Şimdi Ara

LG G2 kullanıcıları buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg g2 ı almayı düşünüyorum ama bir de kullananlardan fıkır almak istiyorum aldıgıma pişman olacağım yönleri var mı ?

• onerırım 4 aydır yamugunu gormedım 4.4 ıle gram kasma donma yok,oyunlarda 0 sıkntı.Batarya buyuk konfor 3000lik pil ıle gun asırı rahat cıkıyor,f-p olarak zaten ıdeal.Muzık olarak flac desteklı player ve 24 bıt ses kartı benı zıyadesıyle tatmın edıyor,gonul rahatlıgıyla onerırım zaten o butcede suan en cazıp ve ıdeali G2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

onerırım 4 aydır yamugunu gormedım 4.4 ıle gram kasma donma yok,oyunlarda 0 sıkntı.Batarya buyuk konfor 3000lik pil ıle gun asırı rahat cıkıyor,f-p olarak zaten ıdeal.Muzık olarak flac desteklı player ve 24 bıt ses kartı benı zıyadesıyle tatmın edıyor,gonul rahatlıgıyla onerırım zaten o butcede suan en cazıp ve ıdeali G2.

Özelliklerine göre fiyatı baya ucuz geldi.Şık telefon.Bir kaç olumsuz tarafını duymuştum.Kamerası hakkında biraz sıkıntısı varmış ve 4.4 sürümünde sorun varmış .Birde sanal tuşlar rahatsız edıyormuş.
    Markası LG hiç güvenemıyorum nedenini bende bilmiyorum.Yakın zamanda bir sorun çıkar mı diye

• Sallamislar ben gYET Memnunum valla,1400e daha sorunsuz bu donanimda cihaz zaten yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 kullanıcılarını ayağına çağıracağına sen G2 kullanıcılarının konusuna gitsene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

G2 kullanıcılarını ayağına çağıracağına sen G2 kullanıcılarının konusuna gitsene.

öyle bır konu mu var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

onerırım 4 aydır yamugunu gormedım 4.4 ıle gram kasma donma yok,oyunlarda 0 sıkntı.Batarya buyuk konfor 3000lik pil ıle gun asırı rahat cıkıyor,f-p olarak zaten ıdeal.Muzık olarak flac desteklı player ve 24 bıt ses kartı benı zıyadesıyle tatmın edıyor,gonul rahatlıgıyla onerırım zaten o butcede suan en cazıp ve ıdeali G2.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keşke 1000 1500 tl ye önerilen başka markalar olsa hep g2 diyoruz millet fanboy diyor kardeşim ürettilerde bizmi önermedik 1000 1500 tlye g2den iyi bir cihaz yooooooooookkkk taki paralel falan puan kampanyası falan 1100 tl alınıyor.tlfnun bir sorunu yok al rahat et iphone samsung nokia sp den sonra g2 kulandım yağ gibi alırken bende başlım actım herkez g2 önerdi vede aldım pişman olmadım.iyikide almışım etrafımda kulananlar da vardı.knock code ye hayranın arkadaş dün ekranı acmak için tuş arıyor önünde yanında cihazdan anliyan biri olmadıgı için çift tıklamayı gördükten sonra s3 satıp öglen siparişi geçti.herkezin zevkleri renkleri farklıdır ama gercek olan birşey var.bu fiyatlara en iyi cihazdır.2000 tl üstü verilen tlfnlarla yarışır taki 800 900 tl fazla vermeye gerek yo karar senin

• quote:

Orijinalden alıntı: cankal

keşke 1000 1500 tl ye önerilen başka markalar olsa hep g2 diyoruz millet fanboy diyor kardeşim ürettilerde bizmi önermedik 1000 1500 tlye g2den iyi bir cihaz yooooooooookkkk taki paralel falan puan kampanyası falan 1100 tl alınıyor.tlfnun bir sorunu yok al rahat et iphone samsung nokia sp den sonra g2 kulandım yağ gibi alırken bende başlım actım herkez g2 önerdi vede aldım pişman olmadım.iyikide almışım etrafımda kulananlar da vardı.knock code ye hayranın arkadaş dün ekranı acmak için tuş arıyor önünde yanında cihazdan anliyan biri olmadıgı için çift tıklamayı gördükten sonra s3 satıp öglen siparişi geçti.herkezin zevkleri renkleri farklıdır ama gercek olan birşey var.bu fiyatlara en iyi cihazdır.2000 tl üstü verilen tlfnlarla yarışır taki 800 900 tl fazla vermeye gerek yo karar senin

+1 aynen..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.