Şimdi Ara

LG G2 LOLLIPOP'TAN KITKAT'A DOWNGRADE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
12.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC Suite üzerinden 5.0.2'ye güncelledim. Sarj süresi baya düştü. Kitkat'a geri dönmek istiyorum. Nasıl downgrade edebilirim? Cihaz orijinal TR cihazı.

• Lollipop sonrası flaş ile fotoğraf çekimlerimde senkron sorunu oldu, pozu birkaç ms geç alıyor flaşın ışığını tam yakalayamadığı için gece çekimleri yeterince parlak çıkmaz oldu. Bende downgrade düşünüyorum beklemedeyim.
  • Bence downgrade yaptım hiç pişman değilim :) Yeni dağıtılacak lolipopu da hemen yüklemiycem zaten. Kullanıcı yorumlarına göre hareket etmek lazım. Sonuçta aman aman bi geliştirme de yok zaten.
  • Bende pc suite üzerinden güncelleme yaptim. Kitkat a nasil dönüş yapabileceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu konudaki

http://forum.donanimhaber.com/m_88585450/tm.htm

Bu başlık altındaki adımları

1. FLASH TOOL İLE KURULUM REHBERİ [offline]

takip ederek yapabilirsin. Ben öyle yaptım sorun yok.
  • İyi günler downgrade olayı garantiyi etkiler mi acaba?
  • bu arada bu downgrade olayını kitkat için detaylı anlatabilir misiniz bana? benim telefonun uzantısı SEA paralel ithalat. KDZ için ne indirmeliyim acaba ve downgrade yapmak için rootlamaya gerek yok değil mi? İyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Roota gerek yok yukarıda verdiğim linkteki konuyu takip ederek yaptım ben. Paralel ithalatların farklı bi durumu olduğunu sanmıyorum.
  • bende memnun değilim ve dönmek istiyorum arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_88585450/tm.htm

konudaki gibi dönmeye çalışıyorum ama %2 de takılıyor olmuyor retry seçeneği çıkıyor basıyorum yine olmuyor
  • Hocam nedenini bilmiyorum bende sorun çıkmadı forumu arastir biraz onun da çaresi var.

• Bende 5.0.2 yükledikten sonra sıkıntı yaşayanlardanım. Arama yaparken ve arandığımda sesim karşıya ilk 1- 2 saniye gitmiyor. 4.4.2 ye geri donmek istiyorum verdiğiniz linki okudum indirmem gereken KDZ seçeneğini bir türlü bulamadım. orjinal tr sürümüne dönmek istiyorum buraya bi arkadaşım direk linkini kopyalayabilirse çok sevinirim
  • KDZ yi buldum indirdim. >Anlatılanları harfiyen yaptım işlem bitti. telefon LG logosuna geliyor tekrardan başlıyor kısır döngüye girdi hard resette atamıyorum devamlı o şekilde kapanıp açılıyor lg logosuna geliyor. Download modda tekrardan 5.0.2 yüklüyorum sıkıntı olmuyor. sizce nerde hata olabilir.
  • Hocam bende de LG logosunda kalmıştı. Ama linkte anlatılanları yaparak yani hard reset atarak o kısmı geçtim. Hatırlıyorum biraz zor olmuştu ama olmuştu. Anlatılanları birkaç kere dene ben o şekilde geçtim.
  • Lg logosu geliyor ses te geliyor tekrardan kapanip aciliyor devamli ayni şekilde yapiyor. Factory Reset tus kombinasyonu farkli olabilirmi. Ses kapama + power tusuyla yapamadim cok ugrastim.

• darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ayni sorunu bende yasadim chese flasha basarsaniz hard reset atarak flashliyir ozaman acililt telefonunuz saygilar

• willian çok teşşekür ederim dediğin gibi yaptım oldu. 5.0.1 e baya alışmışım bi garip geldi kitkat :D:D
    bi sorum daha var bu işlem sonucu telefonun garantisi bitti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytamal

Hocam bu konudaki

http://forum.donanimhaber.com/m_88585450/tm.htm

Bu başlık altındaki adımları

1. FLASH TOOL İLE KURULUM REHBERİ [offline]

takip ederek yapabilirsin. Ben öyle yaptım sorun yok.

dediğiniz gibi yaptım,gerkenleri yaptım ama telefon açılınca yine lollipop oluyor

nerde hata yapmış olabilirim
  • Telefonu kapatıyoruz, Ses Açma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu bilgisayarımıza bağlıyoruz. Telefonda “Download Mode” açılacaktır.

Bende bu işlem olmuyor. Download moda geçemiyorum. Yardım lütfen.
  • arkadaşlar çoğu arkadaşımız sormuş ama cevap alamamışlar, ben de merak ediyorum, lg türkiye garantili g2 telefonum var, lolipoptan kitkata dönsem garanti ölüyor mu bilen varsa cevaplayabilir mi?
  • Arkadaşlar bence dönünce garanti iptal olmaz, sonucta lolipop a güncelleyip güncellememiz bizim elimizde illa lolipop a geciceksiniz diye bir şart yok. 1 hafta önce telefonumu garantiye gönderdim. Şarz ve donma sorunu yaşıyorum diyede not düştüm altına. Gönderirken lolipop yüklüydü, cihaz geldiginde 4.4.2 kitkat yükleyip göndermişler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.