Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ok321

Hocam diger arkadas root flashlamaya gerek yok diye ben direk kurulumu yapip reboot attim ama ayarlardab root erisimi bulamadim. Nasil root atabilirim bi yardim edermisiniz?

Ayarlardan değil hocam. Ana ekranda Güvenlik diye bi ikon var. Ona tıklayıp İzinler kısmına gireceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam diger arkadas root flashlamaya gerek yok diye ben direk kurulumu yapip reboot attim ama ayarlardab root erisimi bulamadim. Nasil root atabilirim bi yardim edermisiniz?

İlk resimde sag en ustdeki uygulamaya girin. İcerisinde sag en altda izinler var. Oraya girin. daha sonra en altda root erisimi var. İkinci resimde root erisimini gosteriyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

Ayarlardan değil hocam. Ana ekranda Güvenlik diye bi ikon var. Ona tıklayıp İzinler kısmına gireceksiniz.

Hocam gercekten hizli sarj olma durumu soz konusu. Ama onun disinda temalar vw yazi tiplerine yine giremiyorum. Herhalde mi hesabimiz yok ondandir

• Çok sağolun kolay gelsin. Hayırlı cumalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam gercekten hizli sarj olma durumu soz konusu. Ama onun disinda temalar vw yazi tiplerine yine giremiyorum. Herhalde mi hesabimiz yok ondandir

• Telefonu bağlıyorum MTP yüklenmesi başarısız oluyor. Ne yapmam lazım. Sorun üstüne sorun.
  • Stabil olmasa rom uğraşılacak dert değil de işte.
  • ok321 O kullanıcısına yanıt
    LG Stock Settings - USB Settings içerisinden MTP'yi seçtiniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 21 Ağustos 2015; 14:52:16 >
  • Tamam kardeş yüklendi sizi de yordum kusura bakmayın cahiliz işte napacan :D
  • Peki bu rom gtbluekynin mi king910 nickli elemanin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Peki bu rom gtbluekynin mi king910 nickli elemanin mi ?

5.8.21 yani miui v7 kin912nin

• ok321 O kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hadi hayırlı olsun.
  • Rom konusunda paylaşıldı daha anlaşılır bir dille burada da paylaşayım.
    ______________________________________________________________________________________________________

Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi forumlar

-------- D802 için Miui V7 Kurulum ---------

Gerekli dosyalar;

1. D802 Bootloader changer

2. KK 20H baseband

3. Miui v7 rom dosyası

www.miui.com
    MIUI下载_MIUI9下载_MIUI8下载_MIUI论坛
    http://www.miui.com/download-227.html

4. İsteyenler için Gapps (4.4 olanını seçin micro, nano, full size kalmış. Yalnızca Google Play nano'da var. )

5. Kullandığım sorunsuz 2.8.6.1 TWRP

*Arkadaşlar öncelikle yukarıdaki linkten dosyalaı indirip telefonumuza atalım. Telefonun rootlu ve twrpli olması gerekiyor tabikide (kullandığım twrp sürümününde (2.8.6.1) linki yukarıda), hangi romda olduğunuz fark etmez (jb, kk, lp, aosp, miui vs.)…

*Yedeklerimizi aldıktan sonra, wipe ediyoruz internal storage hariç hepsini.

*İnstall diyip, önce D802 Bootloader changer'ı flashlıyoruz aroma installer gelicek oradan 'rom yükleme işlemine devam et' diyoruz ve kk bootloader'ı seçiyoruz. Yeniden başlatmayın!! Home'ye tıklayın yükleme bitince ve tekrar Twrp ana ekranına dönüyoruz.

* İnstall KK 20H baseband flashlıyoruz.

* İnstall Miui v7 flashlıyoruz.

*İsteyenler gapps da flashlayabilir romdan sonra.

İşlemler bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 24 Ağustos 2015; 19:08:10 >

• Hocam ne gibi farklar gözünüze çarpan ?

• quote:

Hocam ne gibi farklar gözünüze çarpan ?

Hizli sarj var.

Ayarlar menusu degisik aradigimi bulamadim sinir oldum en basta. Onun disinda daha hizli tepkiler veriyor telefon.

• Hızli sarz nasil yapcaz

• V6'daki şarj süresi gayet memnun etti beni.Parlaklık yüzde 100 otomatik, 3G, wi-fi , video, tarayıcı ,whatsapp yoğun kullanımda aldığım ekran süresi de bu şekilde arkadaşlar.

• Bu rehber sorunu bendede olustu. Sim bos gozukuyor. Cf dosyasinda yedek almistim rehberi oda yuklenmiyor.
    Ayrica alt nav barda ayarlar tusunu ekleme var mi? Herhangi bi uygulamanin ayarlarina nasil ulasacagim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba forumda yeniyim kusura bakmayin bir soru sormak istiyorum. Aicp romdan v7ye baseband flashlamadan gecebilir miyim ?
    Hatya temel soru baseband ne ise yarar tam olarak

• mıu romda mıu hesabı almak için sim kartı görmüyor cihaz ne yapmalıyız
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.