Şimdi Ara

Lg G2 / i5s / htc one ya da başka

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ekim'in sonunda Kore'den telefon getirteceğim
    Apple ın Kore de, satabilmek için fiyatları düşük tuttuğunu duydum
    Eğer iphone 5s in fiyatı g2 ye yakın olursa tercih edebilirim o ayrı mesele asıl sorum
    İnterneti yoğun kullanırım dh ye face e girerim web performansı iyi olmalı
    Oyun oynarım kasmamalı
    Müzik dinlerim ses kalitesi iyi olmalı
    Tasarım da çok önemli bu konuda htc one ve 5s çok iyi g2 yi pek beğenmedim ama 5s pahalıya htc one da kasarsa mecbur g2 alacağım
    Bunlardan hangisini önerirsiniz yoksa başka bir telefon mu önerirsiniz
    Ayrıca sizce 5s in 4" ekranı çok küçük mü gelir şu an 3,5" bir telefon kullanıyorum ve çok az geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfukid -- 8 Ekim 2013; 21:29:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bence LG G2 derim... dünyanin ilk 1080p @ 60fps videosunu sunuyor... ve 2gb ram var takilma olmaz
  • Uplasam mı ki acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

bence LG G2 derim... dünyanin ilk 1080p @ 60fps videosunu sunuyor... ve 2gb ram var takilma olmaz

Htc one kasar mı sizce
    Ayrıca 5s ile g2 fiyat olarak yakın olursa hangisini önerirsiniz

• Karar vermem lazım arkadaşlar yardımcı olun

• Hadi ama

• dostum piyasa olarak tabi ki türkiyede ip"nin haddinden fazla bir piyasasi var. ben özellik ve performans olarak g2 derim 5s bilmiyorum ama lg g2 bu alanda bir devrim diyebilirim... osrunlari illa ki vardir ipde de mevcuttur sorunlar..

HTC One de kasmaz 2gb ram onda da mevcuttur... kullanan arkadasLar daha detayli yorum yapabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

dostum piyasa olarak tabi ki türkiyede ip"nin haddinden fazla bir piyasasi var. ben özellik ve performans olarak g2 derim 5s bilmiyorum ama lg g2 bu alanda bir devrim diyebilirim... osrunlari illa ki vardir ipde de mevcuttur sorunlar..

HTC One de kasmaz 2gb ram onda da mevcuttur... kullanan arkadasLar daha detayli yorum yapabilirler

Teşekkür ederim hepsi bu kadar yakın ve hepsi güzel tine karar veremesen fiyatı uygun olanı alırım ben de

• bahsi gecen tüm telefonlar seni yeterince tatmin edecektir... sikintin olmasin ram ve islemci önemlidir bu tarz cihazlarda ve gsmarena.com da bakarsan her cihazin islemcilerinin ne kadar iyi oldugunu gorursunuz...
  • One ile g2 yi sistem özelliklerinden kıyasılarım ama 5s in işletim sistemi farklı olduğu için kıyaslayamam
    Ekran yeterse fiyatı da g2 gibiyse 5s alabilirim aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfukid -- 8 Ekim 2013; 21:50:53 >
  • Hocam aralarinda en iyi f/p telefon G2 kesinlikle digerlerine gore ucuz ve parasini tamamen hakeden bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5s kesinlikle. Lg g2 gerçekten çok kötü tasarıma sahip. İphone alacakken almadım şuan pişmanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Hocam aralarinda en iyi f/p telefon G2 kesinlikle digerlerine gore ucuz ve parasini tamamen hakeden bir telefon

5s Kore de de buradaki gibi uçuk fiyatlıysa g2 alırım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

Hocam aralarinda en iyi f/p telefon G2 kesinlikle digerlerine gore ucuz ve parasini tamamen hakeden bir telefon

Korede bu kadar pahali olacagini sanmam ama korede 5s 1800tl olsa g2 1000 tl olur(misal) ayni sey yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

Korede bu kadar pahali olacagini sanmam ama korede 5s 1800tl olsa g2 1000 tl olur(misal) ayni sey yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.