Bildirim
Lg G2 Full Wipe Yaptım TWRP üzerinden 32 Gb Açılmıyor Acil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
wipe i rom kurmadan once yapin. Twrp ye girip once wipe sonra cloudyfa nin romunu kurun. Acilacaktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanku42
wipe i rom kurmadan once yapin. Twrp ye girip once wipe sonra cloudyfa nin romunu kurun. Acilacaktir
twrp sistemi full olarak silmişim rom dosyası filan hiçbirşey yok telefonda ne yapmalıyım neolur babam kesecek beni :( -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanbozaci1441
quote:
twrp sistemi full olarak silmişim rom dosyası filan hiçbirşey yok telefonda ne yapmalıyım neolur babam kesecek beni :(
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2692204
-
oncelikle sakin olun g2 yi kolay kolay bozamazsiniz.
Rom dosyasi silindigine gore internal storage yi de isaretlemis olmalisiniz. Otg kablonuz var mi? Eger varsa romu otg ye atip twrp ten kurun. Otg kablonuz yoksa 20 25 saniye kadar guc tusuna basili tutun.Telefon kpansa dahi cekmeyin. Tamamen kapandiktan sonra ses acma tusuna basarak pc ye baglayin ve download moduna alin. Burdan sonra offline stock rom atin. telefonunuz acilacaktir.
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
quote:
quote:
twrp sistemi full olarak silmişim rom dosyası filan hiçbirşey yok telefonda ne yapmalıyım neolur babam kesecek beni :(
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2692204
hocam neyapacağım bu tool kit dosyası ile ?
-
quote:
oncelikle sakin olung2 yi kolay kolay bozamazsiniz.
Rom dosyasi silindigine gore internal storage yi de isaretlemis olmalisiniz. Otg kablonuz var mi? Eger varsa romu otg ye atip twrp ten kurun. Otg kablonuz yoksa 20 25 saniye kadar guc tusuna basili tutun.Telefon kpansa dahi cekmeyin. Tamamen kapandiktan sonra ses acma tusuna basarak pc ye baglayin ve download moduna alin. Burdan sonra offline stock rom atin. telefonunuz acilacaktir.
OTG kablom var TWRP ile cloudfy i atarsam süper olur hemen deniyorum :) -
quote:
quote:
Kardesim oncelikle bi sakin ol, otg kablon var mi?
quote:
quote:
OTG kablom var TWRP ile cloudfy i atarsam süper olur hemen deniyorum :)
Flashdisk'e cloudy g3'un zip'ini at.
Daha sonra otg'yi tak
Twrpye gir.
İnstall
Yukaridaki internal storage kismina tikla usb otg sec.
Zip'i bul, tikla.
Cloudy g3 yeniden yukluycek. Yukleme bittiginde telefonun acilacak, ama maalesef telefonda ne var ne yok silmissin. Umarim onemli birsey yoktur. Wipe kisminda internal storageyi isaretlememelisin ve custom romdan sonra wioe yapilmaz. Once yapip onceki romun kalintilarini temizliyceksin.
Ekleme: burdan bizim buraka selam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 29 Ocak 2015; 21:06:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Full wipe denilirken internal storage dahil edilmez. Umarım onu da silmemişsinizdir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepinize çok teşekkür ederim okudunuz yardımcı oldunuz şuan flash bellek ve otg üzerinden g3 romunu atıyorum bu gece rahat uyuyacağım
sağolun iyiki varsınız beyler :)
yedekler zaten bi resimler bide minecraft world lerim ki onları pc me yedeklemiştim roma kalkışmadan önce :D
sorun çözülmüştür tekrardan teşekkür ederim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: DevrimSeven60
quote:
quote:
OTG kablom var TWRP ile cloudfy i atarsam süper olur hemen deniyorum :)
Flashdisk'e cloudy g3'un zip'ini at.
Daha sonra otg'yi tak
Twrpye gir.
İnstall
Yukaridaki internal storage kismina tikla usb otg sec.
Zip'i bul, tikla.
Cloudy g3 yeniden yukluycek. Yukleme bittiginde telefonun acilacak, ama maalesef telefonda ne var ne yok silmissin. Umarim onemli birsey yoktur. Wipe kisminda internal storageyi isaretlememelisin ve custom romdan sonra wioe yapilmaz. Once yapip onceki romun kalintilarini temizliyceksin.
Ekleme: burdan bizim buraka selam
Hocam ben lg g2 2.2 cloudy mi ne onu kurdum ama kamerada slow motion yok galiba biliyormusunuz onu :)
-
videoda 120fps yi secerseniz slowmotion videolar ceker.
quote:
videoda 120fps yi secerseniz slowmotion videolar ceker.
Tesekkurler :)
Beyler yeni konu açmak istemedim . Yanlış rom sonucu fastboot mode started hatası aldım ne kadar uğraştımsa yapamadım bir yardım edermisiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: youssouf1995
Beyler yeni konu açmak istemedim . Yanlış rom sonucu fastboot mode started hatası aldım ne kadar uğraştımsa yapamadım bir yardım edermisiniz
Download moda girebiliyormusunuz?
Eğer giremiyorsanız TeamViewer üzerinden yardımcı olabilirim. -
bugun internal storage yi yanlışlıkla silmem sonucu başıma gelen olay otg ile hallettik Allaha şükür..dikkat etmek gerekiyor full wipe yaparken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 21 Nisan 2015; 20:54:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Mctolga-
bugun internal storage yi yanlışlıkla silmem sonucu başıma gelen olayotg ile hallettik Allaha şükür..dikkat etmek gerekiyor full wipe yaparken
Aynen suan optimusg3 var lolipop ciksin stok romu aticam
quote:
quote:
bugun internal storage yi yanlışlıkla silmem sonucu başıma gelen olayotg ile hallettik Allaha şükür..dikkat etmek gerekiyor full wipe yaparken
inş hocam hayırlısı :) ben cloudy romdayım..şu lolipop biraz daha oturmadan geçme taraftarı değilim hocam
-
quote:
quote:
quote:
inş hocam hayırlısı :) ben cloudy romdayım..şu lolipop biraz daha oturmadan geçme taraftarı değilim hocam
Sabirsizlaniyorum benn
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- internetsiz radyo dinle
- iphone arka kamera ters çekiyor
- mi kumanda vestel klima yok
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- xiaomi 15t ne zaman çıkacak
- hızlı şarj telefona zarar verir mi
- oneplus nord 5
- play protect nedir
- samsung a34 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X