Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McAwesome

Beyler bir sorunum var otadan inmediği için romu indirip wipe yapmadan flaşladım çalışıyor sorun yok ama play store çlışmıyor

Hocam manuel olarak flashlamadan önceki versiyonunuzdaki google uygulamalarını gaps paketiyle mi yoksa installer yöntemi ile mi kurmuştunuz?

Bende 6.1.15 sürümü var ve gapps paketi ile google uygulamaları kurulu.
    Ota hata verdi doğal olarak. Şimdi en son. 26 versiyonunu recoveryden flashlasam sistem gider mi sizce. Onca program kurdum ayarladım. Bidaha yapmaya zamanım yok ama son sürüm olsun istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar. :)

En son ben gtbluesky Miui 6 romunu kurmuştum fakat beğenmemiştim.Kamera uygulamasında telefon dilinin Türkçe olmasına rağmen Camera yazması, bazı yazı sapıtmaları ve Google uygulamalarıyla sorun yaşamamla birlikte Cloudy 3.3'e geri dönmüştüm.Cloudy de şu anda şişmiş durumda ve çıktığından beri onu kullandığım için de sıkıldım.Yeni bir şeyler denemek istiyorum.Gözüme Miui 7 çarptı.Ne dersiniz arkadaşlar, sizce denemeye değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 30 Ocak 2016; 11:29:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Merhabalar arkadaşlar. :)

En son ben gtbluesky Miui 6 romunu kurmuştum fakat beğenmemiştim.Kamera uygulamasında telefon dilinin Türkçe olmasına rağmen Camera yazması, bazı yazı sapıtmaları ve Google uygulamalarıyla sorun yaşamamla birlikte Cloudy 3.3'e geri dönmüştüm.Cloudy de şu anda şişmiş durumda ve çıktığından beri onu kullandığım için de sıkıldım.Yeni bir şeyler denemek istiyorum.Gözüme Miui 7 çarptı.Ne dersiniz arkadaşlar, sizce denemeye değer mi ?

Kesinlikle yüklediğinize değer. Kronik hiçbi sorunu yok. Görsel birkaç bug ya da unutulmuş şeyler var.
    Ama batarya performansı normal, hızı güzel.
    2 haftadır kullanıyorum ve uygulama dolu. Fakat en ufak bi şişme hissiyatı yaşamadım. Stabilize bir rom tamamen.
    Cloudy kurdukdan ilk 3 günde yaşamıştım sistemin şiştiğini.

Kin versiyonunu indirmenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Kesinlikle yüklediğinize değer. Kronik hiçbi sorunu yok. Görsel birkaç bug ya da unutulmuş şeyler var.
    2 haftadır kullanıyorum ve uygulama dolu. Fakat en ufak bi şişme hissiyatı yaşamadım. Stabilize bir rom tamamen.

O dediğiniz versiyonu indirmeye başladım fakat acayip yavaş iniyor.Sorun bende mi acaba ? Bir de romla ilgili bir şey söylemek istiyorum.Müzik uygulaması başta olmak üzere telefonun her yerinden çinli resmi çıkıyor, bu sürümde de aynı mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McAwesome

Beyler bir sorunum var otadan inmediği için romu indirip wipe yapmadan flaşladım çalışıyor sorun yok ama play store çlışmıyor

Hocam manuel olarak flashlamadan önceki versiyonunuzdaki google uygulamalarını gaps paketiyle mi yoksa installer yöntemi ile mi kurmuştunuz?

Bende 6.1.15 sürümü var ve gapps paketi ile google uygulamaları kurulu.
    Ota hata verdi doğal olarak. Şimdi en son. 26 versiyonunu recoveryden flashlasam sistem gider mi sizce. Onca program kurdum ayarladım. Bidaha yapmaya zamanım yok ama son sürüm olsun istiyorum

Aynen gapps ile kurmuştum bende romu indirip wipe ları yapmadan recoveryden flaşladım programlarım düzenim olduğu gibi kaldı güncelleme olmuş oldu sadece yani

• quote:

quote:

quote:

O dediğiniz versiyonu indirmeye başladım fakat acayip yavaş iniyor.Sorun bende mi acaba ? Bir de romla ilgili bir şey söylemek istiyorum.Müzik uygulaması başta olmak üzere telefonun her yerinden çinli resmi çıkıyor, bu sürümde de aynı mı ?

Google dns kullanarak ortalama 300kblere varan hız alabildim ben(ortalama 100kb)

Vlla ben hiç karşılaşmadım. Hiçbiryerde çinli bir uşak resmi falan yok
    (Reklam engelleyici ADAway kullanıyorum belki bunun etkisidir. Ama sanmıyorum)

@McAwesome
    Teşekkürler hocam eyvallah. Bir deneyeyim bakalım sıkıntı olacakmı?
    .15 sürümünden direk .26 sürümünü mü flaslayım. Yoksa mevcut .15 sürümünden 22 26 diye sıraylamı yapayım.

• Kilit ekranını açarken arada bi "Ekranın Turuncuyla Gösterilen Alanını Kapatmayın" gibi bi ibare çıkıyor ama hemen saniyelik olduğu için bi türlü tam göremiyorum nedir, ne değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

Kilit ekranını açarken arada bi "Ekranın Turuncuyla Gösterilen Alanını Kapatmayın" gibi bi ibare çıkıyor ama hemen saniyelik olduğu için bi türlü tam göremiyorum nedir, ne değildir.

Ayarlar > Kilit Ekranı bölümündeki "cepte aramayı engelle" özelliği yüzünden o hatayı alıyorsunuz. Bu özellik ekrana çift tık veya fiziksel kilit tuşuna bastığınızda yakınlık sensörünü kontrol edip aldığı ışık değerini sıfırsa(yani cepte çantada vb) ekranı geri kilitliyor. Aslında güzel bir özellik ama bu romda bir çeşit bug söz konusu. Yakınlık sensörünün önü açık olsa da anlık olarak sanki kapalıymış gibi algılıyor sonra düzeliyor.
    Ben sinir edici bir bug olduğu için güzel bir özellik olsada kapadım. Umarım düzeltir geliştirici.

• Anladım hocam çok sağol. O özellik hakkında bilgim vardi aslında ama bug olayının sebebinin o olduğunu da bilmiyodum.

• Telefonumu şarj ettikten sonra kuracağım ama hala şüphelerim var. Umarım severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 30 Ocak 2016; 17:38:36 >
  • quote:

Telefonumu şarj ettikten sonra kuracağım ama hala şüphelerim var. Umarım severim.

sade hoş hafif güzel bir romdur mıu7 seveceğinize eminim tavsiyem kin912 olanı kurun o daha stabil ve en çok tercih edilen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

Kilit ekranını açarken arada bi "Ekranın Turuncuyla Gösterilen Alanını Kapatmayın" gibi bi ibare çıkıyor ama hemen saniyelik olduğu için bi türlü tam göremiyorum nedir, ne değildir.

Ayarlar > Kilit Ekranı bölümündeki "cepte aramayı engelle" özelliği yüzünden o hatayı alıyorsunuz. Bu özellik ekrana çift tık veya fiziksel kilit tuşuna bastığınızda yakınlık sensörünü kontrol edip aldığı ışık değerini sıfırsa(yani cepte çantada vb) ekranı geri kilitliyor. Aslında güzel bir özellik ama bu romda bir çeşit bug söz konusu. Yakınlık sensörünün önü açık olsa da anlık olarak sanki kapalıymış gibi algılıyor sonra düzeliyor.
    Ben sinir edici bir bug olduğu için güzel bir özellik olsada kapadım. Umarım düzeltir geliştirici.

buda güzel bunu bende bilmiyordum bunu ilk mesaja olduğu gibi ekleyim

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Telefonumu şarj ettikten sonra kuracağım ama hala şüphelerim var. Umarım severim.

sade hoş hafif güzel bir romdur mıu7 seveceğinize eminim tavsiyem kin912 olanı kurun o daha stabil ve en çok tercih edilen

Onu indirdim hocam, onu kuracağım.Tamamen Türkçe'yse benim açımdan daha iyi.Sinir oluyorum bir yer Türkçe bir yer İngilizce olunca.Bir de telefonun orasından burasından çinli resmi çıkmaz inşallah. Daha önce GM Discovery'de Miui kullanmışlığım var.Çok sevdiğim bir romdur.Color OS'u daha çok severim de sadece yapıp bıraktılar onu da, güncelleme falan vermediler.

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Hocam facebook u acarken donuyor telefon.Bunun sebebi nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Onu indirdim hocam, onu kuracağım.Tamamen Türkçe'yse benim açımdan daha iyi.Sinir oluyorum bir yer Türkçe bir yer İngilizce olunca.Bir de telefonun orasından burasından çinli resmi çıkmaz inşallah. Daha önce GM Discovery'de Miui kullanmışlığım var.Çok sevdiğim bir romdur.Color OS'u daha çok severim de sadece yapıp bıraktılar onu da, güncelleme falan vermediler.

bundada var çince yazılar ama rahatsız edici boyutlarda değil müzik uygulamasında var mesela çince yazılar konuda verdiğim linklerden stock müzik çaları silip herhangi bir alternatif yükleyebilirsiniz şöyle diyebiliriz rom yüzde 95 türkçe aşağı yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 30 Ocak 2016; 18:02:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Hocam facebook u acarken donuyor telefon.Bunun sebebi nedir?

silip tekrar yükleyin
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam.bir daha deniyim oyle.Birde bataryasi sanki cabuk gidiyor gibime geldi.yani gece full biraktigimda sabah azalmisti bayagi.Batarya kalibrasyin yapmama gerek.var mi.Onceki rom da.daha cok.gidiyor gibime geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Tamam hocam.bir daha deniyim oyle.Birde bataryasi sanki cabuk gidiyor gibime geldi.yani gece full biraktigimda sabah azalmisti bayagi.Batarya kalibrasyin yapmama gerek.var mi.Onceki rom da.daha cok.gidiyor gibime geldi

kalibrasyon bir kere yaptıysanız gerek yok 6. 1.26. sürümmü
  • Hocam pil kullanımını kontrol edin, aynı durum bende de oldu. Çok hızlı bitince merak ettim, facebook %53 pil tüketmiş geceden sabaha. Durdurmama rağmen arkaplanda çalışır vaziyetteydi nedense. Tamamen sildim bende.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.