Şimdi Ara

LG G2 Ölü Pixel, Konuşma Sesi ve Kamera Sorunu! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
4
Favori
25.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pwrock

Arkadaşlar ölü piksel bir tane bile olursa almaları gerekir diye veya 3 ölü piksel kadar alım olur diye bir yazı var mı yaa resmi kurumdan

Hürriyet gazetesinde bir yazı çıkmıştı bu konudahttp://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23622410.asp tv den bahsediliyo ama telefon içinde geçerlidir aynı şey bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_mtd

quote:

Orijinalden alıntı: pwrock

Arkadaşlar ölü piksel bir tane bile olursa almaları gerekir diye veya 3 ölü piksel kadar alım olur diye bir yazı var mı yaa resmi kurumdan

Hürriyet gazetesinde bir yazı çıkmıştı bu konudahttp://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23622410.asp tv den bahsediliyo ama telefon içinde geçerlidir aynı şey bence

sagol yararlı bir bilgi oldu

• @Rica ederim kardeşim
  • Teknosadan 1 hafta oncealdigim g2 de olu piksel tespit ettim çok küçük ki teknosadakiler zor gördü cihazi garantiye gondersem sonuç çıkarmı
  • Bahsettiginiz sikintilar bende yok fakat olu pixel varsa cihazi degistirin o sekilde kullanmak olmaz
  • Arkadaslar g2 den gelen aramada sesini net alamiyorum mikrofona yaklasmayinca ses alinamiyor kesik kesik geliyor normalde ses kaydinda problem yok yardim lutfen
  • bir ölü piksel maduruda benim. 2 gün önce internetten aldıgım lg g2 im elime ulaşır ulaşmaz inceledim başta bi sorun yok gibiydi taki piksel testi yapana kadar. sol alt köşeye 1cm yakınlarında 1 adet pikselde aşırı parlaklık oldugunu farkettim özellikle beyaz renkte kabak gibi belli oluyor. koyu tenklerde ise hiç gözükmüyor. teste yesil beyaz ve mavi ekranda belli olan bu sorunu aldıgım siteye belirttim yollayın inceleyelim sorun varsa değişiriz dediler bakalım geri yolladım ne olucak. ama hiç yakıştıramadım bu durumu böyle bir panel üreticisi firmaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşemri No :
    Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR
    Marka / Model : LG LGD802-BEYAZ
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
    Ucret :
    Aciklama :

02.01.2014 14:21:30 İşemri Açıldı
    06.01.2014 09:47:29 ************************ IMEI No.lu cihaz LG Teknik servise ulasmistir.Cihaz takibini 02122726543veyahttp://lg.tech-im.com adresinden yapabilirsiniz.
    07.01.2014 11:36:38 DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.
    07.01.2014 11:36:38 ************************ Seri numarali cihaziniz YENI CIHAZ beklemektedir. Detayli bilgi icin 0 212 272 6 543(LGE)

cihazı ölü piksel nedeniyle gönderdim bu ne demek oluyor yeni cihazmı vercekler???

• berkay.bykygc B kullanıcısına yanıt
    Evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap için
    Benn iki hafta kadar beklemistim degisim icin,iki gunde bir arayip sormama ragmen. Aramanizi ve ne zaman gelecek diye sormanizi oneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 Ses boğuk sorunu ve şebeke sorunu: çözüldü- mutlaka okuyunuz.

Benim de Lg G2 telefonumda sesin boğuk gelmesi sorunu vardı. internette okuduğum bir kaç bilgi üzerine Müşteri hizmetlerini arayıp, teyit aldım. Doğruymuş. Telefonun sesinin boğuk olma sebebi şuymuş: Hepimiz eski sim kartı kestirip, micro sim yaptırıyoruz ve bunu yeni telefona takıyoruz. "çakma micro sim kart", adına ne derseniz deyin. Uyumsuzluk buradaymış. Gidip orjinal micro sim kart almalıymışız. Öğrenir öğrenmez yazdığım için deneme şansım olmadı. Şimdilik bir şey diyemeyeceğim. Bir de bazı arkadaşlar Lg G2'de şebeke sorunundan bahsediyorlar. Onu da şuradan okuyabilirler. 2G-3G arası geçişlerde telefonun kapalı gibi gözükmesi sorunu oluyormuş. Olayın Lg G2 ile alakası yokmuş.

geçişleri kapamak için şu ayarlar:

ayarlar-internet paylaşımı&ağlar-mobil şebekeler-ağ modu-yalnızca GSM modunu seçmeliyiz.

http://www.ertemur.com/android-telefonda-3g-nasil-kapatilir/

ÖNEMLİ:
    Sonradan eklenti: Daha sonra başka yerden okuduğum bilgilerde de orjinal micro sim yerine kestirilmiş sim kart takılmasının zararlarından bahsediyor. Paylaşmak istedim, bilgilerinize...

Nokia Lumia telefonları, Mikro-SIM kart ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Mikro-SIM kartlar standart SIM kartlardan küçüktür.

Uyumlu olmayan kesilmiş SIM kart kullanımı veya SIM kart adaptörlerinin kullanımı, karta ya da cihaza zarar verebilir ve kart üzerinde depolanan verileri bozabilir.

Kesilmiş SIM kartlar Nokia Lumia telefonlarınızın işletim sistemine zarar verebilir. Telefonunuzdan dilediğiniz şekilde verim alamayabilirsiniz. Telefonunuzun şebekesinden ve internetinden tam yararlanamayacağınız gibi telefonunuzda donma ve bozulma gibi hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Örneğin;

•Şebeke sinyal seviyesinde düşüşler
    •3G internet bağlantı problemleri
    •Telefon çalışma esnasında donma ve takılmalar
    •SIM kartınızın devamlı şebeke arama işlemi dolayısıyla bataryanızın hızlıca tükenmesi

Telefonunuzdan tam verim alabilmeniz ve bu tür sorunlarla karşılaşmamanız için lütfen eski SIM kartınızı iade ederek, yerine telefonunuza uygun yeni Mikro-SIM kartınızı operatörünüzden temin ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazlanma -- 22 Ocak 2014; 15:13:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nazlanma

Lg g2 Ses boğuk sorunu ve şebeke sorunu: çözüldü- mutlaka okuyunuz.

Benim de Lg G2 telefonumda sesin boğuk gelmesi sorunu vardı. internette okuduğum bir kaç bilgi üzerine Müşteri hizmetlerini arayıp, teyit aldım. Doğruymuş. Telefonun sesinin boğuk olma sebebi şuymuş: Hepimiz eski sim kartı kestirip, micro sim yaptırıyoruz ve bunu yeni telefona takıyoruz. "çakma micro sim kart", adına ne derseniz deyin. Uyumsuzluk buradaymış. Gidip orjinal micro sim kart almalıymışız. Öğrenir öğrenmez yazdığım için deneme şansım olmadı. Şimdilik bir şey diyemeyeceğim. Bir de bazı arkadaşlar Lg G2'de şebeke sorunundan bahsediyorlar. Onu da şuradan okuyabilirler. 2G-3G arası geçişlerde telefonun kapalı gibi gözükmesi sorunu oluyormuş. Olayın Lg G2 ile alakası yokmuş.

geçişleri kapamak için şu ayarlar:

ayarlar-internet paylaşımı&ağlar-mobil şebekeler-ağ modu-yalnızca GSM modunu seçmeliyiz.

http://www.ertemur.com/android-telefonda-3g-nasil-kapatilir/

ÖNEMLİ:
    Sonradan eklenti: Daha sonra başka yerden okuduğum bilgilerde de orjinal micro sim yerine kestirilmiş sim kart takılmasının zararlarından bahsediyor. Paylaşmak istedim, bilgilerinize...

Nokia Lumia telefonları, Mikro-SIM kart ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Mikro-SIM kartlar standart SIM kartlardan küçüktür.

Uyumlu olmayan kesilmiş SIM kart kullanımı veya SIM kart adaptörlerinin kullanımı, karta ya da cihaza zarar verebilir ve kart üzerinde depolanan verileri bozabilir.

Kesilmiş SIM kartlar Nokia Lumia telefonlarınızın işletim sistemine zarar verebilir. Telefonunuzdan dilediğiniz şekilde verim alamayabilirsiniz. Telefonunuzun şebekesinden ve internetinden tam yararlanamayacağınız gibi telefonunuzda donma ve bozulma gibi hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Örneğin;

•Şebeke sinyal seviyesinde düşüşler
    •3G internet bağlantı problemleri
    •Telefon çalışma esnasında donma ve takılmalar
    •SIM kartınızın devamlı şebeke arama işlemi dolayısıyla bataryanızın hızlıca tükenmesi

Telefonunuzdan tam verim alabilmeniz ve bu tür sorunlarla karşılaşmamanız için lütfen eski SIM kartınızı iade ederek, yerine telefonunuza uygun yeni Mikro-SIM kartınızı operatörünüzden temin ediniz.

Slm ses boğukluğu ile ilgili sorun yaşayanlar arasında bende vardım. Bundan 2 saat önce servise götürdüm, aleti aldılar ve yazılım yüklemesi yaptılar bu şekilde 1-2 gün kullanın dedi 15 dakka içinde aleti bana teslim ettiler. Kontrol ettim ve 1-2 günü beklemeye gerek yok aynı şekilde devam ediyor dedim. Oradaki yekili kişiyede dinlettim telefon görüşmesindeki sesi, hak verdi bana. Faturayı ve telefonu bıraktım 1-2 gün içersinde size döneceğiz . Büyük ihtimal ile değişim olur dedi. İnşallah değiştirirler diye düşünüyorum.
    Telefonu alalı 24 gün olmuştu, garanti Süresi 1 ay geçmeyen donanımsal arızalarda ürün yenisi ile değiştirilirmiş. Bu sorunu yaşayanların dikkatine.

hocam cihazın değişti mi henüz?
    bende ölü pixel şikayeti ile yollamayı düşünüyorum.1 haftalık cihaz. ekranda gri zeminde belli olan iki tırnak boyutunda ölü piksel var.pzt yollamayı düşünüyorum.

bu servis sorgulamasını hangi siteden yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: minur

hocam cihazın değişti mi henüz?
    bende ölü pixel şikayeti ile yollamayı düşünüyorum.1 haftalık cihaz. ekranda gri zeminde belli olan iki tırnak boyutunda ölü piksel var.pzt yollamayı düşünüyorum.

bu servis sorgulamasını hangi siteden yapıyorsunuz

Evet değişim oldu kapalı kutu gönderdiler gönderdigim servis vintek idi 1 ayolmadan gönderin derim ayrıca gri ekran diye belirtin ve ölü piksrllerin olduğu yerlere bi kağıt yapıştırın sorunlu bölge diye sorgulamayıda google a lg-tech im yazın çıkar site adresi 192 ile basliyodu bi tane daha var vintek inki 192 li diger servislerin farklı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay.bykygc -- 2 Şubat 2014; 13:24:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    az önce yolladım,işin ilginci ölü pixel bazen görünüyor bazen görünmüyor.kalemle daireye aldım sorunlu bölgeyi,
    umarım sorun görülmedi diyerek geri yollamazlar.cevabın için teşekkürler,bakalım nasıl netice çıkacak.ulaşır ulaşmaz işleme alınır mı acaba
  • Ellerine ulaşınca 2 gün için işleme alınıyor.kalemle işaretledim demişiniz nası yani ekranımı boyadınız quick memo damı işaretlediniz

gri zeminde ekran görüntüsü alıp düzenleyiciden daireye aldım.
  • Anladım bende gönderirken.teknosada orayı işaretleriz demişlerdi bende kalemle ekranımı boyayacaklar diye düşunmustum

ekranda jelatin varsa ekrana da olur sorun olmaz:D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.