Şimdi Ara

LG G2 hiç güncellenmiyor yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba LG g2 kullanıyordum bundan 2 3 hafta once pc suite bagladım 20c kullanıyosunuz 30c ye gecin dedi telefonum aveadan alınma lg tr garantili neyse kurdum 30c sonra tekrar sarj icin jeally bean kurdum lg nin sitesinden 10c indirdim 16gb lık olanı sonra ota ile kitkat arattım kitkatı bulmadı pc suite ile kitkata gecmeye calıstım onuda bulmadı tr romu indirdigime eminim hangisi dogru rom ne yapmam lazım cihazın serisi 411k hangi sürümü flashlarsam o surume en guncel surumu kullanıyorsunuz diyor JEALY BEAN icin bile en guncel surum dedi yardım

• imei ile sorgulamaya calısıncada imei is not valid diyor
  • Lg phone forum marketten bul kur yazılımı o programdan ındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    denedim herseyi cıkıyo d802tr 6ur diyo seri numarası 411k falan hepsi kayıtlı orjinal ama guncelleme linki yok sadece N harfi var oda bulamadı yani
  • Googlede lg frimware list diye arat sıte cıkar bı tane ordan lollipop kurabılırsın 6tur olanı d802tr v30c senin ki
    Ayrıca lollipop geri cekildi ondan n (null) gorunuyor

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    dediginiz siteden baktımda 6ur olan 30c yok malesef anlayamadım bende neden boyle oldu birden jeally bean yukledim boyle oldu benim cihazım 16 gb birde bir suru secenek var openlarla digerlerinin farkı ne anlayamadım
  • bende de aynısı oluyor. çözemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    2 gun once lolipop tr 30c den Jealy bean yukledim simdi imei ile imei is not valid diyor bende geri tr30c yukledim ama ne olacak bilmiyorum anlayamadım yani kitkatı bile bulmadı
  • g2'de bir kere ota güncellemesi hariç bir şey yapınca tekrar ota güncellemesi almak kadar zor olay görmedim ben android'de. 15 ay oldu alalı telefonu, bir çok şey denedim, yok ota güncellemesi alamıyor artık telefon.
  • Bende italya 30b yüklü diyelimki stock roma geri dönmek istiyorumLg support tool programında yükseltme hatalarını kurtarma şıkkını seçersem stick roma geri dönermi

• İmeine ozel yazılım yuklemedıysen otadan guncelleme bekleme
    imei ni yaz ozelden ben sana atarım yazılımını

yoksa lg suitten pc ye bagla yazılım yukleme kurtarma gıbı bı ssecenek var ordan yap duzelır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 10 Mayıs 2015; 9:00:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

denedim herseyi cıkıyo d802tr 6ur diyo seri numarası 411k falan hepsi kayıtlı orjinal ama guncelleme linki yok sadece N harfi var oda bulamadı yani

Aşağıdaki KDZ dosyasını LG Flash Tool 2014 ile CSE modunda flashlayın, sorununuz çözülecektir;

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW040995432109876543213/D802TR20C_00.kdz
  • Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    Otayi birak pc suitede. Almiyor benimki artik :D

• Imeimi yazinca. Yazilin cikmiyor dostum anlatamiyorum ki imei is not valid diyor. Lg phone fromdada. N cikiyo hic bi sekilde. Bulmuyor

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Simdi 30 c kurdum da bundan kaynaklimidir sorunc daha once bi 20c indirmistim duzelmedi nasil yapmam lazim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.