Şimdi Ara

LG G2 CM13 den yedeğe dönememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde ikinci el LG G2 aldım. Fakat pil performansını ve beraberinde gelen uygulamaları yüzünden hem root atıp hem de Marshmallow yüklemek istedim.

    TWRP ile 4.4.2 olan sistemin yedeğini aldım ve CM13 stable sürümü kurdum. Pil performansı biraz düzelse de Wi-fi bağlantısında sorun vardı. Bağlandı, internet yok hatası veriyordu. Wi-fi bağlamak için mutlaka modemi kapatıp açmam gerekiyordu. Birde dün gündüz fotoğraf çekmeye kalktım dışarıda. O anda flaş da açtım ve çekmemle cihazın kapanması bir oldu. Sonra bir açtım pil seviyesi %60'dan %7'ye düşmüş. Sonra kendi kendine pil seviyesi dolmaya başladı. %45 falan olunca şarja taktım ama %60'dan yukarı çıkmamaya başladı. Belki fabrika ayarlarına dönersem sorun çözülür dedim ama bir türlü dönmedi. Cihaz tekrar başlayınca eski halini aldı.

    Bari dedim 4.4.2 yedeği var ona geçeyim. TWRP moduna girip direkt restore yaptım (bilmiyorum doğrumu yaptım) hata vermeden yüklendi. Ama bu seferde açılışta "Secure booting error!" hatası verdi. Bilgisayara takıyorum cihazı bir sürü disk çıkıyor. Skr Tool denen araçla aşağıdaki video belirtilen adımları harfiyen yaptım ama yine aynı hatayı aldım.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=ERZvlJIC9dE

    İşin kötü tarafı çok fazla yer kaplıyor diye cihazdan cm13 dosyalarını kaldırmıştım. Onlar kalkmasa wipe yapıp tekrar kuracağım cm13 ama kuramıyorum.

    Sizce usb data kablosu alsam usb bellek içine dosyaları atıp TWRP üzerinden tekrar Cm13 kurabilir miyim? Yada ne yapmam lazım acil yardım edin.







  • Dediğin şekilde tekrar flashlayabiliyor olman lazım. Yada flshlanabilir bir jb kdz si bulup onu da atabilirsin bir sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.