Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Saolasin hocam %100 yaptiktan sonra bi yarim saat daha beklerim sonra prizden cekip islemi yaparim.Umarim duzelir.Cunku geecekten gunu cikaramayacak seviyeyr dustu ilk yukledigimde guncelleme yapmadan iyiydi sanirim dediginiz gbi surumle alakali bir problem.Ama bu cihaza hala destek verilmesi sevindirici ve suana kadar kullansigim en iyi ve guzel rom

ben çok eskiden beri kullanırım mıu4 sürümünden beri bir günde 3 güncelleme bile yayınladıkları oluyordu ana her zaman destek verdiler kimse beklemiyordu böyle bi beklentide yoktu MIU7 çıkacağı helal olsunlar MIU6 son olur dedik ama olmadı 4 sürümünden bu yana özellikle mıu7 çok daha iyi oldu dahada iyi olacaktır bazen sürümlerde bi kararsızlık çıkabiliyor ama desteklerini geliştiricler hiç esirgemedi

Hocam şimdi kurdum romu da Miui hesabı oluşturulamadı.Ne yapmam gerekiyor ?

Hocam bilgisayardan en.miui.com'a girip mail adresinizle bir hesap açın Hesabınızı onaylandıktan sonra bu mail adresiyle telefonunuzdaki mi hesabı altından oturum açabilirsiniz

Teşekkür ederim hocam hallettim.

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Evet hocam cok ugrasiyolar helal.olsun ben miui 6 yi kuracaktim ama skintilari falan var dediler kurmadim ama simdi bunu kurduguma cok memnun oldum hayet duzgun ve rahat dert yok tasa yok.heraey super olmis helal olsun adamlara belkid esteklerini devam ettirirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

Kilit ekranını açarken arada bi "Ekranın Turuncuyla Gösterilen Alanını Kapatmayın" gibi bi ibare çıkıyor ama hemen saniyelik olduğu için bi türlü tam göremiyorum nedir, ne değildir.

Ayarlar > Kilit Ekranı bölümündeki "cepte aramayı engelle" özelliği yüzünden o hatayı alıyorsunuz. Bu özellik ekrana çift tık veya fiziksel kilit tuşuna bastığınızda yakınlık sensörünü kontrol edip aldığı ışık değerini sıfırsa(yani cepte çantada vb) ekranı geri kilitliyor. Aslında güzel bir özellik ama bu romda bir çeşit bug söz konusu. Yakınlık sensörünün önü açık olsa da anlık olarak sanki kapalıymış gibi algılıyor sonra düzeliyor.
    Ben sinir edici bir bug olduğu için güzel bir özellik olsada kapadım. Umarım düzeltir geliştirici.

buda güzel bunu bende bilmiyordum bunu ilk mesaja olduğu gibi ekleyim

Bence eklemeyin. Nitekim bu bir bug. Bir sürümde var diğerinde yok. Cihazların genel özellikleri ile alakalı bir bilgi bakımından bakacak olursanızda Rom ana başlığı için alakasız olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

Kilit ekranını açarken arada bi "Ekranın Turuncuyla Gösterilen Alanını Kapatmayın" gibi bi ibare çıkıyor ama hemen saniyelik olduğu için bi türlü tam göremiyorum nedir, ne değildir.

Ayarlar > Kilit Ekranı bölümündeki "cepte aramayı engelle" özelliği yüzünden o hatayı alıyorsunuz. Bu özellik ekrana çift tık veya fiziksel kilit tuşuna bastığınızda yakınlık sensörünü kontrol edip aldığı ışık değerini sıfırsa(yani cepte çantada vb) ekranı geri kilitliyor. Aslında güzel bir özellik ama bu romda bir çeşit bug söz konusu. Yakınlık sensörünün önü açık olsa da anlık olarak sanki kapalıymış gibi algılıyor sonra düzeliyor.
    Ben sinir edici bir bug olduğu için güzel bir özellik olsada kapadım. Umarım düzeltir geliştirici.

buda güzel bunu bende bilmiyordum bunu ilk mesaja olduğu gibi ekleyim

Bence eklemeyin. Nitekim bu bir bug. Bir sürümde var diğerinde yok. Cihazların genel özellikleri ile alakalı bir bilgi bakımından bakacak olursanızda Rom ana başlığı için alakasız olur.

Alıntıları Göster
    Hocam ekran kapatma efektlerine nereden ulaşıyoruz ?

• Bence harika bir rom. Gerek batarya performansı gerek stabilite olarak çok beğendim. Birçok rom denedim yani stock ve port romların bir çoğunu denedim ama şimdiye kadar beni görsellik ve diğer her konuda bu kadar memnun eden başka bir rom kullanmadım. Romun kitkat olmasıda beni rahatsız etmiyor. Diğer port romlar lollipop olmuşta ne olmuş cep sobası gibi ısınıyor. Ben lollipop romlardan bu derece hiç bir yönden memnun kalmadım. İki buçuk yıldır kullandığım bu telefondan en çok şimdi keyif alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00B482800

Hocam ekran kapatma efektlerine nereden ulaşıyoruz ?

Alıntıları Göster
    Bundan bir önceki şarjdan sonra battery calibration uygulamasını kullandım. Bu şarjda da yeşil led yandıktan bir yarım saat kadar sonra prizden çektim.
    Tam 6 saat 15 dakika ekran süresi verdi ki bunu daha önce hiç görmemiştim.
    [LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı[LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoah -- 30 Ocak 2016; 20:47:49 >

• Akadaşlar CloudyG2 romunu kullanıyorum, sıkıldım artık bu romdan. Miui yüklemeyi düşünüyorum. Miui romun kamera performansı iyi midir? Xcam Lg Settngs'i satın almıştım çok memnunum. Heralde Miui ile uyumsuz bu uygulama.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyunperver

Akadaşlar CloudyG2 romunu kullanıyorum, sıkıldım artık bu romdan. Miui yüklemeyi düşünüyorum. Miui romun kamera performansı iyi midir? Xcam Lg Settngs'i satın almıştım çok memnunum. Heralde Miui ile uyumsuz bu uygulama.

Bende xcam şu anda yüklü xcam setting de yüklü harhangi bir hata yok. Setting den ayarla uğraşmadım ama bir sıkıntı yok gibi.

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Peki 120fps Slow motion ve 4K uhd çekim modları da var mı?

• Beyler, 6.1.26 surumunu yukledim de az evvel. google installer'ı yüklüyorum fakat açılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

• Slow da çekiyor gibi oluyor ama görüntüyü yavaş değil normal oynatıyor. Uhd modda ise vidyoyu kayıt etmiyor. Yani sorun var ama ben bunu lollipop dan titanium ile aldığım backup ile kurdum belki ondan da kaynaklanıyor olabilir.

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Denemenin bi zararı olmaz. Deneyeceğim, beğenmezsem yine CloudyG2'ye dönerim.

• Bence de dene ama 2 gün falan sabırlı ol bazı modlar var tarayıcı için falan onları romu kurduktan sonra flashla tema olayına dikkat et yani bazılarında çok fazla çince kelime var düzgün bir tane bulmaya çalış. Demek istedigim sabırlı bir şekil de tüm özelleştirmeleri yaparsan keyifle kullanacağına eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Bence de dene ama 2 gün falan sabırlı ol bazı modlar var tarayıcı için falan onları romu kurduktan sonra flashla tema olayına dikkat et yani bazılarında çok fazla çince kelime var düzgün bir tane bulmaya çalış. Demek istedigim sabırlı bir şekil de tüm özelleştirmeleri yaparsan keyifle kullanacağına eminim.
    Es Dosya Yöneticisinden Otg aracılığı ile Usb içeriğine ulasabiliyorum. Fakat Twrp üzerinden usb boş görünüyor ve giriş yapamıyorum. Çözümü nedir acaba?
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Konuyu toparlaman iyi olmuş sağol ama bence şu tarayıcı ve diğer bazı şeyler için verilen Modları da konuya eklersen iyi olur. ios bar düzeni falan bazı işe yarar modlar var onları da eklersen konu biraz daha içeriğe sahip olur diye düşünüyorum.

• ekoah E kullanıcısına yanıt
    @ekoah google play yuklerken sorun yaşadınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Aslında yaşadım sayılır. Önce google installer apk kurdum. Google play açınca hata verdi. Sonra google play güncel apk kurunca oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoah -- 31 Ocak 2016; 0:44:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoah

quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Aslında yaşadım sayılır. Önce google installer apk kurdum. Google play açınca hata verdi. Sonra google play güncel apk kurunca oldu.

Alıntıları Göster
    cloudy 3.3 den geçicem güzel duruyor rom. yedekleme işini nasıl halledebiliriz? lg back up çalışıyor mu otgden alalım?

• ekoah E kullanıcısına yanıt
    Hangi battery calibrwtion uygulamasini kullandiniz ben nema ninkini kullandim hata veriyor.Battery bilmem ney not found diyor yapamadim o yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Hangi battery calibrwtion uygulamasini kullandiniz ben nema ninkini kullandim hata veriyor.Battery bilmem ney not found diyor yapamadim o yuzden

Aynen o uygulamayı kullandım. Programı yeniden kurmayı deneyin bir de. Bende sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoah -- 31 Ocak 2016; 9:25:35 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.