Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayara gecince yukleyip link vereyim olur mu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThaDe kullanıcısına yanıt
    Olur tabi hocam, sağolun şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ak_al

Çok teşekkür ederim hocam :)
    bu saatten sonra miui haricinde bir rom kullanamam.O derece bağımlılık yaptı.
  • Şimdi en son 6.2.2 sürümü güzel mi?

6.1.15 den geçicem güzelse. Değer mi. Sorunsuz sürüm yapabildiler mi sonunda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • King912'nin son sürümü 6.2.5 ve geçmeye değer.Rom gayet sorunsuz ve şarjı çok iyi dayanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: token45

King912'nin son sürümü 6.2.5 ve geçmeye değer.Rom gayet sorunsuz ve şarjı çok iyi dayanıyor.
    neredeyse g2 ye çıkmış tüm romları denedim ama hiçbirisi miui rom kadar güzel olmadı hem görsellik hemde stabilite olarak daha iyisi yok
  • Yani bu bildirim sorunu gerçekten sinir bozucu, yine yükledim ama kaldıracağım miuiyi. Neden anlamıyorum whatsapp, gmail bildirimleri uygulamaya girmedikçe gelmiyor. Uygulamalara her türlü izini veriyorum. Olmuyor yine... Yok mu bu sorunu benden başka yaşayan?

• quote:

Orijinalden alıntı: akal_da

Yani bu bildirim sorunu gerçekten sinir bozucu, yine yükledim ama kaldıracağım miuiyi. Neden anlamıyorum whatsapp, gmail bildirimleri uygulamaya girmedikçe gelmiyor. Uygulamalara her türlü izini veriyorum. Olmuyor yine... Yok mu bu sorunu benden başka yaşayan?

İlginç, sizin gibi pek çok kişi yakındı bu durumdan. Ben sadece son uygulamalarda watsapp sembolünü aşağı çekip kilitledim. Başka da da birşey yapmadım. Bildirimler sürekli geliyor bana.

• ekoah E kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağı çektim, yukarı çektim, otomatik başlatma izni verdim, pil ayarlarında arka planda veriye bağlı kalması için izin verdim, xposed kurup app settings uygulaması ile arka planda sürekli çalışması için izin verdim, güvenlik ayarlarında acaba olabilir mi diye gerekli bütün izinleri verdim. Wifi de yine pek sıkıntı olmuyor ama mobil ağa bağlanınca bildirimler gelmiyor. Denemeye devam ediyorum bakalım bir iki gün daha bekleyeceğim.
    Çözüm önerisi olan varsa deneyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_al -- 8 Şubat 2016; 21:10:45 >
  • 6.2.2 surumu nasil kullanan arksdaslar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: R.A.D.A.R

6.2.2 surumu nasil kullanan arksdaslar ?

6.2.5 SÜRÜMÜ DAHA STABİL ONU TAVSİYE EDERİM
  • Acaba ayarlar,yüklü uygulamalar, whatsapp ,bildirimler sekmesinde (işaretler,kayan bildirimler,kilit ekranı) işaretli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actioncobra -- 8 Şubat 2016; 22:09:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: actioncobra

Acaba ayarlar,yüklü uygulamalar, whatsapp ,bildirimler sekmesinde (işaretler,kayan bildirimler,kilit ekranı) işaretli mi?

Evet, hepsi işaretli.
  • +1 Aynı şeyleri ben de düşünüyorum.

• Vakifbank uygulamasi romda düzgün çalışıyor mu arkadaşlar. Redmi note 3 orjinal romda uygulama hata veriyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: fiiliyol

Vakifbank uygulamasi romda düzgün çalışıyor mu arkadaşlar. Redmi note 3 orjinal romda uygulama hata veriyormuş.

Ben 6.1.15 sürümğndeyim romun. Sorunsuzca çalışıyor Vakıfbank uygulaması.
    Son sürümde de çalışmaması için engel yok

• Arkadaşlar orijinal siteden pc yoluyla ve telefon üzerinden 6.2.5 sürümünü indirdiğim tüm zip dosyaları ayrıştırma hatası veriyor nedense.

Sizden ricam google drive, yandex, mega gibi yerlere 6.2.5 versiyon zip dosyasını upload edip link paylaşabilir misiniz benim için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akal_da

Hocam aşağı çektim, yukarı çektim, otomatik başlatma izni verdim, pil ayarlarında arka planda veriye bağlı kalması için izin verdim, xposed kurup app settings uygulaması ile arka planda sürekli çalışması için izin verdim, güvenlik ayarlarında acaba olabilir mi diye gerekli bütün izinleri verdim. Wifi de yine pek sıkıntı olmuyor ama mobil ağa bağlanınca bildirimler gelmiyor. Denemeye devam ediyorum bakalım bir iki gün daha bekleyeceğim.
    Çözüm önerisi olan varsa deneyebilirim.

Dedim ya çok ilginç diye. Ben o dediklerinizin hiçbirini yapmadım. Sadece sembolü aşağı çekip bıraktım, o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.