Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VK 5.0 ROM Dosyası (MEGA):https://mega.nz/#!7MhnC...8YyzUz31mDr_OD9cb3S7kmw

Link ölü ölmüş ... başka yerden de bulamadım
  • arkadaşlar g2 ls980 model telefonda aldığımda aşağıdaki sürüm vardı.sorunsuz çalışıyordu. sürüm yükselteyim derken telefon sapıttı. dışında D802 yazıyor içinde ls980.
    tamirciye götürdüm zvc-zvd-zve sürümlerini yükledi. com.android phone islemi durdurdu hatasi verdi. şimdi ise sim kart takılı olmasına rağmen, sim kart yok diyor.
    tamirci başka yere de götürmüş orda da düzgün çalışan sürüm yükleyemedi. (kendisinde de aynısından var,sıkıntısı aynı.)
    tamirci tahtakale de belki buna uygun sürüm bulunan yerde yaptırabilirsin dedi.
    İstanbul da telefonu götürebileceğim bir yer var mı önereceğiniz ?
     ★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retyu -- 8 Ekim 2015; 21:24:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: retyu

arkadaşlar g2 vs980 model telefonda aldığımda aşağıdaki sürüm vardı.sorunsuz çalışıyordu. sürüm yükselteyim derken telefon sapıttı. dışında D802 yazıyor içinde VS980.
    tamirciye götürdüm zvc-zvd-zve sürümlerini yükledi. com.android phone islemi durdurdu hatasi verdi. şimdi ise sim kart takılı olmasına rağmen, sim kart yok diyor.
    tamirci başka yere de götürmüş orda da düzgün çalışan sürüm yükleyemedi. (kendisinde de aynısından var,sıkıntısı aynı.)
    tamirci tahtakale de belki buna uygun sürüm bulunan yerde yaptırabilirsin dedi.
    İstanbul da telefonu götürebileceğim bir yer var mı önereceğiniz ?
     ★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

Oncelikle telefonunuzun orjinal anakart modelini ogrenin. Vs980 modeli hakkinda bilgim yok ama ls980 ise sim kart gormesi icin yapmaniz gereken 10 dakikalik islem. Zvc kurun cihaza kurduktan sonra yazin yapmaniz gerekenleri anlatayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• LS980 yanlış yazdım hocam. telefon tamirci de şuan. yarın alıcam. aldığımda sana yazarım hocam. teşekkür ederim.
  • quote:

LS980 yanlış yazdım hocam. telefon tamirci de şuan. yarın alıcam. aldığımda sana yazarım hocam. teşekkür ederim.

Ls980se sikinti yok her turlu hallederiz hocam. G2de cozulmeyecek sorun yoktur.

• hocam telefon elimde zvc yüklü.
    sen halledersin de biz halledebilir miyiz bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retyu -- 9 Ekim 2015; 21:40:33 >
  • VK 5.0 ROM dosyasını nerden indirebiliriz arkadaşlar. buradaki link silinmiş
  • quote:

VK 5.0 ROM dosyasını nerden indirebiliriz arkadaşlar. buradaki link silinmiş

vk'ya gerek yok. cloudy 3.3 ile

https://github.com/lg-devs/bootstacks/raw/master/ls980/lp/bootstack-ls980-LP_ZVG-Bump-signed.zip

bunu kurmanız yeterli.
  • hocam sim kilidini kıramadım. sim kart yok diyor. yukarıda arkadaşların dediği ls980SIMunlockFinal dosyasındaki işlemleri yaptım ama olmadı.
    simdi CloudyG2 2.2 Yi yüklersem ortadan kalkar sanırım.
    Yukarıda yazdığınız ilerlemeye göre şurdayım:

4- TWRP'den Install bölümüne girip önce VK 5.0 ROM Dosyasını seçiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retyu -- 14 Ekim 2015; 20:37:39 >
  • quote:

hocam sim kilidini kıramadım. sim kart yok diyor. yukarıda arkadaşların dediği ls980SIMunlockFinal dosyasındaki işlemleri yaptım ama olmadı.
    simdi CloudyG2 2.2 Yi yüklersem ortadan kalkar sanırım.
    Yukarıda yazdığınız ilerlemeye göre şurdayım:

4- TWRP'den Install bölümüne girip önce VK 5.0 ROM Dosyasını seçiyoruz.

tamam hocam burdan sonra yapmanız gereken tek şey önce verdiğim linkteki dosyayı kurmak sonra da 3.3 kurmak. bu kadar basit.
  • arkadaşlar merhaba lg g2 ls980 imei değiştime konusunda yardımcı olabilir misiniz acil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okilincoglu

arkadaşlar merhaba lg g2 ls980 imei değiştime konusunda yardımcı olabilir misiniz acil.

Programsız yapamazsınız.
  • hocam kolay gelsin.

Bugun telefona rom atmaya çalışıcam sizin sayenizde inşallah.

Hocam en stabil çalışan rom hangisi şuanda? düşüncem CloudyG2 ROM ancak önemli bi hatası vs varmı?

Ben bu gelen 680 mblık güncellemeden ve com.android hatasından dolayı rom atmak istiyorum, bu yüzden bu romda bu sıkıntıları aşabilirmiyim? veya siz hangisini tavsiye edersiniz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: davalaa

hocam kolay gelsin.

Bugun telefona rom atmaya çalışıcam sizin sayenizde inşallah.

Hocam en stabil çalışan rom hangisi şuanda? düşüncem CloudyG2 ROM ancak önemli bi hatası vs varmı?

Ben bu gelen 680 mblık güncellemeden ve com.android hatasından dolayı rom atmak istiyorum, bu yüzden bu romda bu sıkıntıları aşabilirmiyim? veya siz hangisini tavsiye edersiniz???

CloudyG2 2.2 kurn. Mukemmel, stabil ve sifir sikinti. Elimde bir s4 var biraz kullanayim hosuma giderse g2yi birakacagim arkadaslar bilginiz olsun :) tabii yardim etmeye devam edecegim

• CloudyG2 2.2 kurmak üzereyim arkadşlar ancak baseband hangisini kurmam gerekiyor???
  • arkadaşlar CloudyG2 2.2 de şebeke az çekiyor ve bazen aniden gidip geliyor. hangi ayarları kullanmam lazım stabil olması için ?
  • üstad
    9- Şimdi de indirdiğimiz ZVG Radio dosyasını yüklüyoruz. İşlem tamamlandığında Reboot System'e tıklıyoruz.
    bu maddeden sonra reboot dedim yazdığınız gibi
    ama tel secure boot da açılıp kapanıyordu
    2 saat önce böyleydi
    şimdi hiç açılmıyor ne olmuş olabilir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehlisafa

üstad
    9- Şimdi de indirdiğimiz ZVG Radio dosyasını yüklüyoruz. İşlem tamamlandığında Reboot System'e tıklıyoruz.
    bu maddeden sonra reboot dedim yazdığınız gibi
    ama tel secure boot da açılıp kapanıyordu
    2 saat önce böyleydi
    şimdi hiç açılmıyor ne olmuş olabilir acaba

ilk baştaki vk romu kurmadınız muhtemelen. ya da bootstack dosyasını kurmadınız.

ses kısma ve açmaya çok uzun süre basılı tutarak recovery girmeye çalışın
  • kurdum hocam vk değil ama bump bootstock kurdum
    https://github.com/lg-devs/bootstacks/raw/master/ls980/lp/bootstack-ls980-LP_ZVG-Bump-signed.zip
    üstteki linkteki
    sonra radyo kurdum sonra reboot system dedik
    ve lg ekranı açılıp 2 saniye sonra kapalı hale geliyor

recovery mode loading getirebiliyorum
    fakat tel kapanıyor maalesef
    recovery girebilsem rom u çakacağım ama olmuyor maalesef
    tot vs. dediler olmazsa onlarla uğraşacağım
    ubuntu vs yazıyor
    son çare jtag miş herhalde

bakalım uğraşacağım herhalde

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.