Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32 gb versiyonunu en uygun fiyata hangi mağazadan alabilirim? İnternetten alma imkanım yok. Birde lg türkiye garantili olması iyi olur.
  • Lumia 925 ya da LG G2 (İthalat) arasında gidip geliyorum, bir tarafta sağlamlık ve Windows Phone, öbür tarafta donanım gücü var :/ Acayip kararsız kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Lumia 925 ya da LG G2 (İthalat) arasında gidip geliyorum, bir tarafta sağlamlık ve Windows Phone, öbür tarafta donanım gücü var :/ Acayip kararsız kaldım...

LG G2 .
  • Bugun n11 hokus pokus ile 16 gb lik versiyon 1060 tl ye alinabiliyor. Ayrica 111tl card finans puaniyla 950 ye mal edilebiliyor. Bu fiyattan daha asagi duser mi ve idealcarsimi onerirmisiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

32 gb versiyonunu en uygun fiyata hangi mağazadan alabilirim? İnternetten alma imkanım yok. Birde lg türkiye garantili olması iyi olur.

Lg türkiye garantili alacaksanız fiyat sabit 1499 lira. Vatan bilgisayar, Teknosa, Media Markt satıyor. Ama bunlardan birinin (hangisi hatırlamıyorum) internette 1499'a sattığı teli mağazada 1799'a sattığını okudum. Eski miydi yeni miydi hatırlamıyorum. Gidip bakmanızda yarar var.
  • quote:

Lumia 925 ya da LG G2 (İthalat) arasında gidip geliyorum, bir tarafta sağlamlık ve Windows Phone, öbür tarafta donanım gücü var :/ Acayip kararsız kaldım...

Ben 925ten g2 ye geçtim. 925 ve wp pişmanlıktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Blacktree M kullanıcısına yanıt
    Peki G2 tavsiye ediyor musunuz acaba?
  • quote:

Peki G2 tavsiye ediyor musunuz acaba?

Kesinlikle. Pişman olmazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki teşekkürler dikkat ederim alırken.Birde lg g2 konusuna baktım da şarj konusunda bazı problemler olmuş güncellemelerle.Şu an,cihazı kullanıyorsanız, şarjı hakkında bilgi verebilir misin? Duruma göre kasım başı gibi bir telefon almayı planlıyorum da g2 dışında öneriniz var mıdır?
  • Arkadaşlar n11.com sitesi teknolojial mağazasından lg g2 siparişi verdim. Bu mağaza güvenilir mi? Bu mağazadan alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hta1907

Arkadaşlar n11.com sitesi teknolojial mağazasından lg g2 siparişi verdim. Bu mağaza güvenilir mi? Bu mağazadan alan var mı?

güvenilir mağaza, ben 1 hafta önce aldım oradan, bu konudada o mağazadan sipariş veren çok kişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

peki teşekkürler dikkat ederim alırken.Birde lg g2 konusuna baktım da şarj konusunda bazı problemler olmuş güncellemelerle.Şu an,cihazı kullanıyorsanız, şarjı hakkında bilgi verebilir misin? Duruma göre kasım başı gibi bir telefon almayı planlıyorum da g2 dışında öneriniz var mıdır?

Ben de almadım henüz Ben de duydum o tarz bir konu vardı forumda. Umarım öyle bir sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanbil

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-d802-32-gb-cep-telefonu-131908014?urvid=18607325
    bu urunu aldım 1165-100 tl chip para 1065 e geldi..

hocam elinize ulaştı mı telefonunuz?
    telefonun prizi TR uyumlu mu? yoksa aparat mı göndermişler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abduri

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-d802-32-gb-cep-telefonu-131908014?urvid=18607325

29 ekimden dolayı elime ulaşmadı nasip olursa yarın alcam kargodan bende heycanlıyım :D

• quote:

quote:

quote:

29 ekimden dolayı elime ulaşmadı nasip olursa yarın alcam kargodan bende heycanlıyım :D

hocam bu 100 chip para dedikleri gerçek para mi yani direk 100tl lik bişi alabiliyormuyuz
    B1000chip para =10 tl cinsinden bir tuzak olmasin bankalar çok yapiyor bunu

Bende bu hafta almam lazim bekliyorum . Sizin aldiğiniz linktekini de alabilirim

• http://www.n11.com/lg-g2-d802-32-gb-cep-telefonu-beyazsiyahgold-P22652647?cid=700501_lg-g2-d802-32-gb-cep-telefonu-beyazsiyahgold-P22652647&cid=700504_standart&v=0.35.6

bu ilana bakarmisiniz alinir mi burdan acemiyim biraz

111tl parapuan demiş bu direk 111tl olarak kullanabiliyormuyuz :? Yoksa 1000parapuan =30tl cinsinden birşey mi
    üstte de sordum ayni soruyu

• L.R.Adriano L kullanıcısına yanıt
    Hocam bence gereğinde fazla iddialı olmuş bu yorumun :) Sony Xperia Z2 daha iyi bir telefon. 3GB ram var Z2'de. Ayrıca telefonda kullanılan malzemeleri kıyaslarsak Z2 çok daha kaliteli G2'ye göre. (Z2 ' de cam ve metal kullanılmış, G2'de plastik)

Bende xperia z2 , eşimde LG G2 var. Kıyaslamayı canlı canlı yapabiliyorum yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selowan

quote:

quote:

quote:

hocam bu 100 chip para dedikleri gerçek para mi yani direk 100tl lik bişi alabiliyormuyuz

Bende bu hafta almam lazim bekliyorum . Sizin aldiğiniz linktekini de alabilirim

bugun tel elime ulasti sarj cıhazı tr uyumlu delta garantili hiç bir sorun yok 409k faturalı kutulu
    evet 100 tl anlasmalı butun ıs yerlerinde kullanabilirsin ben opetten benzin aldım :D
    s3 den sonra bu tel cok ıyı oldu ısımı gorur. bugun tel 1109 a dusmus :S
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-32gb-akilli-telefonu-133167845?scrf=gunun-firsati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanbil -- 30 Ekim 2014; 15:32:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selowan

quote:

quote:

quote:

bugun tel elime ulasti sarj cıhazı tr uyumlu delta garantili hiç bir sorun yok 409k faturalı kutulu
    evet 100 tl anlasmalı butun ıs yerlerinde kullanabilirsin ben opetten benzin aldım :D
    s3 den sonra bu tel cok ıyı oldu ısımı gorur. bugun tel 1109 a dusmus :S
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-32gb-akilli-telefonu-133167845?scrf=gunun-firsati

hocam o linktekinde delta garantisi degil heralde. Delta garantili bakiyorum.Senin aldiğin linktekini alsam 55tl fazla ama delta garantili . Hangisini alsam bilemedim yoksa hafta sonunu mu beklesem başka bir indirimi .O zmn da 100tl kampanyasi bitiyor :)

• Arkadaşlar 409K ile 410K arasında bir fark var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.