Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (4480. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
113.144
Cevap
481
Favori
3.853.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44784479448044814482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korkusuz9

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Frost

quote:

Arkadaşlar su GPS sacmaligindan nasil kurtulacağız? Durduruyorum yine aynısı oluyor.Konum servisleri falan da kapalı ama durum böyle.
     LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU

Kullandığınız sürüm mü farklı?
    Yoksa tema mı kullanıyorsunuz, temaysa adını öğrenebilir miyim?

Cloudy G3 v2.1 rom hocam.

kardes bu rom tamamen g3 emi benzetiyor ? rom iyimi stabilmi kötü yanı varmi sarj konusunda isinma konusunda yada bir baska seyde iste ? yorumunuz ne rom hakkinda :) ve sanirim v2.2 cikmis ...rom guzel ise birisi 4.4.2 icin root ve twrp kurulumunu anlatabilirmi veya link atabilirmi. ve rootlayinca garanti olayi ? veya sonra 5.0 cikinca stocka donunce garanti geri donuyormu sony gibi . stocka donuste kolaymi hepsinin.link atabilcek veya anlatabilcek ?

Aynısı yapıyor hocam.Isinma sorunu yaşamadım şimdiye kadar.Dorimanx kernel ile kullanıyorum.Gayet memnunum.Sabahtan beri de 3G'de kullandım.Bu custom rom hocam.Stock olarak 5.0 güncellemesi gelince stock olarak JB veya KK'ya dönüp güncelleme yapabilirsiniz.

Root işlemi:
    1)Towel root indirin.Program içerisinde cihaza root yetkisi atayin ve resetleyin.
    2)Cihaza Autorec indirin ve kurun.

Sarj süresi:

LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU

tamam 4.4.2 kurulu zaten o programla rotlayip 2.adimda twrp icin sanirim. sonra yuklicez. yani dostum sen stock 4.4.2 den kesinlikle iyimi diyorsun ? ve o kernelin artilari ne eger iyi yonleri varsa onunda link alabilirmiyim. tek merak ettigim romu kurarim o onemli degil ama 5.0 ciktiginda geri stocka donerimde stocka donuldugu halde telefonun garantisi bitiyormu yoksa stock romla gonderince bisey demezmi servis o onemli cihaz daha 6aylik servislik durum falan olur diye

Stock dönersen garanti devam eder başka rom ya da root varken servise yollama stock kurulu olmasi lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    indirip kurayım bari :D birileri optimus g3 romu daha iyi falan demiş ama bunu deniyim. ya bu ekran parlaklığı 100 demi 81 ken 2 saat ekran süresi var ? ben şarj %0a indiğinde 4.30 saat falan buluyor :D romdan kerneldenmi kaynaklı acaba yoksa bataryadanmı :D romu kurup önce açılsın sonramı kerneli flaşlıyım ?

kerneli indirdim 9.3 versiyonunumu ne ama D800 Yazıyor ? romunda v2.2 inşallah memnun kalırım hele şarjı sendeki gibi olursa: D @KediTartaklayanBodyciFare@KediTartaklayanBodyciFare

bunu yapayımmı acaba gerçekten doğrumu ?

Flash KitKat baseband '' Romu yüklemeden önce ilk KK Baseband'ı flashlayın ''
    NOT: KK Baseband yüklemezsek Wifi çalışmaz, bluetooth sorunu olabilir yani telefondan çok hata alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuz9 -- 3 Şubat 2015; 16:36:34 >
  • Tamam kardeşim teşekkür ederim. sony ve samsung dada öyleydi custom romla verdinmi garanti dışı stock rom kurup verdinmi bişe demiyorlardı iyi ozaman kurayım bi şunu :D hangi telefonu aldıysam rom attım bunada atalım :D
  • korkusuz9 K kullanıcısına yanıt
    Ben yeni sürümü bekliyorum o gelmeyecek olsa atardım şimdiye kadar beklemedeyim bakalım

• telefona çok bişey kuran biri değilim o yüzden telefon sıfırlanmış sıkıntı yok d: ve romun videosunu izledim gerçekten hoşuma gitti :D ama tamamen türkçemiki bu yabancı yerler varmı acaba . cihazı rootladım twrp kurdum sarjın biraz dolmasını bekliyorum sadece bu twrp menüye nasıl giriyor ses kısma + güç tuşuylamı ?

acaba kamerada bi fark yaratırmı daha kötüleştirmesin ? çünkü bundan önceki xperia z cihazıma bi rom atmıştım kameranın içine etmişti berbat çekiyordu :S buda öyle edermiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuz9 -- 3 Şubat 2015; 16:51:31 >
    Twrp girişi bilmiyorum en son s3mini ile 7 ay önce girmiştim :d
    Kameranın stocktan farkı pek yok diye biliyorum yorumlardan + olarak ise slow motion ve 4k video var sanırım.
    Bi rom var kamera odaklama çok iyi ama rom iyi değil sanırım okadar pek bilmiyorum o romu.
    Benim telefonda yedeklenecek şey çok özelleştirmeler vs derken uğraşırım biraz o yüzden giresim yok custom roma.
    LG verse artık şu güncellemeyi bu optimus arayüzü pek sevmiyorum sıkıldım sanırım.d
    En çokta home tuşuna basınca geç dönüyor anasayfaya bu canımı sıkıyor inş gelecek sürümde olmaz.

• XDA Developers
    [ROM][LP][Jul 05] -=- CloudyG2 3.3 -=- [All Variants]
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cloudyg2-t3006744
    bu lolipop 5.0 romu g2 için diyor D802 İçinde varmı acaba ya bu geçerlimi onun içinde bişey anlamadımda
  • G2 seri numarasini nereden ogrenebiliyoruz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    F320ye bu bize olmaz

• Juvenile_11 J kullanıcısına yanıt
    Pardon *#06# imei içindi seri numara kutusunda yazar telefonun arkasındaki lg yazısının ordaki kağıttada vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmt4991 -- 3 Şubat 2015; 17:18:24 >
  • tamam o zaman diğeride yeter :D
  • quote:

indirip kurayım bari :D birileri optimus g3 romu daha iyi falan demiş ama bunu deniyim. ya bu ekran parlaklığı 100 demi 81 ken 2 saat ekran süresi var ? ben şarj %0a indiğinde 4.30 saat falan buluyor :D romdan kerneldenmi kaynaklı acaba yoksa bataryadanmı :D romu kurup önce açılsın sonramı kerneli flaşlıyım ?

kerneli indirdim 9.3 versiyonunumu ne ama D800 Yazıyor ? romunda v2.2 inşallah memnun kalırım hele şarjı sendeki gibi olursa: D @KediTartaklayanBodyciFare@KediTartaklayanBodyciFare

bunu yapayımmı acaba gerçekten doğrumu ?

Flash KitKat baseband '' Romu yüklemeden önce ilk KK Baseband'ı flashlayın ''
    NOT: KK Baseband yüklemezsek Wifi çalışmaz, bluetooth sorunu olabilir yani telefondan çok hata alabilirsiniz.

Ben batarya değişimi yaptırmıştım hocam.Otomatikte kullanıyorum parlakligi.Önce romu kurun acilsin sonra kerneli flashlayin.

• romdan tekrar stock roma dönmek istersem bu sitedeki anlatılanları yapsam olurmu sorunsuz şekilde ? yoksa başka yöntemi varsa onun link alabilirmiyim.

http://www.muhyal.com/lg-g2-stock-roma-geri-donme/
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    özele gelebilirmisin rica etsem bi mesaj attım
  • arkadaşlar arama yapıyorum 6. saniyeden sonra karşıya sesim gitmiyor onun seside bana gelmiyor... böyle bir durumla karşılaşan var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommix

Bu pek tasvip edilen bir durum değil.Ben hiç bir zaman o şekilde bırakmadım size de tavsiye etmem.

Anladim.
    O zaman bunu nasil cozebiliriim, gece yatmadan sarj etsem sabaha Kadar baya bir eksiliyor..

• Ben orjinal şarj aleti aldım bir tane.Çalıştığım yerde de şarj aletim var.Eğer sizin de gün içinde şarj etme imkanınız var ise şarj edin derim.Evdekini yanınızda taşıyın veya telefoncudan ya da internetten orjinal bir şarj aleti alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommix

Ben orjinal şarj aleti aldım bir tane.Çalıştığım yerde de şarj aletim var.Eğer sizin de gün içinde şarj etme imkanınız var ise şarj edin derim.Evdekini yanınızda taşıyın veya telefoncudan ya da internetten orjinal bir şarj aleti alın.

Tamamdir cok tesekkur ederim.

• Telefon 32 gb Lg Türkiye garantili. Eğer gelecek lollipop güncellemesi kötü olursa belki rom root işine girisecegim.Biraz baktım konuya mükemmel şarj süreleri ekstra özellikler ve şimdiden lollipop kullanan kişiler var. Hani biraz kendimi kaziklanmis gibi hissediyorum kendimi böyle yapmayınca. Kamera mesela hala rezalet karanlık ortamda..

• Arkadaşlar kardeşimde lg g2 var recovery moda giremedim bi türlü normalde ses kısma ve power tuşu ile giriliyor çopu Android cihaz da ama g2 de giremedim bi yardımcı olur musunuz?

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 44784479448044814482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.