Şimdi Ara

LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
12
Favori
17.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aliminyum olan hakkında bi fikrim yok ama quicwindow kılıf kullandım 1-2 saat

ürün tam olarak oturuyor ama sorun şu ben kılıf pek sevmiyormuşum şık durur falan dedim aldım taktım veeee hemen çıkardım

aslında telefon gelince quickwindow dan cevaplama çok şık ve ilk başta hoşuna gidiyor ama sonra ne bilim ben alışamadım satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palego -- 13 Mayıs 2014; 15:28:46 >

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Benim içinde çok kaba bir kılıf... 20 liraya düştüğünde bile almamıştım :)
    Ama tam koruma istiyorsanız bundan daha iyi bir alternatif yok...
    Sen ne kullanıyorsun diyorsan da çoğu zaman kılıfsız, bazen de arka kapak ile işimi görüyorum...

Ben discoveryimde kalın bir silikon kullanıyordum. Telefonu sattım ve g2 mini düşünüyorum, o yüzden lg bölümünü takip ediyorum bu ara

Bu kılıfı alıp 50 tlyi bayılınca gerçekten de darbeyi emip imkansıza yakın kırılma ihtimali veriyorsa değer kalın kullanmaya ama var mı bi esprisi?

Bu klıf,koruma,ekran vs. olayı çok ciddi bir hal almaya başladı. EN ÖNEMLİSİ DE EKRAN...
    1- Telefonun ithalatçı firma garantili fiyatı 1100tl civarlarına düştü
    2- Artık zaten gidipte AVM lerden bu tarz telefonları alan pek yoktur 1800tl den, çünkü ithalatçı firma garantili olan tlf ile tekno mağzalarından alınan tlf arasında fark yok. Her iki tlf da yasal ve resmi garantili. Bu açıklamayı neden yaptığıma gelince, ben tlf nu düşürüp kırsam zaten garanti kabul etmez ve bu tlf nun başına gelecek en masraflı iş budur. 1800tl den alsam teli + 650tl ekran kırılma parası= OHA derim... ama 1100tl den alınan tlf ekranı patlasa gidip yaptırsan paranla yine bir tekno market fiyatını bulmaz....
    3- Garanti terimine fazla takılmamak lazım çnkü garanti ile nerdeyse hiç işimiz olmamaya başladı şu gelişen teknolojide... zaten garanti neyin garantisi??? garantilik bir durumun maximum ücretli fiyatı kaç para olabilir???
    4- 1100tl olan bir cihazın ekranına 650tl verilir mi? ? ?
    5- Bu durumda yapılacak tek bir şey var, ve hatta en iyisi: Screen Mate adlı cam koruma alıp takmak, dikkat edin bu ürün bükülmez eğilmez bildiğimiz camdır ve en iyisi budur. Ben şu an bulamıyorum her yerde tükenmiş ama TRde bulunanlar aşırı pahalı o yüzden yurtdışı ürünleri takip altına aldım bulduğum an alacağım. Bu ürün birebir camdan oluşuyor. Ekranı kırılan bir cihazda maalesef çöp ediliyor PARA odaklı sistemin sayesinde....

• quote:

Orijinalden alıntı: vitaalamode

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Benim içinde çok kaba bir kılıf... 20 liraya düştüğünde bile almamıştım :)
    Ama tam koruma istiyorsanız bundan daha iyi bir alternatif yok...
    Sen ne kullanıyorsun diyorsan da çoğu zaman kılıfsız, bazen de arka kapak ile işimi görüyorum...

Ben discoveryimde kalın bir silikon kullanıyordum. Telefonu sattım ve g2 mini düşünüyorum, o yüzden lg bölümünü takip ediyorum bu ara

Bu kılıfı alıp 50 tlyi bayılınca gerçekten de darbeyi emip imkansıza yakın kırılma ihtimali veriyorsa değer kalın kullanmaya ama var mı bi esprisi?

Bu klıf,koruma,ekran vs. olayı çok ciddi bir hal almaya başladı. EN ÖNEMLİSİ DE EKRAN...
    1- Telefonun ithalatçı firma garantili fiyatı 1100tl civarlarına düştü
    2- Artık zaten gidipte AVM lerden bu tarz telefonları alan pek yoktur 1800tl den, çünkü ithalatçı firma garantili olan tlf ile tekno mağzalarından alınan tlf arasında fark yok. Her iki tlf da yasal ve resmi garantili. Bu açıklamayı neden yaptığıma gelince, ben tlf nu düşürüp kırsam zaten garanti kabul etmez ve bu tlf nun başına gelecek en masraflı iş budur. 1800tl den alsam teli + 650tl ekran kırılma parası= OHA derim... ama 1100tl den alınan tlf ekranı patlasa gidip yaptırsan paranla yine bir tekno market fiyatını bulmaz....
    3- Garanti terimine fazla takılmamak lazım çnkü garanti ile nerdeyse hiç işimiz olmamaya başladı şu gelişen teknolojide... zaten garanti neyin garantisi??? garantilik bir durumun maximum ücretli fiyatı kaç para olabilir???
    4- 1100tl olan bir cihazın ekranına 650tl verilir mi? ? ?
    5- Bu durumda yapılacak tek bir şey var, ve hatta en iyisi: Screen Mate adlı cam koruma alıp takmak, dikkat edin bu ürün bükülmez eğilmez bildiğimiz camdır ve en iyisi budur. Ben şu an bulamıyorum her yerde tükenmiş ama TRde bulunanlar aşırı pahalı o yüzden yurtdışı ürünleri takip altına aldım bulduğum an alacağım. Bu ürün birebir camdan oluşuyor. Ekranı kırılan bir cihazda maalesef çöp ediliyor PARA odaklı sistemin sayesinde....

Telefon dik düştüğünde bunun nasıl bi faydası var?
    Ayrıca alınacak bir yer bile yok
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX

• thestell kullanıcısına yanıt
    ben çok uç, genel bir korumadan bahsetmedim çünkü aldığım telefonu alırken göz önünde bulundurduğum özellikleri hiçe sayıyor bambaşka bir görüntü ve kabalıkla hatta hissle, bir telefon sunuyor o tarz ürünler. Tlf ekranı için zaten arka kapak koruması ve kenar çıkıntılı silikon kapaklar oldukça yetersiz kalıyor. Bence her kullanıcı, kendi kullanım tarzına uygun bir koruma yöntemi seçmeli. Ben kesinlikle telefonu evrimleştiren kapaklar-kılıflar kullanamam çünkü his denilen bir şey kalmıyor.
    Benim kişisel korunma yöntemim şu olacak ( şuanda ultimate full body buff var) : cam ekran koruyucu screen mate + ince siyah (benm tel siyah) kenarları kıvrımlı arka kapak (dikey düşmeler için) . Arka kapağı sadece gerekli gördüğüm durumlarda kullanacağım.

ben çok uç, genel bir korumadan bahsetmedim çünkü aldığım telefonu alırken göz önünde bulundurduğum özellikleri hiçe sayıyor bambaşka bir görüntü ve kabalıkla hatta hissle, bir telefon sunuyor o tarz ürünler. Tlf ekranı için zaten arka kapak koruması ve kenar çıkıntılı silikon kapaklar oldukça yetersiz kalıyor. Bence her kullanıcı, kendi kullanım tarzına uygun bir koruma yöntemi seçmeli. Ben kesinlikle telefonu evrimleştiren kapaklar-kılıflar kullanamam çünkü his denilen bir şey kalmıyor.
    Benim kişisel korunma yöntemim şu olacak ( şuanda ultimate full body buff var) : cam ekran koruyucu screen mate + ince siyah (benm tel siyah) kenarları kıvrımlı arka kapak (dikey düşmeler için) . Arka kapağı sadece gerekli gördüğüm durumlarda kullanacağım.

Hocam kaca alacaksın toplu getirip satsan belki alabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX

• quote:

quote:

Hocam kaca alacaksın toplu getirip satsan belki alabiliriz

Maalesef öyle bir riske giremem. Almayan olursa ya da vazgeçen, benim için sorun olur.
    Ben şu an bulamıyorum ama 25 dolar screen mate cam, bu fiyat kesin değil çünkü alanların yorumlarından gördüm. Türkiyede 130tl den satan kılıfçılar var. Amazon ve E-bayda stok tükenmiş yazıyor ve ben istek yolladım o sitelere. Muhakkak ki 1 haftaya 10 güne yeniden satışa düşer sitelerde. Diğer alacağım kapak ise şu tarz birşey olacak
    http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/lg-smartphone-cases/lg-g2-cases/lg-g2-cases-att/feather-case-for-lg-g2-att.html

• http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-For-LG-G2-D802-Simplism-Bumper-TPU-Case-Silicone-Crystal-Skin-Retail-Package-Free/1749693368.html

Bu kılıftan iki adet sipariş vermiştim. siyahı begendim, kırmızı satılıktır.

10 tl para isterim:) kargo alıcıya ait.(Kargoya git gel 5 tl mazot yakacam + üşeniyorum)

Elden alınırsa 5 tl'ye olur.

bursa/ inegöl elden teslim olur.

pm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk172 -- 29 Mayıs 2014; 9:45:22 >

Elimde 5 adet 0.7 MM Ultra Slim Aluminyum Metal kılıf mevcut. (Açık Sarı, Kırmızı, Siyah, mat gri, parlak gri)
    Satmayı düşünüyorum ancak fiyatını belirleyemedim.

Fiyatı uygun makul bir seviyede olsun istiyorum.
    O yüzden kılıfın fiyatını aşağıda belirttiğim maliyetler sonrası az bir karla sizlerin belirlemesini istiyorum.

Kılıfların bana maliyeti:
    1 ad. 18.99 usd x 2.15 kur = 40.83 TL
    5 ad. x 40.83 = 204.15

Edit: Belirlenecek fiyata kargo dahil değildir. Kargo gideri alıcıya aittir. Resimler temsilidir.
     LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu

• http://www.ebay.com/itm/NEKEDA-Pt-Saffiano-Sapiano-Jelly-Case-Cover-For-LG-G2-D800-D801-D802-D802TA-D803-/121242104119?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item1c3a97b137#ht_7534wt_1005

fena değil gibi, beyaz renk için sipariş verdim... 19,50 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 29 Mayıs 2014; 15:40:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eagle2386

Selam arkadaşlar,

Elimde 5 adet 0.7 MM Ultra Slim Aluminyum Metal kılıf mevcut. (Açık Sarı, Kırmızı, Siyah, mat gri, parlak gri)
    Satmayı düşünüyorum ancak fiyatını belirleyemedim.

Fiyatı uygun makul bir seviyede olsun istiyorum.
    O yüzden kılıfın fiyatını aşağıda belirttiğim maliyetler sonrası az bir karla sizlerin belirlemesini istiyorum.

Kılıfların bana maliyeti:
    1 ad. 18.99 usd x 2.15 kur = 40.83 TL
    5 ad. x 40.83 = 204.15

Edit: Belirlenecek fiyata kargo dahil değildir. Kargo gideri alıcıya aittir. Resimler temsilidir.
     LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu

fiyatta revize yapabilirseniz alabilirim hocam birde orjinal resimlerini girmek istiyorum

• Iyide daha fiyatı belirlenmedi ki.

Iyide daha fiyatı belirlenmedi ki.

ozur dilerim dikkat etmedim ona 40tl uzerinden baz aldim ben 2 tane alicam fiyat belirlerseniz alintilayin

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

ozur dilerim dikkat etmedim ona 40tl uzerinden baz aldim ben 2 tane alicam fiyat belirlerseniz alintilayin

Tamam hocam hele fiyat belirlensin. Zaten 5 Adet var. Aklimdasiniz..

quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Tamam hocam hele fiyat belirlensin. Zaten 5 Adet var. Aklimdasiniz..

tamamdir

Orijinalden alıntı: Theuer

sıraya beni de ekle lütfen koyu renklere talibim

tamamdır. aklımdasın :)

Yalnız ön ekran tarafında da biraz çıkıntı olmasını istiyorum.

Böyle bir kılıf önerebilir misiniz?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.