Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
75.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar alttaki sanal tuşları nasıl gizleriz bilemedim internette film izlerken alt taraf tam ekran yapsamda beyaz kalıyor hoş bi görüntü olmuyor dikkat dağıtıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui yi yükledim şimdi twrp yi yeniden nasıl yükleyebilirim eski tuş kombinasyonu ile giremiyorum silindi yüksek ihtimalle autorec ilede olmuyor
  • Güç butonuna basılı tutunca gelen ekrandan yeniden başlat'a tıklayınca birkaç seçenek çıkıyor. Ama bir yazı yok sanırım o ekranda. Deneme yanılma ile girebilirsiniz. Ya da root sorunu yoksa marketten Quickboot uygulaması ile erişebilirsiniz recovery'ye.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Eskiden Ortadakinde basıp gidiyorduk da şuan bende de yok onlar sadece 1 tane var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam doğru tuş ile deniyorsunuz değil mi? Güç + ses kısma ekran gelince ses açma + ses kısma ardından yes yes diyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

Hocam doğru tuş ile deniyorsunuz değil mi? Güç + ses kısma ekran gelince ses açma + ses kısma ardından yes yes diyorsun?

power + ses kısma ekran gelince power + ses açma yapıyordum dediğiniz şekilde oldu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Kasım 2016; 0:54:50 >
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    O zaman en iyi çözüm Quickboot uygulaması gibi. Tuşlarla uğraşmak zaman kaybı gibi geliyor.

• whatsapp mesajları hala uygulamayı kitlemedikce gelmiyor mu? yoksa görevi sonladırsakta gelmeye devam ediyor mu bildirimler?
  • otomatik baslata alınca gelir her türlü
  • yeni güncelleme gelmiş ama otadan gelmedi bana yine size geldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit__cittan

yeni güncelleme gelmiş ama otadan gelmedi bana yine size geldi mi ?

banada otadan gelmedi. yeni surumde ses kaydi calismiyor denmis ama denemek lazim.

• arkadaşlar cm13ten geçemedim....mi amblemindeydi telefon kk bootloader yükledim şimdi recoverye girmiyor mide kalıyor.KitKat yükleyeyim diyorum elkimde kdz yok internetteki linkler kırık yardımco olabilecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DtMt7

arkadaşlar cm13ten geçemedim....mi amblemindeydi telefon kk bootloader yükledim şimdi recoverye girmiyor mide kalıyor.KitKat yükleyeyim diyorum elkimde kdz yok internetteki linkler kırık yardımco olabilecek var mı

Power+ ses kısma ekran açılıncada ses kısma + ses açma yapacaksınız.

Mi de kalıyorsa bunu flashlayın.
    https://github.com/danielstuart14/hybrid_caf_bootstacks/blob/LG-CAF/d802/bootstack-d802-CAF-signed.zip?raw=true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Aralık 2016; 10:55:59 >

• verdiğiniz link kırık hocam recoverye girdim ama çok sağolun
  • DtMt7 kullanıcısına yanıt
    link çalışıyor
  • luckyesref kullanıcısına yanıt
    Aynen ses kaydedici calismiyor

• merhabalar miui 8 kurmak herhangi bir güvenlik açığına sebep olur mu?
    stabilitesi ve ses kalitesi nasıl?
    teşekkürler.
  • stabilite günlük kullanıma uygun miui güvenikten sorun yapmaz izinleri en kısıtlı rom ses kalitesi yeterli
  • Kin reis yeni güncelleme cikarmis
    Changelog:
    6.11.30
    1.remove the root times
    2.add 3 way reboot
    3.lock the network type
    4.other tweaks

• xperius kullanıcısına yanıt
    Link verebilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.