Bildirim
Lg G2 ram yükseltme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ram yükseltemezsiniz, eğer kastettiğiniz dahili hafıza ise sd kart takılamadığı için o da olmaz, sadece otg destekli bir usb veya otg kablo alıp sık sık yedek alıp hafızayı boşaltmak boş yer sağlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 17 Kasım 2013; 21:40:52 > -
Hicbir mi yolu yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LordErenAtakan
Arkadaşlar nasil lg g2 ramini yukselte biliriz çünkü bildiginiz gibi hani sd kart takamiyoz ya acaba nasil sd kart takmadan ram yükselte biliriz
sd kart takabılsende ram yukseltemezdınız zaten. -
Eminmisin yükseltmek istediğinin ram olduğuna ? -
Hayi hani sd kartin hafızasını kullanarak ram artiriyorsun ya
2 GB RAM neyine yetmiyor?
Ram ne demek tam olarak biliyor musunuz? Hafıza kartı takmakla ram'in ne ilgisi var? Başka bi şey anlatmaya çalışıyosunuz ama anlatamadınız bence -
Ram yukseltme Adreno 330 da bence zayif. Onun yerine ucuzundan bir 760 ti takabilirsin
Abi boyle adamlar en iyi telefonları alıyorlar ya kafayı yiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahaha akşam akşam güldürdün beni.
quote:
Orijinalden alıntı: azsussan
Ram yukseltmeAdreno 330 da bence zayif. Onun yerine ucuzundan bir 760 ti takabilirsin
bide onu sd karta takmak var -
Kafa guzel heralde
Zamanla kendi kendine yükselir senin bişey yapmana gerek yok. Her sabah kalktığında kontrol et
1 tane daha lg g2 bul üstüste koy telefonları onlar rami yükseltirler
Yüklenmeyin beyler adam öldü.
Şaka bi yana windows vista ile gelen Ready Boost vardı. İyi ihtimal öyle bir şey dediğini varsayıyorum arkadaşın :) -
boyle kisilere telefon satmayin ya adamlar 3310dan g2 ye gecince sasiriyo tabi :D :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bozoo1903
Yüklenmeyin beyler adam öldü.
Şaka bi yana windows vista ile gelen Ready Boost vardı. İyi ihtimal öyle bir şey dediğini varsayıyorum arkadaşın :)
evet sanal RAM olduğunu duymuştum androidde belkide yapilabilir
arkadaşın dediği doğru dalga geçmeyin. ben Xperia z su geçirmiyo diye suya attım ama su sıcak olduğundan ram çekti 1 gb oldu. şimdi sündüre sündüre tekrar 2 gb yapmaya çalışıyorum.
Dostum
sanal ram sadece mevcut raminiz 512 Mb. veya daha az olan eski cihazlarda bir nebze kullanılabilirligi arttırmak icin Sd-Card uzerinde ayrılan bir alan.
Bu işlem sadece cihazlarda ram yetersizliginden dolayı acılmayan/calısmayan/yuklenemeyen programlar/oyunlar i calıstırabilmek icin yapılıyor.
Ama telefonun hızına + bir etkisi yoktur. aksine hafıza kartının ömrünü azaltan bir işlemdir.
1Gb uzeri rami olan cihazlara bahsettigin ram arttırma işlemi anlamsız.
Ram i arttırmak dan kastın telefonu hızlandırmaksa
bunun icin custom rom ve kernel atman lazım.
Telefonunda sd-card takılmıyor diye bu programları kurabilirmiyim diye kastettiysen,
telefonun icerisindeki dahili hafıza kartına da kurabilirsin bu programları, performans harici sd*cardlara gore daha iyi olacaktır ancak bu işlemi kesinlikle yapmanı önermiyorum.
2Gb rami olan bir telefonla su anda herseyi çalıstırabilirsin.
Benzer içerikler
- iphone arka kamera ters çekiyor
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- internetsiz radyo dinle
- sistem arayüzü yanıt vermiyor ne demek
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- klavye sesi kapatma
- honor magic 7 pro yurtdışı fiyatı
- samsung itest
- 20000 mah telefon
- s24 ultra one ui 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X