Şimdi Ara

LG G2 Ölü Pixel, Konuşma Sesi ve Kamera Sorunu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
25.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknosadan ön siparişle aldığım ve ölü piksel,ses sorunu yüzünden geri gönderdiğim telefon nihayet 16 gün sonra değişti.ama ses sorunu hala mevcut.acaba ben mi çok hassasım,yoksa bedevi şansı mı var bilemiyorum 7 gün içinde başka bir lg2 bulabilirsem karşılaştıracağım.yalnız bu sefer gelen kutuda lg nin etiketi olmasına rağmen jelatini yoktu ve kutu biraz kirliydi.bu duruma da biraz kıllandım açıkçası
  • Arkadaslar.bendede olu piksel var teknosadan in siparisle almistim. Ucret iadesi isteyebilirmiyim. Cihaz elime geceli 28-29 gun oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 32gb olanindan teknosadan 1 hafta oldu alali benim telefondafa 1 adet ölü piksel var yeni farkettim. Yorumlari okuyunca cihazdan sogudum. Paramizi geri alabilirmiyiz ? Yada görmezden gelip kullanmak mi lazim. :-(

• Ben Ekim 14 te gold dan 16 gb lık modeli aldım eve geldim inceledim 1 adet ölü piksel olduğunu farkettim ve değişim talebinde bulundum servise yoladılar hala beklemedeyim bakalım inşallah isteğim döğrultusunda olur ama pek ümidim yok
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Dün aldığım Lg L5 II telefonumda ölü piksel tespit ettim ve sabah hemen iade ettim.

Mağaza müdürü 5 piksel muhabbeti yapti ama,Ystipi nin linklediği yazıyı gösterdim. Kendisine teşekkür ederim.

• Muhtemelen sizin cihanizda problem var.bende almadan önce bu problemleri duydum ve almaktan vazgeçtim.sonra bir hafta sonu tesadüfen teknosada teşhirde gördüm.aşık oldum.yarim saat kurcaladim.aldim.bahsettigin hiçbir sorunla karşilaşmadim.

Iphone 4,5 kullanmis biri olarak ses kalitesi olarak hiçbir eksiği yok.boyut olarak onlardan büyük olduğu için alişmaya çalısıyorum.

• Lg G2'nin tek sorunu fiyatı bence 2200tl'den değilde 1400tl'den alınca buldunda bunadın durumları birazda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nedir ya. herkesi ölü pixeller esir almış
  • lgnin müşteri hizmetleri tam bir fiyasko. kıytırık kılıfı gönderemedi şerefsizler.
  • Arkadaşlar iade edebilirsiniz. Serviste mindar etmesinler. Hakem heyetine başvurun olmazsa. Elektronik Ürünler de 21 gün içinde olması lazım iade almaları gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rcknrll

Dün aldığım Lg L5 II telefonumda ölü piksel tespit ettim ve sabah hemen iade ettim.

Mağaza müdürü 5 piksel muhabbeti yapti ama,Ystipi nin linklediği yazıyı gösterdim. Kendisine teşekkür ederim.

• Teknosadan ilk satisa ciktigi gun 32 gb alanlardanim,olu pixel,boguk ses gibi problemlerle karsilasmadim,cihazinizin ayarlarini iyi yapin kameraya bahane bulmayin kamera gayet guzel ve cekim kalitesi oldukca yuksek,,,,,,
    Olü pixel olan arkadaslar cihaziniz garantiye verin dert etmeyin para veriyorsunuz bu hakkiniz,

• Teknosadan ilk satisa ciktigi gun 32 gb alanlardanim,olu pixel,boguk ses gibi problemlerle karsilasmadim,cihazinizin ayarlarini iyi yapin kameraya bahane bulmayin kamera gayet guzel ve cekim kalitesi oldukca yuksek,,,,,,
    Olü pixel olan arkadaslar cihaziniz garantiye verin dert etmeyin para veriyorsunuz bu hakkiniz,

• ufukfb U kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende alalı 2 hafta oldu. Ses dediğin gibi boğuk geliyor genelde anlamakta güçlük çekiyorum. İkincisi kamerası yine söylediğin gibi fps oranı çok düşük hareket ettirdiğimde çok ağır. Ayrıca müzik dinlerken hoparlör performansı oldukça düşük.
    @ufukfb
  • Ölü piksel olması üzücü ama müşteri hizmetleri ilgilenip telefon değiştirmesi de bir ayrı güzellik.
  • Bu boğuk ses olayı sadece hopörler açınca mı oluyor ?
  • Telefonunla konuşurken karşıdan gelen seste sanki z ile başlayan bir cızırtı vardı karşıdan gelen seste boğuktu. Cihazı teknosa ile geri gönderdim değişim için dün yeni telefon geldi. Sorun yok. Cihazın başka sorunu ypk bence fiyatına göre güzel telefon...
  • Ben de 16 GB lık beyaz olan modelini aldım. Ölü piksel ya da ses gelmesinde bir sıkıntım yok ancak başka bir G2'yle yan yana getirip kameralarını açtığımda diğer telefonun renkleri daha canlı duruyor. Yani o kamerayla benim kameram arasında ciddi bir renk sorunu var. Ayarlarını mı bozdum acaba diyerek baktım ama ikiside aynı ayarlarda teknosanın içinde çekim yaptım. Hem çekmeden önce hemde çektikten sonra diğer telefonun daha iyi gösterdiğini fark ettim. Bu neden kaynaklanıyor olabilir ?
  • Arkadaşlar ölü piksel bir tane bile olursa almaları gerekir diye veya 3 ölü piksel kadar alım olur diye bir yazı var mı yaa resmi kurumdan
  • Resmi yazıdan ziyade, şöyle birşey var.
    Garantiye vermeden önce tüketici hakları hakem heyeti ile görüşmenizi de tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.