Şimdi Ara

★★ LG G2 MİNİ KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★ (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.973
Cevap
15
Favori
51.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam yanlış boot img yüzünden telefon açılmıyor ve pc ye bağladığımda fastboot processing commands yazıyor model d610 ne yapmam lazım?
  • Merhaba uzun zaman sonra yazıyorum bu başlığa yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bu telefonu hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet mennunum alacak arkadaşlara tavsiye edebilirim tabi ikinci el ve lg türkiye garantili olsun mümkünse alacağını cihazlar
  • Ben de hala bu telefonu kullanıyorum. Neredeyse 2 sene olacak. Artık ömrünü tamamlamış bir telefon olarak 0 alınmaz elbette. Ama telefon çok sağlam ve çok stabil. Bende 2 küçük çocuk var, telefon sürekli ellerinde. Bazen bir günde 5 kere düştüğü oluyor ama hiç bir şey olmadı bugüne kadar. Ayrıca telefonu Almanya'da Mediamarkt'tan almıştım. LG Türkiye destek verecek mi o çok net değildi. Ama neyse ki hiç ihtiyaç bile olmadı. Özetle verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak etti bu telefon.
  • Bu saatten sonra, bu telefonu almak isteyen, almak isteyip de bulabilen olur mu, bilmiyorum. Ama, bir not olsun diye, ben de yazayım:

    D620 modelini bilfiil bir sene kadar kullandıktan sonra, son bir senedir, cihaz bir yakınım tarafından kullanılıyor. Gündelik kullanımda hiç sıkıntısı olmayan, hem yazılım, hem donanım anlamında, dayanıklı bir cihaz. Kelimenin tam anlamıyla bir f/p ürünü oldu benim için.

    Bundan dolayı, artık LG ye karşı ön yargılıyım. Kereste üretip satsa, gider incelerim :)
  • Telefonu yeniden başlattığım zaman şarjı %50 durumlarından %10 durumlarına iniyor. Şarj giriş yerinde olan temassızlık ve bunun kullanıcı hatası olarak belirtilmesinden kaynaklı garanti servisi 100 tl ücret çıkardı. Temassızlık ve bataryanın birden boşalması ne alaka anlamadım bayağı tartıştım. Sıfır orjinal bir batarya ücreti ne kadar bilen var mı?
  • Merhaba arkadaşlar, bu telefona root atarak daha hafif saf android yükleme durumumuz var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar telefonumun cami içten catlamisti ekran değiştirdim fakat o günden beri telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor götürdüm batarya oksitlenmis olabilir dediler bataryayı değiştirmek problemi çözer mi yoksa fabrika ayarlarina da döneyim mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nergiz_ea N kullanıcısına yanıt
    Onu kim demişse sallamış. Ekran değişirken anakarta zarar vermişler sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nergiz_ea N kullanıcısına yanıt
    Hard reset atın belki düzelir.
  • Peki format atmak ise yaramaz mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Format atmakla aynı şey oluyor öyle değil mi pek anlamıyorum da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nergiz_ea N kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk sayfasında ilk mesajda anlatılıyor.
  • sabahtan beri lg g2 mini d620r modeli için lolipop romu arıyrm bulamadm..
    en son kitkat bulaym dedm onuda bulamadm.. buldugm sitelerde indirme işlemi gerçekleşmıyr acaba aktif degil mi artk o linkler..

    biri link atabilir mi 5 saattir girmedigim site kalmadı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykarakaplan

    Telefonu yeniden başlattığım zaman şarjı %50 durumlarından %10 durumlarına iniyor. Şarj giriş yerinde olan temassızlık ve bunun kullanıcı hatası olarak belirtilmesinden kaynaklı garanti servisi 100 tl ücret çıkardı. Temassızlık ve bataryanın birden boşalması ne alaka anlamadım bayağı tartıştım. Sıfır orjinal bir batarya ücreti ne kadar bilen var mı?

    Mesajınızı tesadüfen gördüm. Benim de garantisi hala devam eden ve bataryasında sorun olan bir telefonum vardı. Onun için araştırma yaparken görmüştüm.
    Telefonun garantisi devam ediyorsa, orijinal bataryasını LG'nin kendi servislerinden bulabilirsiniz. Ama telefonunuzun garantisi sona erdiyse, o takdirde Kadıköy'de GSM İletişim isimli bir firma var. Bu firmayla daha önce telefonla konuşup, batarya değişimi ile ilgili olarak bilgi almıştım. Orijinal bataryayı temin edebildiklerini, ücretinin 120 TL olduğunu, fakat bataryanın siparişle getirtildiğini söylemişlerdi. Bu arada benim telefonun o tarihteki garantisi devam ettiği için, kendi servisine yollamamın daha doğru olacağını da eklediler.(Aksi takdirde, telefonumun kendi garantisi sona eriyordu). Bu arada, bu firma yapacağı işlem için 6 ay kendi garantisini veriyor ve Yurtiçi Kargo ile anlaşmalıymış. İsterseniz, bir de siz araştırın.Adresi;
    http://www.gsmiletisim.com




  • Benim şöyle bir sorum var. LG G2 Mini telefonumun bataryasında satın aldığımdan beri devam eden aşırı hızlı tükenme sorunu vardı. Garantisi devam ettiği için telefonu LG'nin kendi servisine gönderdim. Serviste orijinal batarya değişimi yapılıp, gerekli testler yapıldıktan sonra telefon bana gönderildi.
    Telefonu daha açıp bakamadım. Bu yüzden içindeki şarj miktarını bilemiyorum. Şimdi ben bu telefonu hiç açmadan mı şarja takayım, yoksa içinde varolan şarj varsa onu bitirip mi şarj edeyim? İlk şarjı ne kadar süre olmalı?
    Acil olarak cevaplarınız bekliyorum.
  • Arkadaşlar bu telefonun 610 versiyonu var bizde kdz bulamiyoruz lgnin sitesinden inmiyor yardımcı olurmusunuz :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nergiz_ea

    Format atmakla aynı şey oluyor öyle değil mi pek anlamıyorum da

    Sorununuzu çözdünüz mü yoksa halen devam etmekte mi?
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    İşime yarar teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb ,benim telefonunda şöyle vir sorunu çıktı, karşı tarafla konuşurken sesı ahızeye alırsanız karşı tarafa ses az gıdıyor, garantisi bitti sizce aırun ne olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih miskiner

    mrb ,benim telefonunda şöyle vir sorunu çıktı, karşı tarafla konuşurken sesı ahızeye alırsanız karşı tarafa ses az gıdıyor, garantisi bitti sizce aırun ne olabilir

    Bende de aynısı oldu. Mikrofon önündeki küçük ızgarayı iğneyle temizlediğimde düzeldi. Orası kir topluyor.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.