Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1. Miui7 daha stabildi. Miui8 arayüz olarak daha hos ve 6.0.1 oldugu daha cezbedici geliyor.
    2. kendi orjinal kerneliylede kullanabilirsin kin912 nin romunu
    3. Twrp yüklüyse sadece bootstack kurman yeterli
    4. Xposed kurulamıyor zaten suan ben denedim 1 2 kere sorun cıkarttı konuda sadece farklı nabvar boyutları mevcut
    5. Güncellemeler maalesef otadan gelemiyo miui7 deki gibi düzeltilmedi ve bayadır güncelleme gelmiyor wipe yapmadan kurman yeterli güncellemek için.
    6. Kin912 daha stabildir suan 6.11.30 sürümü bulunmakta o ilk cıkan miui ye göre devrim niteliğinde sayılır.
  • Hocam çok sağol cevabın için. Dün akşam MIUI 8'i yüklemiş bulundum. Aslında genel olarak çok beğendim.

6.11.30 sürümünü hiçbir wipe'ı yapmadan yüklersem yüklü programlarım silinmiyor değil mi? Bir de çift tıklayarak ekranı kilitleme olayı olsaymış çok iyiymiş.

MIUI hesabı açmamın bana bir faydası var mı? Yoksa TB ile kaldırmayı düşünüyorum bu tarz programları.

Sanırım iphone'daki gibi bildirim ses seviyesini bağımsız olarak ayarlayamıyoruz. Bir de ses ayarlarına girince 'ayarlar malesef durdu' deyip bir önceki menüye dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytamal -- 20 Aralık 2016; 8:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Bu rom neden uzun zamandır güncelleme almıyor hayret doğrusu. Kin Böyle yapmazdı ne oldu acaba.

3kez update verdi hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Bu rom neden uzun zamandır güncelleme almıyor hayret doğrusu. Kin Böyle yapmazdı ne oldu acaba.

3kez update verdi hocam

En son 11.ayın 30.da almış güncelleme sanırım hocam önceden haftalık güncelleme veriliyordu.

Bende yeni güncelleme bekliyorum. Özellikleri güzeldi Beta sürümden çıkıp stabil olduğunda mutlaka geri döneceğim bu roma.
  • Aytamal A kullanıcısına yanıt
    Wipe yapmadan yüklersen hiçbir sorun yasamazsın.
    Çift tıkla ekran kapama olasymıs iyiymis ama ben lambda kernel kurdum navbarda elimi kaydırınca kitleniyor ekran o da yetiyo benim için miui hesabım var benim ama ben öylesine acmıstım temalardan falan yararlanmak için tb ile dondur kaldırma miui bu brick olabilir 6.11.30 da sesayarları bug ı ortadan kalktı bu arada
  • yigit__cittan Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün izinleri vermiş olmama rağmen TB ile dondur dediğim zaman uygulama donmuyor. Ama TB donmuş gibi uyarı veriyor. Sistem dosyası da olsa uygulama da olsa aynı bu. Ne yapılabilir?

Bu güncellemeleri nereden takip ediyorsunuz?
  • Arkadaşlar pil performansı nasıl cihazın bu rom ile.
  • Beyler miui 8 var. Neden Mi nin kendi uygulamalarını TB ile kaldıramıyorum?
  • muthis bir rom. g2 antutu puani 56.768 cikti. sadece baglanti turu seciminde sknti yasadim. lte de surekli sebeke degistigi icin arada sebeke yok hatasi aliyorum. yani 3g oncelikli secenegini aktif edemiyorum.
  • quote:

Kin reyiz bu roma desteğini kesti mi bilgisi olan var mı?

Forumun bir tanesinde 31 Aralıktan sonra cm14.1 artık geliştirilmeyeceğini açıkladığı için cm tabanlı roma desteğini keseceğini belirtmiş ama bakalım hiç belli olmaz.
  • 6.11.30 sürümünü yükledim google installer ile tüm google uygulamalarını yükledim buraya kadar herşey güzel. Ancak mobil bağlantıyla play store dan uygulama iniyor olmasına rağmen chrome ile internete giremiyorum bağlantı yok diyor. Whatsappa bağlanıyor hava durumu uygulaması güncelleniyor vs. mynet ve tarayıcıda bağlantı hatası çıkıyor, bunlar farkettiklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnsshn -- 6 Ocak 2017; 11:22:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnsshn

6.11.30 sürümünü yükledim google installer ile tüm google uygulamalarını yükledim buraya kadar herşey güzel. Ancak mobil bağlantıyla play store dan uygulama iniyor olmasına rağmen chrome ile internete giremiyorum bağlantı yok diyor. Whatsappa bağlanıyor hava durumu uygulaması güncelleniyor vs. mynet ve tarayıcıda bağlantı hatası çıkıyor, bunlar farkettiklerim.

6.11.30 sürümü içinhttp://opengapps.org/ sitesinden arm - 7.1 - micro sürümünü TWRP den flaşlamayı deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyesref -- 6 Ocak 2017; 19:25:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

quote:

6.11.30 sürümünü yükledim google installer ile tüm google uygulamalarını yükledim buraya kadar herşey güzel. Ancak mobil bağlantıyla play store dan uygulama iniyor olmasına rağmen chrome ile internete giremiyorum bağlantı yok diyor. Whatsappa bağlanıyor hava durumu uygulaması güncelleniyor vs. mynet ve tarayıcıda bağlantı hatası çıkıyor, bunlar farkettiklerim.

6.11.30 sürümü içinhttp://opengapps.org/ sitesinden arm - 7.1 - micro sürümünü TWRP den flaşlamayı deneyebilirsiniz.

Hocam ama sıkıntım gappsla değil diye düşünüyorum. Hücresel ağla ilgili bi sıkıntı ve hala çözemedim. Erişim noktası adları kısmından Vodafone Live seçiyorum olmuyo Vodafone TR seçiyorum olmuyo. Tarayıcılardan veya mynet gibi uygulamalardan bağlantı sağlayamıyorum ama play storedan uygulama iniyo.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ama sıkıntım gappsla değil diye düşünüyorum. Hücresel ağla ilgili bi sıkıntı ve hala çözemedim. Erişim noktası adları kısmından Vodafone Live seçiyorum olmuyo Vodafone TR seçiyorum olmuyo. Tarayıcılardan veya mynet gibi uygulamalardan bağlantı sağlayamıyorum ama play storedan uygulama iniyo.

gapps dosyasıın içinde google framework var o yüzden bi deneyin istedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gapps dosyasıın içinde google framework var o yüzden bi deneyin istedim.

Anladım hocam denedim uyarınız üzerine ama yine durum aynı

• Bay H kullanıcısına yanıt
    Bende sarj hizi ve sarjin kullanim suresi artti.
  • dnsshn D kullanıcısına yanıt
    hocam onun cözümü:
    vodafone tr yi sectikten sonra vodafone live i silin düzelir
  • Stabil sürümü beklesem mi geçsem mi? Kullanımı zorlaştıracak ne gibi eksikler var şuan?

Stabil sürümün çıkması yazı bulur mu?
  • Lg l bello içinde miui rom varmı yapabiliyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 11 30 son surumdeyim tel surekli para yiyor durdurmanin yolu nedir kullanim 1byte diyip 1 tl yiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.