Şimdi Ara

LG G2 mi İphone 5 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki telefon arasında kaldım uzun süredir android kullanıyorum iphone5 aklımı çeliyor o yüzden merak ediyorum diğer yanda da fp kralı denilen G2 var. G2den korkma sebebim android olması atrı yönü ise bataryası..

Bu arada telefonu 2. el olarak alıcam fiyat aralıgı maksimum 900 tl.

Önerilerinizi bekliyorum beyler

• E 25 kişi bakmış yok mu cevap verecek fikri olan
  • Ben 15 aylik iphone 5 kullanicisiyim, kizarkadasimda da Lg G2 16gb var. Ikisi de Bimeks'ten alinma ;)

Burada ihtiyaclarin devreye giriyor. Acikcasi G2'nin kendi telefonuma gore ustunlukleri soyle:

- Optik goruntu sabitleyicili 13megapixel arka kamera, 2 megapixel on kamera. (Iphone 5'in 8mp kamerasi da muazzam bu arada ve daha hizli calisiyor onuda belirteyim)
    - Ekran 5.2 inc, IPS panel, gayet guzel. Cozunurlugu de daha yuksek.
    - Bataryasi zaten iphone 5'in iki kati buyuklukte
    - USB-OTG destegi, infrared, wi-fi ac destegi
    - Android ozgurlugu (bu da ne demekse artik?)

Iphoneda ise

- Bariz bir sekilde daha stabil ve akici
    - Daha kompakt, cok cok daha kaliteli
    - Hem hoparloru hem de ses cikisi cok daha kaliteli
    - Oyunlar daha akici calisiyor ama buyuk ekran daha zevkli
    - Kalan bos alan 12,7gb. G2'de 10 kusur zannedersem.
    - Ios stabilitesi, guncelleme destegi (Ekim 2015'te cikacak olan Ios 9'u da alacak ve boylece Ekim 2016'ya kadar guncel kalacak.

• 1-2 sene kullanırım diyosan iphone daha iyi. ios 9 güncellemesini alır belki 10' u bile alabilir. Ama yok biraz kullanır satarım dersen G2' de alabilirsin büyük ekran full hd ve ekran çerçevesi çok iyi sanki sadece ekran varmış gibi. Ayrıca iphone 8 mp filan diye düşünme çoğu amiral gemilere taş çıkarır kamerası..
  • Hocam bence iphone 5 almalisiniz stabil ve hizliliktan dolayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iosmu androidmi tercihini netlestirin,ben batarya ve iostaki mahkumiyetten dolayi elma armuta sicak bakmiyorum,kaldiki g2 kullaniyorum vede cokta memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Iosmu androidmi tercihini netlestirin,ben batarya ve iostaki mahkumiyetten dolayi elma armuta sicak bakmiyorum,kaldiki g2 kullaniyorum vede cokta memnunum.

Hocam stabillikte sorun var ama androidde.

• quote:

Iosmu androidmi tercihini netlestirin,ben batarya ve iostaki mahkumiyetten dolayi elma armuta sicak bakmiyorum,kaldiki g2 kullaniyorum vede cokta memnunum.

Abi iosta ne mahkumiyeti var yahu herkes developer değil ki bu ülkede

Ben telefonda mail açıp cevaplıyorum, pdf görüntülüyorum, facebook, twiter, instagram, youtube aktif kullanıyorum, müzikleri spotifydan dinliyorum, oyun oynuyorum, fotoğraf video çekip paylaşabiliyorum, interneti hızlı,

Kısıtlandığım iki husus batarya ve hafıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Hocam stabillikte sorun var ama androidde.

4.4 kullanan amıral gemı yada ust modellerde eskıden oldugu kadar yasanmıyor en azından ben 1 senedır kasma yada donma sıstem kararsızlıgı yasamadım cevremdekı g3 ve z2 z1compact kullananlarda bu acıdan memnunlar,yanı androıd 4.1 den sonra artık pekte can sıkmıyor androıd
  • Androidden takılmalardan dolayı korkuyorum açıkcası.. sanırım iphone alıcam
  • G2 çok güzel br telefon ama ne yazıkki servisi tam bir ömür törpüsü.... bi sorun olursa başın çok ağrır.. müşteri hizmetleri tam bir faciya.. LG ürünlerini beğenen biri olarak sırf şu tutumdan dolay dahada LG den hiçbirşey almam...
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Gelecek surumde bakalim nasil olucak bu durum hocam

• İphone'un pasaport kayıtlı olması bişey ideğiştirir mi? güncelleme vs açısından.. Ve garanti olmayacagından bi risk var kolay kolay bozulan yerleri var mı? bi iphone parası daha vermeyelim tamir ettirirken
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Gelecek surumde bakalim nasil olucak bu durum hocam

yanı her guncelleme rısktır bır oranda tabıkı,ıos bıle guncellemede 3g olayını batırmıstı,kı yaptıgı yazılım bır elın parmakalarını gecemeycek sayıda telefon ıcın,tabıkı androıdte onlarca yuzlerce model ıcın optımıze etmek daha mesakalı,burada Androıd L nın hangı modellere ne getırıp gotuecegı suan muamma,sanırım batarylarda bır nebze daha uzama olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.