Şimdi Ara

LG G2 Fm Radyo kullanılabilir!!! New (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
35.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonum 310 serisi 30b lolipop yüklü telefonumda.Radyo yokluğu canımı sıkıyordu.Şimdi bu sorunu çözdüm.Radyo sorunsuz çalışıyor şu anda.Faydalandığım konunun linklerini ekledim.

    Root için :dp tools kullandım.Açıklamaları burada mevcut.http://forum.donanimhaber.com/m_105772451/tm.htm
    radyo programı :Spirit2 Real FM Radio 2015 03 18 versiyonu. (bunuda ozdenor arkadaşımız denemiş,bende ondan görünce denedim oldu.) Linkhttp://forum.donanimhab...64789/mpage_1676/tm.htm
  • Aslında Root yapmadan yada Custom rom kullanmadan çözüme ulaşmak istiyorum. Samsung Galaxy S (1) ime Nexus 10'uma çok fazla custom rom attım. Galaxys s'im artık iyice sapıttı. yedek olarak bile kullanmıyorum. Birkaç defalarca half brick yaptım. stabilite diye birşey kalmadı. Nexus 10da işler yolunca ama artık sıkıldım. LG stabilitesini seviyorum. Garantisi içinde olduğundan root atmak istemiyorum. Zaten yazımda da bahsettim. Spirit 2 yi zaten buldum. Root İstediğinden kurmadım.

    Root ve custom rom istemeyen bir çözüm peşindeyim. Ama vazgeçip Fransız yada alman orjinal rom'u da kurabilirim. İçinde radyo açık.
  • Hocam g2 kullanicisiyim telefonun rootlu cust config bolumundeki cfg dosyasinda radyoyla alakali bir sey yok 20 ye yakin bir sey yaziyo. Ayrica system app dada lgradio.apk mevcut degil yardim ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazı 5.02 lollipopa yükselttim ve root yaptım ama bu yazılımdanmıdır nedir bir türlü içinde lg fm radyo apk'sını göremedim lolipopa yükselttikten sonra root yapıpta radyosunu kurup çalıştırabilen birileri varmı acaba????
  • Sanırım Türkçe Rom'da Radyo apk sı gizli değil direkt silinmiş.
    Diğer Avrupa Ülkelerinin romlarını kurduğunuzda geliyor MUŞ.
  • slm arkadaşlar telefonum 4.4.2 sürümünde iken x-plore programı kurdum ve içine girdiğimde system-app dosyası içinde lgfmradyo adlı apk dosyasını görüyordum ve yazılan bilgileri okuduğumda önündeki lg yazısını sildiğimde telefonun radyoyu kuracağını yazdıkları için root yapmam ve telefona supersu programının kurulması gerektiği yazılıydı ,ama ben kendi kendime önce lolipop 5.02 versiyonuna yükselteyim ondan sonra root yaparım dedim ve telimi lolipop 5.02 versiyonuna yükselttim.daha sonrada root işlemini gerçekleştirdim ama bu sefer bir baktımki root-system-app dosyasına girdiğimde bir daha lgfmradyo apk dosyasını göremedim??? yani telefon versiyon yükseltilince radyo apk. dosyasıda kaybolmuş durumdaydı bu lgfmradyo programının apk.'sı elinde olan varsa nasıl temin edebilirim acaba? internette araştırdım birçok kişi spirit radyo diye bir programdan bahsediyorlardı bende biryerlerden apk'sını bulup kurdum ama ne lgg2 telefonda nede eşimin avea intouch4 telefonunda bu radyo programını kurduğum halde çalıştırıp ses alamadım doğrusu yani arkadaşlar bu elimdeki 2 telefonada bir şekilde radyo kurmak istiyorum yardım edebilecek arkadaşlardan acill yardım bekliyorum teşekkürler.....




  • Aramıza hoş geldin :) Hepimiz aynı dertten muzdaripiz. Gerçi ben root yapmadan Spirit kurmak istiyorum :) Sisteminde Root varsa Spirit 2 yi ara bence. Ben bir ara bulmuştum ama root istediğinden kullanamamıştım.
    Linkteki dosyayı bir dene
    https://yadi.sk/d/MOVkkFw7hLeso
    Ben deneyemedim dediğim gibi Root istiyor. (Root yapmak istemiyorum)
    Belki işine yarar.
  • sağol kardeşim deneyeceğim...
  • ok kardeşim bu yollamış olduğun linkteki spirit2 radyo çalıştı çok sağol.
    Bir sorum olacak arkadaşlar peki telefonumdan root'u kaldırırsam bu kurmuş olduğum radyo hala çalışır mı acaba???
  • Çalışmasına çok sevindim.
    Root'u kaldırınca çalışmayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ubtatto

    ok kardeşim bu yollamış olduğun linkteki spirit2 radyo çalıştı çok sağol.
    Bir sorum olacak arkadaşlar peki telefonumdan root'u kaldırırsam bu kurmuş olduğum radyo hala çalışır mı acaba???

    Sorun olmaz, çalışır.
    Root'un işlevi, radyo uygulamasının sistem partisyonuna yüklenmesini sağlamaktır. Onun dışında bir anlamı yoktur. Siz de yüklediğinize göre, artık başka birşeyde de Root ihtiyacınız yoksa kaldırabilirsiniz.
  • Spirit 2 supersu ister yani rootu kaldırırırsan çalışmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim lg g2 telefonumun serisi 310k ile basliyor rootsuz bunu denedim calisti calismayanlar bunu da deneyebilir com.mikersmicros.fm_unlock-…zip (3,14 MB) - uploaded.net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uysalmr

    Arkadaslar benim lg g2 telefonumun serisi 310k ile basliyor rootsuz bunu denedim calisti calismayanlar bunu da deneyebilir com.mikersmicros.fm_unlock-…zip (3,14 MB) - uploaded.net

    Spirit fm uygulamsıysa kitkatta çalışır ama lollipopda çalışmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uysalmr

    Arkadaslar benim lg g2 telefonumun serisi 310k ile basliyor rootsuz bunu denedim calisti calismayanlar bunu da deneyebilir com.mikersmicros.fm_unlock-…zip (3,14 MB) - uploaded.net

    serseri441907; uyarısına rağmen denedim. 5.0.2 de çalışmıyor. Ekrana Radyo kanalının ismi filan geliyor ama ses vermiyor :(
  • Bu arada iyi ki rom yada root atmamışım. Telefonum arıza yaptı servise verdim. Ekran sürekli titriyor. İlk Açılışta hafifken kullanım arttıkça kullanılmayacak kadar titriyor. Sanırım anakart arızası.
    Denemek için 30c yi baştan temiz kurdum. Daha download modda ikin bile kıpraşıyordu.
  • kardeşim aynı sorun 2-3 hafta önce bendede oldu dediğin gibi telefona daha ellememiştim gönderdim servisine yapılıp geldi,servisin fiş bilgisinde anakartta arıza olduğu ve giderildiği yazılıydı başkada bir bilgi vermediler ama şu anda normal çalışıyor, şunu sormak istiyorum arkadaşlar telefonuma ingilizce yada almanca rom yüklesem garanti kapsamından çıkar mı? geçenlerde root atıp spirit2 radyoyu kurdum ,çalıştı gerçektende ama daha garantisi bitmediği için root'u yeniden kaldırdım başkada hiçbir ayarıyla oynamadım doğrusu neme lazım diye,ama bu bendeki türkçe versiyonların romunda radyo bulunmamasıda çok gıcık birşey yani!!!!!!
  • Muhtemelen bendeki de anakart problemi.
    Garanti belgesi acayip muallak ne nedir tam belli değil. Ben Netten indirdiğim 30c yi kurdum. Ama Türkiye olan versiyonunu kurdum. Alman/italyan vs room'u kursam ne derler bilmiyorum. Root işi bile kesin birşey değil. Problem çıkartıp çıkartmıyacakları kesin değil. Ama garanti olsun diye servise vermeden root'u kaldırmakta yarar var. gerçi Rom'u yeniden kurmazsan yada fabrika ayarlarına dönmezsen, root yüklenip yüklenmediğini görürler.
    Bakalım ben 30c yükledim diye kıllık edecekler mi?
  • Bu gün bir sms mesajı geldi. şu şu IMEI numaralı telefonunuzun kaydı yoktur xx.08.2015 tarihinde kullanıma kapatılacaktır diye. Baktım kullandığım geçici telefonumun numarası değil (Yukarıdaki konuyu takip etmeyenler için LG g2'im serviste) Servise verdiğim telefonumun IMEI'si ne oluyoz leyn diye Turkcell'i aradım.
    Servisi bir arayın dediler. Servisi aradım Anakartı değiştirdik o yüzden IMEI numaranız değişti. telefonunuzun arızalı anakartında kalan IMEI numarasını BTK dan siliyoruz dediler. Aklınızın bir köşesinde olsun diye buraya yazayım dedim.

    Ama ubtatto arkadaşa bir sorum olacak. benim eski anakartta Radyo çipi vardı (çoğumuzdaki gibi) ama Türkiye versiyonu olduğundan yazılımdan kapatılmış ve çalışmıyordu. Türkiyeye giren son seri LG G2 de ise Radyo fiziksel olarak anakarttan kaldırılmıştı. Şimdi benim telefonun anakart değişince normalde akıl yürütürsek, radyo çipsiz olması gerekir. Senin anakart değişmesine rağmen radyo çipin var değil mi?




  • KontDRACULA_Wind K kullanıcısına yanıt
    Ben Lg G2 kullanirken(Türkiye cihazi) anakart arizasi nedeniyle anakart değişti serviste.Yeni takılan anakartta radyo çalışıyordu.Daha öncesinde ne yaptıysam da radyo çalışmamıstı..
    Avrupa anakartı takıldığı için radyo olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.