Şimdi Ara

LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
12
Favori
16.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksesuar Tavsiyelerini , Bu konu üzerinden veriyoruz arkadaşlar , İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 6 Şubat 2014; 16:14:15 >

• Reserved.
  • Reserved.
  •  LG G2 Kılıf ve Aksesuar Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermirza -- 24 Nisan 2014; 10:14:09 >

• Spigenin ekran koruyucularindan kullanan var mi? Telefonumda suan nette satilan 12 tl ye aldigim buff ekran koruyucularindan var. Aslinda gayet guzel ama ekrana tam oturmadigi icin kenarlari kalkiyor ve beni asiri rahatsiz etmeye basladi. Spigenin ekran koruyucularindan dusunuyoeum ama 30 tl vermeye deger mi? Kullanan varsa goruslerini yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihansenguler C kullanıcısına yanıt
    İçinden 2 tane çıktığı için tanesi 15 TL'ye geliyor. İnsanlar genelde ekrana ufak gelmesinden yakınıyor ki bence bu kötü bir durum değil. Yoksa sizin yaşadığınız gibi kenarları kalkardı. Adamlar kenarları kalkmasın diye biraz ufak yapmışlar yaklaşık 3 mm kadar. Ama kalitesi beni gayet tatmin etti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermirza

Kalem asiri premium duruyor aslinda ama bizim telefon icin almaya gerek varmi note 3 kadar buyuk degil bizimkisi

• frislusw F kullanıcısına yanıt
    Ben tercih etmedim , Kullanıcıya bağlı değişir tabi ki , sık sık not alan kullanıcılar için ideal gibi duruyor.
  • http://www.ebay.com/itm/360828916235?var=630210662833&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ebaydan mavi nilkin kılıf aldım 1 saat önce ülkemize 40 tlden satılıyor

http://www.aliexpress.com/item/SGP-slim-armor-spigen-hard-case-cover-for-LG-Optimus-G2-Free-Shipping-Wholesale/1615589553.html spiegen çakmasının siyahını 5 dolara aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minoc -- 6 Şubat 2014; 21:19:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Ben tercih etmedim , Kullanıcıya bağlı değişir tabi ki , sık sık not alan kullanıcılar için ideal gibi duruyor.

Bu kalemin bir tarafi kalem diger tarafi dokunmatik ozelliklere sahip ama sikinti su bu kalemin kalem kismi keske dokunmatik olsa idi bilmiyorum anlatabildimmi

• Arkadaşlar malum LG G2 de sdcard desteği olmadığı için, kullanıcalar otg ile flash bellek takıyor. Hem OTG kablo hemde flash bellek taşımak istemeyen arkadaşlara aşağıdaki ürünü öneririm. Gayet şık ve kaliteli.

• Silikon kılıf kullanmak isteyen arkadaşlar için bir kaç örnek resim

• Yakında , G2 için ön cam getireceğim ekranı korumak için , kırılmaz film ve bi kaç kılıf getireceğim , örnek resimler hala elime ulaşmadı , geldiğinde konuya ekleyeceğim . Özellikle ön camı çok merak ediyorum.
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    ön cam nedir? link atarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns_flawless

Arkadaşlar malum LG G2 de sdcard desteği olmadığı için, kullanıcalar otg ile flash bellek takıyor. Hem OTG kablo hemde flash bellek taşımak istemeyen arkadaşlara aşağıdaki ürünü öneririm. Gayet şık ve kaliteli.

Hocam sirf bunun icin degil akilli butun teer icin gerekli bir sey nerden aldin kaca aldin vede link varmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Minoc

http://www.ebay.com/itm/360828916235?var=630210662833&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ebaydan mavi nilkin kılıf aldım 1 saat önce ülkemize 40 tlden satılıyor

http://www.aliexpress.com/item/SGP-slim-armor-spigen-hard-case-cover-for-LG-Optimus-G2-Free-Shipping-Wholesale/1615589553.html spiegen çakmasının siyahını 5 dolara aldım

Ebaydan aldigin kilif iyi guzelde bazen sikinti yaratiyor telefona tam oturmuyor falan haberin olsun

• Minoc M kullanıcısına yanıt
    iphonarın önüne takıyorlar ya o tarz birşey , resimler gelecekti gecikti hala elime ulaşmadı , ulaşır ulaşmaz ekleyeceğim .
  • frislusw F kullanıcısına yanıt
    arkadaşım güney koreden geldi ebaydan aldım. Fiyatıda 50 tl civarı. 2 tane almıştım. Birini satacağım gibi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.