Şimdi Ara

[LG-G2][D802] TOT DOSYASI İLE STOCK ROM YÜKLEME (HARD BRİCK KURTARMA) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
19
Favori
83.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önerdiğiniz siteden denedim ve oldu. Ama ingilizcem olmadığından epey uğraştırdı.
    twrp sistemi tutmadı. Ubuntudan parçaları atmayı başardım ama bir türlü yükleme moduna giremedim. Benim telefonun sorunu d801 e 802 yüklemeye çalıştığımdan olmuştu.
    tot dosyasının içine girerek 801 yazan yeri 802 ye çevirerek yükleme yapmayı denedim. Tot dosyayı kabul etti ve yükledi. Şimdi telefonum çalışıyor.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: masumfirari

merhaba arkadaşlar acil bir sorunum var.kısaca anlatayım durumu.
    dün kardeşimin lg g2 sine güncelleme yapayım dedim.pc suite indirip kurdum telefonu bağladım güncelleme buldu indirmeye başladı.indirme bitti.sonra güncellemeyi uygularken %38 de iken elektrik kesildi.pc kapandı.ondan sonra telefon açılmaz oldu.lg konusunda fazla bilgim olmadığı için netten araştırdım.download moda girmiyor telefon.tuş kombinasyonu yapıp pc ye bağlarken 10-15 tane disk biçimlendirmeniz gerek diye uyarı çıkıyor.haliyle ne yapacağımı bilemedim.bu şekilde sorunu olanı da görmedim nette araştırırken.genelde download moda giriyor araştırdığım konulardakiler.bu sorun hakkında yardımcı olabilecek , yol gösterebilecek olan var mı acaba? telefon lg logosu dışında birşeyi göstermiyor.yardımlarınızı bekliyorum.bir de servise göndersem kullanıcı hatası diyebilirler mi ?

pm le bilgi veririm konu hakkında

Aynı sorun bende de var arkadaşlar yardım edebilir misiniz?

• selamlar

merhaba arkadaşlar acil bir sorunum var.kısaca anlatayım durumu.
    dün kardeşimin lg g2 sine güncelleme yapayım dedim.pc suite indirip kurdum telefonu bağladım güncelleme buldu indirmeye başladı.indirme bitti.sonra güncellemeyi uygularken %38 de iken elektrik kesildi.pc kapandı.ondan sonra telefon açılmaz oldu.lg konusunda fazla bilgim olmadığı için netten araştırdım.download moda girmiyor telefon.tuş kombinasyonu yapıp pc ye bağlarken 10-15 tane disk biçimlendirmeniz gerek diye uyarı çıkıyor.haliyle ne yapacağımı bilemedim.bu şekilde sorunu olanı da görmedim nette araştırırken.genelde download moda giriyor araştırdığım konulardakiler.bu sorun hakkında yardımcı olabilecek , yol gösterebilecek olan var mı acaba? telefon lg logosu dışında birşeyi göstermiyor.yardımlarınızı bekliyorum.bir de servise göndersem kullanıcı hatası diyebilirler mi ?
    Aynı sorun şu an bende de var yardım lütfen
  • bankomat B kullanıcısına yanıt
    Servise gönderin cozemedıysenız garanti kapsamında tamir edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3 gündür ömrümden ömür gitti ne yaptıysam adam edemedim telefonu.Sadede geleyim.Telefona quetzel rom yükledim lg logosunda kaldı.Daha sonra telefonu kendim başlatayım dedim başlamadı.Sonra download mode aldm flash tool ile yükleme yapayım dedim %55 de kaldı ve devam etmedi.Şimdi tot dosyası ile yükleme yapmak istediğiim zaman Failed previusload hatası veriyor.Bazılar visual c++ yükleyince yükleme yapabilmiş bende hepsi kurulu ama maalesef herhangi bir işlem yapamıyorum.Bilgsayarda programların normal olarak çalışmasını engelleyecek birşey yok.İşletim sistemim Windows 8.1.Bi el atında kurtulayım şu dertten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Arkadaşlar 3 gündür ömrümden ömür gitti ne yaptıysam adam edemedim telefonu.Sadede geleyim.Telefona quetzel rom yükledim lg logosunda kaldı.Daha sonra telefonu kendim başlatayım dedim başlamadı.Sonra download mode aldm flash tool ile yükleme yapayım dedim %55 de kaldı ve devam etmedi.Şimdi tot dosyası ile yükleme yapmak istediğiim zaman Failed previusload hatası veriyor.Bazılar visual c++ yükleyince yükleme yapabilmiş bende hepsi kurulu ama maalesef herhangi bir işlem yapamıyorum.Bilgsayarda programların normal olarak çalışmasını engelleyecek birşey yok.İşletim sistemim Windows 8.1.Bi el atında kurtulayım şu dertten.

Telefon modelinize göre forumber hocamın yada Blacktechtonix hocamın v10C kurtarma romlarını yüklemeyi deneyin. Onca rom yükleyince Telefonun bootloader'ları iyice kafayı yemiş olabilir.

• hocam ben söylediğiniz işlemleri yaptım yükleme gelip yüzde 94 te kalıyor usb port open fail diye bir hata veriyor ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
  • tesekürler problemsiz sekilde yükledim , derin bir ohh cekim sonunda düzeldi telefon.
    (15 sec) hatası alan varsa usb driverda problem var silip tekrar yüklesinler usb driveri.
  • Hocam Allah sizden razı olsun ya.Tam 5 saattir uğraşıyorum.Son olarak bunu denedim ve kurtardım cihazı.Çok teşekkür ederim. :)
  • Benim telefon download modda pc bağlanmıyor. Telefonda arıza oluştu sanırsam ama telefon açılıyor ve herşeyi çalışıyor. Burdaki işlemi yapınca tel 4.2.2 ye dönecek sanırsam. Acaba 4.2.2 ye dönünce download mod çalışırmı kitkat yükleyebilirmiyim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Servise gönderin cozemedıysenız garanti kapsamında tamir edilir

Hocam merhaba,g2 rootlu rotsuz olmasına rağmen bazı seçenekler e tıklanmıyor.rootlu iken de twrp de sistem i isaretliyemiyorum.öyle bir durum geldi mi basına basıma hiç? Mesela geliştirici ayarları aktif etmek için de yapı numarasına tıklayamıyorum.tot yöntemi ile yazılım attım, flashtool ile attım, root room attım aynı. Acaba birşey mi eksik

• Bilmiyorum hocam hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım system bazen mount olmuyor o sistemle alakalı ama geliştirici seçenekleri neden aktif olmuyor fikrim yok

• Sanırım dokunmatik ten kaynaklı, ekran değiştirecez artık. Teşekkürler cevabın için. G2 devam mı daha

• s.a ben ready yazısından sonra gerekeni yapıyorum Download FAİL !!! yazıp kalıyor lütfen yardım

• arkadaşlar flash tool programı kayıt istiyor kapanıyor napıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

arkadaşlar flash tool programı kayıt istiyor kapanıyor napıcam

Megalock dosyasını ilk mesajda anlattığı gibi değiştirin

• Selam telefonum lg g2 32 gb d802 ekranı açılmıyor pc ye bağladığımda aygıt yöneticisinde QHSUSB_BULK yazıyor yaşama şansı varmıdır Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolbg

Selam telefonum lg g2 32 gb d802 ekranı açılmıyor pc ye bağladığımda aygıt yöneticisinde QHSUSB_BULK yazıyor yaşama şansı varmıdır Teşekkürler

PM attım
  • merhabalar

lg g2 d802 telefonum var fakat telefona 4.4.2 den lolıpop surumune gecıs yaptım
    telın dokunmatıgı sapıttı kullanılmaycak hal aldı gerıye önuk mesajları okurken benım telde orjınal fakat toplama bır cıhaz
    kapağı çıkardım ekran fılmı uzerınde d 800 801 803 yazıyor 802 nın tum fw lerını kabul edıoyr cıhaz ama dokunmatıgı duzelmedı bır turlu
    3 gundur uğraşıyorum dokunmatıgın durumu oyle bır hal aldıkı kullanılacak gıbı degıl
    donanımsal olmaıdgına emınım cünku hersey d 802 lolıpop surumunden sonra oldu
    telın kapağına d802 yazdığı ıcın d802 fw yukledım ve dokunmatık naptıysam aynı
    tekrar dan 4.4.2 ye 4.2.2 ye dönsemde sonuç aynı galıba sorun 801 telefona 802 fw sı attıktan sonra oldu 802 nın tot dosyasını a yukledım yıne aynı
    sımdı 801 tot dosyası ındırıp deneyecegım ınsallah duzelır
    baseband sürümü ve ımeı sı de kayboldu ama ılk basta ekran dokunmatıgı duzelırse baseband ısını hallederim
    ama dokunmatık nasıl böyle bır hal aldı bır fw yüklemekle anlamadım.

• aynı sorun bende de var arkadaşım 801 nasıl 802 ye oalrak degıstırınız a degıstıren ben 802 yazmama rağmen hata verıyor
    yuklemıyor dm 802 tot dosyaları yuklenıyor fakat 801 tot yukleyemıyorum
    telefonun dokunamtıgı cok kötü durumda su an kullanılıcak gıbı degıl benım telden cınden gelme toplama g2
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.