Şimdi Ara

LG G2 de 3g internet yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aveadan sorgulatiyorum cihazin 3g destegi yok diyor. Fakat internete giriyorum. Internet paketim yerine faturadan yiyor olmasin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 27 Kasım 2013; 0:20:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görüntülü konuşma desteği yok ama 3g de sorun yok kullanıyorum.
  • Konu guncellendi.

• avea tanımıyor telefonu sanırım
  • Bende 3g secenegi bulamadim.

• s.a arkadaşlar bende avea kullanıyorum yardımcı olayım
    AYARLAR - İnternet paylaşımı ağlar-mobil şebekeler-erişim noktası ağları oradan var olan avea internet şeçeneğini tıklıyorsun geri tuşuyla çıkıp oarada ağ modu var onuda gsm/wcdma olarak ayarla bitti gitti ver elini internet :) bilmem yardımcı oldumu bende salı günü aldım cihazımı hepsiburada lgtürkiye garantili hayırlı olsun herkese şimdiden
  • 3g sorunu yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve LTE Servis Yok
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Avea ile G2 kullandım ayarlardan wcdma yı işaretle al sana mis gibi 3G

• 3G yi ne yapacaksınız orda çıkan H harfi 3g den daha iyi yada ben mi yanlış biliyorum
  • 3g sorunu var

var arkadas aynı odada başka telefon 3g den bağlanıyor (avea) benim g2 bağlanmıyor şebeke tamamen gidiyor (avea)
  • 4G LTE bile var, 3g olmazmı hocam ne yaptın :)
  • cihaz ile ilgili bir sıkıntı olabilir ve önceden kullandığım htc incredible s ve lumia 820 ile yüksek hız alamazken lg g2 ile çift taşıyıcılı internet sayesinde download da 2800kb/s hıza çıkabiliyorum.
    online işlem merkesinden baktığımda da 3g destekliyor şeklinde belirtilmiş.
  • 3G'ile Operatör üzerinden konuşma yok 3G Üzerinden İnternete Girebiliryorsunuz.
  • Arkadaslar ben g2. 32 gb. Bimeksden 1 hafta once aldim cihazi 2g de rahat kullaniyorum. Ayrica forumlarda sebeke gitme sorunu gordum sanirim bu sorunu buldum. Mesela yanliz wcdma sectigimde tamamen sebekede gdiyor internette. Millette gcsm/wcdma secili oldugunda cihaz 3g ye gecince sebekeden dusuyor kaniti yanliz wcdma secin hic sebeke gelmiyor sanrim 3g konusma yok buyuk ihtimalle 3g internette sorunlu. Benim bulundugum yerde 3g nadir ceker belki onla alakalidir yada hatti kestirsm ondandir yada gercekten 3g sorunlu 3g iyi cekwn arkadaslar yanliz wcdma secsin ne oluyor gorsunler

• iphone 5 ile 7 mpbs hız
    lg g2 ile 12 mpbs hız gördüm
  • Z1 de böyle beyler 3g hat üzerinden yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.