Şimdi Ara

LG G2 Ölü Pixel, Konuşma Sesi ve Kamera Sorunu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
4
Favori
25.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Orijinalden alıntı: ufukfb

Telefonu değişim talebi ile gönderdim bugün süreci buradan yazacağım telefonu almak isteyen ve konuyu merak eden arkadaşlar konuyu takip edebilir.

hocam senin telefondaki ölü piksel ne kadar büyük ve ekranın neresinde?benim telefondakini çoğu kişi gösterdiğim halde göremiyor ve ortala yakın yerde

Ölü pixel değişik renklerde ve boyutta olabiliyor. Siyah beyaz yeşil kırmızı sarı hatta mavi bile olabilir.

benimki beyaz ve yeşil ekranda çok zor belli olan bir ölü pikseldi.gerçi ölü pikselden ziyade ses sorunu rahatsızlık veriyor.arkadaşlar ses için normal dedi,başka bir g2 de yok şu an çevremde.en azından karşılaştırma şansım olsaydı biraz daha emin olabilirdim ses konusunda

Dostum tam olarak ses sorununu açarmısın nasıl deneriz öğrenmek için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuşurken hoparlörü açtığımda karşıdakinin sesi boğuk geliyor, hani hoparlör patladığında ses z harfini de içine katan bir ses çıkarır ya ben mi hassasım anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 3 Ekim 2013; 0:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım bende son derece süper bir telefon yapmışlar. Tek sıkıntı sorun denilebilirse tabi kamera kaydı yapmaya başlamadan önce sanki netliği biraz geç ayarlıyor gibi. Ufak tefek sorunlar yazılımla giderilir kesin. Ne sorunları güncelleme ile çözdüler bu mu çözülmeyecek..
  • Arkadaslar benimde sorunum kamersyi kapatirken cit diye ses geliyor acaba garanttiye yollamalimiyim

• quote:

gayet haklısınız aradım göndereceğim ama stok bilgisi vermediler telefonu gönderipte 1 ay bekletmesinler sonra ne anladık ön sipariş ile sabırsızlıkla beklediğimiz telefonu heves kaçar

Öyle bir şansları yok. Aksini üstüne basa basa söyleyip sizi hipnotize etmeye çalışacaklardır ancak 20 iş günü içinde size aynı cihazı veya! bir üst modelini (ki öyle bir şey yok) sağlayamazlarsa paşa paşa paranızı son kuruşuna kadar iade etmek zorundalar. Üstelik diğer sorunlarınızı da bildirin. Nasılsa çözüm bulamayacaklar. Böyle durumlarda asla geri adım atmayın, üstlerine gidin, yeni cihazınızı mutlaka alın. Kanunlar çok açık (hatta en net kanunlarımızdan sayılabilir), sadece hakkını çok aramayan müşteriyi büyük bir baskıyla mağduriyeti kabul eder hale getirmişler. Hep söylüyorum; eğer biz bilinçli ve dişli müşteri olup sonuna kadar her olayda hakkımızı aramaz, hatta yer yer yalancılıkları ve kusurlu hizmetleri için tazminat davaları açmaz isek sonunda tepemize o kadar çok binecekler ki garanti diye bir kavram kalmayacak bile. Üstüne üstlük en basit akıllı telefon 2000 TL'den başlayacak..

Tek sıkıntı önümüzün bayram olması ve bu süreçte biraz fazla beklemek zorunda kalabilme riskiniz (tatil günleri 20 iş gününden sayılmıyor çünkü), ama yine de bunun sizi durdurmasına izin vermeyin çünkü bayramdan sonra da çok geç olabilir. Bu hatalar telefonu alma tarihinize ne kadar yakınsa haklarınız o kadar güçlü oluyor. Hatta tüketici kanununa göre hatayı gördüğünüzde bildirmekle yükümlüsünüz ve servise götürmeniz hemen o gün olmayacaksa telefon/e-posta gibi araçlarla hata bulduğunuzu firmaya ya da servise beyan etmelisiniz. Böylece kayıt altına alınan beyanla hatanın tespit tarihi cihazı alma tarihinize yakın olacaktır.

Geçmiş olsun. Cihaz gerçekten -Samsung balonuna kıyasla- güzel bir fiyatla giriş yapmıştı. Hatta çerçevesiz tasarımıyla da baya çekici görünüyordu. Umarım sorunları çözülür ve rekabeti arttırıp balonları söndürür.

• Yeni cihazım geldi sorun yok teknosa uzattı değişim olayını ama sıkıntı çıkarmadı.
  • ufukfb U kullanıcısına yanıt
    Yeni cihazda sorun var mı? Kamera ve ses olayı nasıl?
  • quote:

Yeni cihazım geldi sorun yok teknosa uzattı değişim olayını ama sıkıntı çıkarmadı.

biraz daha açar mısınız değişim konusunu.ben de teknosaya geri gönderdim hala bir cevap yok.kaç gün beklettiler sizi.ben bayramdan önceye yetişmezse iptal edeceğimi söylemiştim

bir de ses sorunu yok mu yeni telefonda
  • ufukfb U kullanıcısına yanıt
    Bendede kamera yavaş hareket ediyor.Sorun telefondan mı kaynaklıymış ? Biraz ayrıntı cidden
  • Kamera aynı bence yazılım ile düzelecektir o.Ses kesinlikle çok daha iyi öbür türlü boğuktu net anlaşamıyordum konuştuğum kişiler ile şimdi net ve açık ses.Telefonu zannedersem Türkcell den temin edip gönderdiler play markette ismi Turkcell LG g2 falan diye yazıyor.toplamda 1 hafta sürdü süreç (kargoya verdiğim ve teslim aldığım an)Bu sefer arka ses aç kapa tuşu biraz gevşek gibi ama abartmayada gerek yol :) şu an için sıkıntı yok yani şarj süresi ve ekranına bayılıyorum telefonun.Diğer android telefonlara göre yağ gibi olabilir ama bence donanımların artmasından ziyade android işletim sistemi daha stabil olmalı.sorusu olana cevap vermeye çalışırım.
  • Ölü pikseli olan arkadaşlar telefonlarını iade etti mi yoksa servise mi verdi? Benim telefonumda da minicik bir ölü piksel var, siyah renkte. Görmek çok ama çok zor. Ama buradaki mesajlara göre ilerde daha fazla soruna yol açabilir demiş arkadaşlar. Sizce hepsiburada telefonu geri alır mı. Zira üzerindeki jelatinler falan söküldü.
  • Kamerada cok fps dusuyor ama guncellemeyle giderilecegine eminim diger konularda size.katilmiyorum ozellikle fotograf kalitesi ve ses konusunda

• Benimkinde de ahize sesinde bi boğukluk var gibi ama emin değilim. Ses kısık değil yüksek geliyor ama boğuk gibi geliyor. Msela dün 1 saatlik bir görüşme yaptım, başlarda iyiydi ama bazen anlaşılmaz durumlara geliyor. Kulaklığı takıp konuşunca kulaklıktan da aynı şekilde. Yani ahizede sorun yok da başka bi şeyde gibi bilemiyorum.
  • Ben anlamıyorum...Dedelerin elindeki siyah beyaz ekranlı 60 liralık telefonlarda ses sorunu yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerturkfm

Ölü pikseli olan arkadaşlar telefonlarını iade etti mi yoksa servise mi verdi? Benim telefonumda da minicik bir ölü piksel var, siyah renkte. Görmek çok ama çok zor. Ama buradaki mesajlara göre ilerde daha fazla soruna yol açabilir demiş arkadaşlar. Sizce hepsiburada telefonu geri alır mı. Zira üzerindeki jelatinler falan söküldü.

bendeki ölü piksel de çok küçüktü.eğer seste problem olmasaydı iade etmezdim büyük ihtimal
  • benim telefonda ahize sorunu yoktu.ama hoparlörü dışarıya verince seste bozulma oluyordu
  • teknosanın değişim olaylarına yaklaşımını kestiremediğimden ben de sürekli erteliyorum telefon almayı, normalde basit bir prosedür bile olsa oradaki elemanların kraldan çok kralcılığı yüzünden insanın sinirini harap ediyorlar, dertsiz başıma dert almak istemiyorum ben de.
  • Ben gürültü engelleyici özelliği kapatınca karşıdan gelen ses bir nebze düzeldi ve benim karşıya giden sesimin kalitesi arttı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yorumu lg g2den yazıyorum. Kamera ve ekran mukkemmel. Sarj bekledigim performansi vermedi henuz ama biraz daha zamani var. Verilen kulaklık pek kaliteli degil. Alet stabil ama icindeki donanimin hakkini verdiğini soyleyemem ve yine fakat guncellemelerle bu sikintinin aşılabileceğini düşünüyorum. Simdilik en buyuk problem batarya 3000 mah gibi davranmiyor ve islemci oyun oynarken inanilmaz ısınıyor.

• Arkadaşm telefonda bi problem olabilir değiştirme yoluna gitmeni öneririm . Ben dün g pro aldım ama almadan önce 2 sinide inceledm teknosada , kamera konusunda haklı olabilirsin yazılımsaldır belki ama gerçekden g pro şu anki yazılımla daha iyi resim çekiyor. Ama umuyorum uptade ile g2 nin kamerayıda stabilleştiriceklerdir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.