Şimdi Ara

LG G2 EKRAN KIRILDI NOLUR YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar ekran jelatinj vardi telde mutfakta oturuyordum cebimden kaydi mermerecakildi sol ust koseden catlak olustu sag alt koseye kadar iniyor neredeyse ekran solda patladı dokunmadik ust taraflar calismiyor ne olur bir yardim edin durumumuz yok zor aldirdim. Yalvardim almalari icin 16 yasimdayim babam duyarsa cok kizacak durum yok harcligi biriktirip tolicam parayı orjinali ne kadar olur bi fikriniz var mi allahiniza kitabiniza bbi yardim edin en ucuz nasil hadledebilirim beni bu duruma soktu ya yaziklar olsun gorilla glasa diz mesafesinden dustu telefon bu kadar olmaz agayacam neredeyse lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun,
    180-200TL civarında ekran değişimi fiyatıdır LG G2 ler için.
    Servis 500TL ister ama.
    Bizde ekran değişimi yapıyoruz, birebir servis orijinali ekran takıyoruz, servisler normalin çok üstünde kar marjı koyuyor.
    Tavsiyem güvenebileceğiniz bir telefoncuya yaptırmanız.
  • Geçmiş olsun.bu olay cok yaşanan bir durum.g2 kirik ekran mağdurları bu başlıkta oluyor genelde. https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85610249&p=1#85610249

• Abi ne yaptınız ne ben nerden bulacam o parayı ne olur ucuz bir sey gosterin yol gosterin ben babama ne dicem nasil bulucam o parayı allahim ya aglicam hocam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: yaazkoc

Abi ne yaptınız ne ben nerden bulacam o parayı ne olur ucuz bir sey gosterin yol gosterin ben babama ne dicem nasil bulucam o parayı allahim ya aglicam hocam ya

Sakin ol üzme kendini.forumda pek cok bu işi yapan var.200 TL Civarında yapiyorlar.

• Ve ilgili kişi laf atar :)

Htc one kullanan birisi olarak, 1000 tl altında her zaman gmd2 ve asus zenfone serisini önermeye devam edeceğim. Hiçbir zaman da Htc savunmam çünkü marka fanboyu değilim. Ben teknolojiye bakarım, markaya değil. Avatarının altında firma markası olan, imzasında telefon olan tiplere ise gülüyorum.

0-1000tl arası: zenfone, discover y2
    1000tl-1500tl arası: xperia z1, nexus 5, sağlam kullanılacağa eminse lg g2
    1500tl-2000tl arası: xperia z2, z3c, galaxy s5

telefonunun camı kırılan arkadaş da sana sözüm, buradaki bazı marka fanboylarına kulak asıp paran az olduğu halde dandik malzeme kalitesine sahip telefon almışsın. önce sana lg g2 önerenlere bir güzel lanet et, ondan sonra da 200tlden az fiyata tamir ettirmeye çalış.

ama unutma, telefonun yine düşerse (ki elbet düşecek), yükseklik olmasa ve yer de mermer olmasa bile yine kırılacak...

forumda boşuna 8 sayfa lg g2 ekranım kırıldı başlığı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revision -- 20 Ekim 2014; 10:00:03 >

• revision haklı gerçekten g2 parası olanlar için aha 1300 tl lik lfl düştü camı çatladı düştün mü servisin eline 400tl tlf fiyatının 3 de 1 i adam tlf nu alacak parası var camını tamir ettirecek parası yok ilginç bir ülkede yaşamaktayız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G2 ekran kırıldı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostlar teknik servisi aradım ve 475 tl dedi telefoncuya gittim 420 tl dedi ekran değişimi ne yapayım nerden bulurum 200 tl orjinal çerçeve cam ve erkanı?
  • quote:

Dostlar teknik servisi aradım ve 475 tl dedi telefoncuya gittim 420 tl dedi ekran değişimi ne yapayım nerden bulurum 200 tl orjinal çerçeve cam ve erkanı?

O fiyata yan sanayi bulursun

• yan sanayinin ne farkı vardır?
  • quote:

yan sanayinin ne farkı vardır?

Eski tel. G2 di ekran kırıldı. Aksaray'da tamire götürdüm orjinal ekran takacaz diyerek 300 taktırdım. Sonrası kabus gibiydi g2 nin o efsane ekran görüntüsünün %70 gitti yanlardan ışıklar fışkırıyordu. Fark bu ona göre.

• Hocam 2 ay önce bende g2'yi elimden düşürdüm üstten ve alttan sadece çatlak oldu ve ekranın sol taraf çalışmıyordu. Servise sordum 450 tl dedi telefoncum taktı 300 liraya dikkat etmek gerek

Arkadasım s4'ün ekranını kırdı bildigin tuz buz oldu ama hala takır takır çalışıyor bide o kadar samsunga laf söylüyoruz daha saglam valla

• Hocam oncelikle gecmis olsun lg g2 guzel telefon ama malzeme kalitesi maslesef biraz zayif bende iki gun once ekrani kirarak bizzat test etmis durumdayim z1 almadigim pisman oldum ama olan oldu neyse burda arkadaslar 200tl alti falan demisler 200 olur demisler ama yok oyle bisey soyle ki zaten orijinal ekranin kurumsal alis fiyati 210tl sen en iyi ihtimal 240 alirsin en az 80 90 tl degisim ucreti kasarlar yani bu is orijinal olacaksa sifir 300 kagit

• quote:

Dostlar teknik servisi aradım ve 475 tl dedi telefoncuya gittim 420 tl dedi ekran değişimi ne yapayım nerden bulurum 200 tl orjinal çerçeve cam ve erkanı?

İzmirdeysen orijinal ekran değişimi yapıyoruz.
    Diğer illere parça gönderimi yapıyoruz, elin yatkınsa youtube da bir çok video var, izleyerek değiştirebilirsin.
    Özel mesaj atarsan detayları konuşuruz
  • forum_m F kullanıcısına yanıt
    Bu yazyyy forumdaki bütün aciz lg g2 fanboylary okumaly :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

Bu yazyyy forumdaki bütün aciz lg g2 fanboylary okumaly :)

Kullanim acisindan gercekten cok iyi telefon ama fan boy olmaya gerek yok esime aldim z1 mesela gayet guzel bi eksigini gormedim haa arada fiyat farki var o da ekrani kirinca kapandi😁😁😁😁

• quote:

Hocam geçmiş olsun, 420 475 servis her zaman yüksek fiyata yapar o fiyatı verenlerinde takacakları parça orji.dir denersin baktın yanlardan ışık fışkırıyo vurursun kafalarına hani orj di diye.

• Bende bi kere mermere çakmıştım g2 miniyi. Tel 3 e ayrıldı ne yamulma var ne kırılma.

• LG G2 EKRAN DOKUNMATIK FULL KASA ICIN VE TUM DIGER MODELLERIN EKRAN DOKUNMATIK PARCA AKSESUAR BUZZER VS ICIN FIYAT ALMAK ICIN PM ATMANIZ YETERLIDIR
  • Guncell
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.