Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5067. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
113.144
Cevap
481
Favori
3.852.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50655066506750685069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam vibe x2 nin işlemcisi mt6595 değil sanırım mt6595m (sonunda m var yani) daha düşük versiyon öyle 801 ayarında falan olmaması lazım hatta mt 6595den bile baya geri kalır yanı var gibi görünüyor çok bakmadım ama aklımda öyle kalmış. ben geçen hafta çok temiz 32gb 2. elini aldım 750tl ye ama bu hafta 32gb olan hepsiburada.comda 1080tl 150tl de hediye çeki var artı bonus monus karta dedinmi benim 2. el fiyatına geliyor neredeyse aynı sitede 16gb versiyonu bile daha pahalı görünüyor.
  • Merhabalar Arkadaşlar Telefonu satarken bütün bilgilerin silinmesi için ne yapmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler arka kapaktaki lg yazısı çıkan bi arkadaş vardı ne yaptı o elimde bimeks çıkışlı lg garantili cihaz var ücretsiz mi değiştirmişlerdi arka kapağı?

• Merhabalar,
    lolipop 5.1 yükledim hard reset yaptım ama telefonum mobil veride intertene bağlanmıyor. Yukarıda 2g/3g/H+ gibi simgelerden hiç biri görünmüyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malt

Merhabalar,
    lolipop 5.1 yükledim hard reset yaptım ama telefonum mobil veride intertene bağlanmıyor. Yukarıda 2g/3g/H+ gibi simgelerden hiç biri görünmüyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Mobil ağ ayarlarında erişim noktaları silinmiş olabilir ya da wap üzerinden bağlanmaya çalışıyor olabilir telefon.
  • Malt M kullanıcısına yanıt
    G2 de sadece H ve E simgelerini görebilirsiniz.

• Bugün otg ile samsung m3 1 tb 2.5 inch hdd'ye bağlayamadım görmedi.Fakat usb lerde sorun yok.Onları görmekte.
    Biraz araştırınca diğer kullanıcıların sıkıntı yaşamadığını farkettim.

Acaba sizde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Orijinalden alıntı: elektro0090

evet yeni seriler demek istedim
    ancak yeni seriyi nasıl tespit ederim bilmiyorum

Kutusunda yazar.4xx olanlar 2014 üretimi, 5xxx olanlar 2015.406 üstünde daha az çıkıyor sanırım sarı ekran sorunu.

Hocam telefonum 408k ekran sarardi servis degistirdi.
    1 ay once degisen ekranda sarardi. Lg turkiye garantili cihaz.
    Tabi sans isi ama benim gibi bi teli 3-4 sene kullanmayi dusunenler icin sikinti.
    Tuketici haklarina basvurdum para iadesi icin bakalim sonuc ne olacak

merhabalar
    daha öncede yazmıştım alıntılarda mevcut.
    ekranın 2 kere sararması üzerine (birincisi ilk 6 ay içerinde olmuştu).
    tüketici haklarına başvurdum ve bugün karar elime geçti.
    karar olumlu para iadesi alıyorum.
    20 gün sonra
    cihazım lg türkiye garantiliydi 16 gb vatandan 1399 tl ye almıştım.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Servis sağlayıcı ayarlarıyla ilgiliymiş. Servis sağlayıcı ayarlarını gelen sms mesajı tekrardan güncelledim halloldu.
  • Ame 32 GB telefonuma lolilop yüklemiştim. Tekrar kitkata dönmek için aşağıdaki kdz' lerden hangisi flaslamalıyım. 1 ile 2 arasında kaldım, 3 ncüsü 16 gb için sanırım.

1) 696 ARE/UNITED ARAB EMIRATES V20C LGD802 1.61 GiB 2288 Online
    2) 697 GCC/ASBT_3PIN(UNITED ARAB EMIRATES) V20C LGD802 1.61 GiB 709 Online
    3) 698 6CC/ASBT_3PIN_16G(UNITED ARAB EMIRATES) V20C LGD802 1.61 GiB 830 Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: beroco50

Beyler arka kapaktaki lg yazısı çıkan bi arkadaş vardı ne yaptı o elimde bimeks çıkışlı lg garantili cihaz var ücretsiz mi değiştirmişlerdi arka kapağı?

Benim arkadaki lg yazısını G harfi cıktı. G harfine ve kapaktaki g harfinin oldugu yere yapıstırıcı sürüp yerine yapıstırdık

• Satılık orjinal şarj cihazı we kulaklık mewcuttur.. ilgilenenler ulaşsın..

• Spigen slim armor almak isteyen varsa şu anda spigen.com.tr de indirim + 25% bayram indirimiyle 29tl ye geliyor kaçırmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dumluc4

quote:

Beyler arka kapaktaki lg yazısı çıkan bi arkadaş vardı ne yaptı o elimde bimeks çıkışlı lg garantili cihaz var ücretsiz mi değiştirmişlerdi arka kapağı?

Benim arkadaki lg yazısını G harfi cıktı. G harfine ve kapaktaki g harfinin oldugu yere yapıstırıcı sürüp yerine yapıstırdık

Bende onu düşündüm garanti kapsamında değilmiş galiba o yüzden mantıklı akşam yapıştırayım

• Arkadaslar merhaba.
    İki gun once Klon İmei yuklenmis D800 Surumu Lg G2 telefon aldim.
    Avea hattimi taktim. Apn ayarini yaptim.
    Lakin internet e edge hizi ile baglaniyorum.

İnternette biraz arastisma yaptim.

Mobil Aglar> Ag modu seceneginden wcdma yi secmek gerekliymis.

Lakin benim telefonda mobil aglar kismina gelince "Ag modu" secenegi yok!

Bu sorunu nasil asabilirim arkadaslar?

Yardimci olabilirseniz memnun olurum.

Bu arada bulundugum bolgede 3g hizinda internet var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

Bugün otg ile samsung m3 1 tb 2.5 inch hdd'ye bağlayamadım görmedi.Fakat usb lerde sorun yok.Onları görmekte.
    Biraz araştırınca diğer kullanıcıların sıkıntı yaşamadığını farkettim.

Acaba sizde durum nedir?

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendizmiR

Merhabalar Arkadaşlar Telefonu satarken bütün bilgilerin silinmesi için ne yapmalı

?

• quote:

quote:

quote:

Bende onu düşündüm garanti kapsamında değilmiş galiba o yüzden mantıklı akşam yapıştırayım

garanti kapsamında değiştirttim arka kapağı lg tr garantili cihazda
  • şu isinmaya bi çare bulan yok mu yeter artik bıktım ya bi 3g açıp 5dk oynuyorsun apev aliyor kırıp parçalicam sonunda o olcak inşallah 5.1 le düzelir diye onu bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

quote:

quote:

garanti kapsamında değiştirttim arka kapağı lg tr garantili cihazda

80 lira istemişler önceki sayfalarda gördüm benimkide lg tr garantili

• 
Sayfa: önceki 50655066506750685069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.