Şimdi Ara

Lg g2 download mode sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefona orjinal romu yuklemek için download moda aldim.Ilk bölümü gecti ama 2.bölümde usb falan hata veriyor.Ne yaptıysam 2% den ileri gitmedi.Ne yapmam lazım acil yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen yardım.Bilgisayar açık bekliyorum.

• Up.Yardım lütfen.Retry hatasını bit türlü gecemedim.

• Nolur yardım.Flashtool da retry hatası aldım bir türlü gecemedim

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450 buradaki kısımları eksiksiz yaptıysan bir sorun olmaması lazım usta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tot yöntemi ile geciliyordu heralde yada flashtoolda bi yer değiştiriliyordu ama hatırlayamadım boyle bir sikintim olmadigi ve 310 k serisi kullandığım icin

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450 buradaki kısımları eksiksiz yaptıysan bir sorun olmaması lazım usta

Hepsini yaptim ama olmadi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Tot yöntemi ile geciliyordu heralde yada flashtoolda bi yer değiştiriliyordu ama hatırlayamadım boyle bir sikintim olmadigi ve 310 k serisi kullandığım icin

Hocam bi hatirlasan :).311 k benimkide niye soylediniz bilmiyorum da

• 310 serısınden sonra bu %2 sıkıntısı bas gosterdı de ondan
  • Hocam aynı durum başıma geldi. Optimustayken stocka dönmeye çalışıyordum fakat %2 hatası alıyordum. Forumber hocamızın 10c zipi var bilgilerinizi yedekleyip onu yükleniyiniz.(Tüm bilgileriniz gidecek) Sonra 10cdeyken aynı flash tool uygulamasını normal flash yerine CSE flash yaparsanız hiç bir sorun olmadan stock roma dönersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam aynı durum başıma geldi. Optimustayken stocka dönmeye çalışıyordum fakat %2 hatası alıyordum. Forumber hocamızın 10c zipi var bilgilerinizi yedekleyip onu yükleniyiniz.(Tüm bilgileriniz gidecek) Sonra 10cdeyken aynı flash tool uygulamasını normal flash yerine CSE flash yaparsanız hiç bir sorun olmadan stock roma dönersiniz

Hocam biraz daha acarmisiniz

• Hocam ilk önce şu linkten forumber hocamızın paylaştığı 10c romunu indirin.
    https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk&export=download

Custom recoveryden custom rom yüklermiş gibi romu flashlayın. Bu romla birlikte custom recovery, custom rom vs. herşey silinecek içerisindeki bilgilerde dahil( yani internal storage). 10c 4.2.2 stock romu yüklenecek.
    Bu işlemi başarıyla gerçekleştirdikten sonra normal kdz yükleme işlemini yapabilirsiniz. bunu yaparken

Bu ekranda Normal Flash yerine CSE Flash'ı seçin ki tekrar %49 hatasına yakalanmayın.
    Geri kalan işlemleri eksiksizce tamamladıktan sonra kdzyle yüklediğiniz stock roma dönmüş olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimwood -- 6 Aralık 2014; 13:54:27 >

• quote:

Hocam ilk önce şu linkten forumber hocamızın paylaştığı 10c romunu indirin.
    https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk&export=download

Custom recoveryden custom rom yüklermiş gibi romu flashlayın. Bu romla birlikte custom recovery, custom rom vs. herşey silinecek içerisindeki bilgilerde dahil( yani internal storage). 10c 4.2.2 stock romu yüklenecek.
    Bu işlemi başarıyla gerçekleştirdikten sonra normal kdz yükleme işlemini yapabilirsiniz. bunu yaparken

Bu ekranda Normal Flash yerine CSE Flash'ı seçin ki tekrar %49 hatasına yakalanmayın.
    Geri kalan işlemleri eksiksizce tamamladıktan sonra kdzyle yüklediğiniz stock roma dönmüş olacaksınız.

Hocam bana da atmisti linki forumber.Ben twrpden flashladim olmadi.Failed dedi.Normal costum rom atar gibi mi yapcaz

• Hocam zipi indirirken sıkıntı çıkmış olabilir dosyayı tekrar indirmeyi deneyin. Normal custom rom yükler gibi yükleyiniz hocam

• quote:

Hocam zipi indirirken sıkıntı çıkmış olabilir dosyayı tekrar indirmeyi deneyin. Normal custom rom yükler gibi yükleyiniz hocam

Hocam internal storage da siliym mi

• Hocam zipi yuklediginizde zaten gidicek o yuzden yedeginizi alin dedigim gibi. Biraz gec oldu kusura bakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

quote:

Hocam zipi indirirken sıkıntı çıkmış olabilir dosyayı tekrar indirmeyi deneyin. Normal custom rom yükler gibi yükleyiniz hocam

Sorun çözüldü mü?

10tr.zip'i twrp 2.7.0.0'dan kur. İntrernal storage işaretlemene gerke yok telefon hard reset atıcak zaten işlem bittikden sonra.
  • quote:

Hocam zipi yuklediginizde zaten gidicek o yuzden yedeginizi alin dedigim gibi. Biraz gec oldu kusura bakmayin

Sagolun hocam halloldu çok şükür. Yedek almıştım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

quote:

Sorun çözüldü mü?

10tr.zip'i twrp 2.7.0.0'dan kur. İntrernal storage işaretlemene gerke yok telefon hard reset atıcak zaten işlem bittikden sonra.

Hocam halloldu cok şükür. 2 gündür yapamamistim.Deli etti beni

• Yapabildiginize sevindim hocam. Yardim edebildiysem ne mutlu bana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.