Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (3302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113.144
Cevap
481
Favori
3.852.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33003301330233033304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı romu kullanıyoruz senle, bende gelecek yakın bir süre sonra 20D falan knock code işime yaramaz da, şarj olarak bence iyi telefon, çok yoğun kullanmama rağmen gece 1 gibi şarjdan çeksem akşam 19 20 ye kadar %40 larda kalıyor şarjım
  • LG G2 32GB telefon almayı düşünen arkadaşlar varsa, Gold Bilgisayarda beyaz renk LG G2 32GB modeli 1.449,00 TL. Site sayfasında telefon hangi garanti firmasına ait diye baktığımda birşey göremedim. Ancak yorumlarda bir kişi telefonun Başarı garantili olduğunu söylüyor. Ciddi alıcılar bence Gold Bilg. arayıp sormalı. Zira başarı garantili ise oldukça iyi bir fiyat.. Kaçırmayın bu fırsatı..

Link: http://www.gold.com.tr/lg-g2-d802-32gb-beyaz-cep-telefonu_u#

bende bile Sıfır kapalı kutu siyah renk 32GB Başarı garantili telefon 1500,00 TL'a..
  • Ya knock code kullanmayi dusunuyorum, sarj konusunda surekli H ile veri aldigimdan cok cabuk bitiyor olma ihtimali yuksek sarjin ama kesinlikle bi iyilestirme gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    aranıza bugün katıldım. Cihazı aldığımda 4.2.2 rom vardı rootladım flex rom 1.5 (4.2.2.) tabanlı romu yükledim çalışmasında sorun yok fakat şimdi üzerine 4.4.2 tabanlı bir rom yüklemeye çalıştım yüklendi fakat cihaz boot olmuyor. lg logosundan sonra tekrar recovery moda düşüyor.Nasıl custom 4.4.2 yükleyebileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfd

Custom roma gecmek istiyorum artik. Kameranin odaklanma sorunundan ve boguk ses biktirdi iyice.
    Stabil custom rom tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar

Kamera odaklamasi hiz ve batarya suresi onemli arkadaslar

• Arkadaşlar 20b nin üstüne 20d nasıl flashlayabiliriz Offline yöntemi defalarca denedim farklı bilgisayarlarda, Optimus L7 yi sorunsuz flashlarken g2 ye 20d yüklerken her seferinde %2 de takılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan143

Arkadaşlar merhaba
    aranıza bugün katıldım. Cihazı aldığımda 4.2.2 rom vardı rootladım flex rom 1.5 (4.2.2.) tabanlı romu yükledim çalışmasında sorun yok fakat şimdi üzerine 4.4.2 tabanlı bir rom yüklemeye çalıştım yüklendi fakat cihaz boot olmuyor. lg logosundan sonra tekrar recovery moda düşüyor.Nasıl custom 4.4.2 yükleyebileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Dosyada hata yoksa kk baseband yüklemeniz gerek ama boot olmaması başka sebeptendir flexe geri dönün hafizada varsa daha sonra baseband + rom yukleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Arkadaşlar 20b nin üstüne 20d nasıl flashlayabiliriz Offline yöntemi defalarca denedim farklı bilgisayarlarda, Optimus L7 yi sorunsuz flashlarken g2 ye 20d yüklerken her seferinde %2 de takılıyor

Tot dosyasi yöntemi ile rom yükleyip uzerine flash tool ile 20d kurun %2 hatasından kurtulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Arkadaşlar 20b nin üstüne 20d nasıl flashlayabiliriz Offline yöntemi defalarca denedim farklı bilgisayarlarda, Optimus L7 yi sorunsuz flashlarken g2 ye 20d yüklerken her seferinde %2 de takılıyor

Tot dosyasi yöntemi ile rom yükleyip uzerine flash tool ile 20d kurun %2 hatasından kurtulursunuz

kitkat baseband dediğiniz 20 mb lık bir dosya indirdim xda dan o mudur acaba ?
  • serkan143 S kullanıcısına yanıt
    Hard reset atın muhtemelen düzelecektir.
  • Bu telefona 20-25 tane uygulama kursam küçüklü büyüklü kasar mı?
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    20-25 mi?
    ben kaç uygulama olduğunu geçen saymaya niyetlendim canım sıkıldı sonra vazgeçtim.kasma yok
  • saint1 kullanıcısına yanıt
    Kaç gblık kullanıyorsunuz hocam. Hafızanın sınırlarına gelince kasma olur mu acaba?
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    32 gb kulanıyorum.
    en düşük yanılmıyorsam 2gb'ı gördüm. hiçbir etkisi yok yani kasma falan gibi.
  • LG Türkiye'ye attığım maile karşı gelen cevap:
    Root yapmak telefonu garanti dışı bırakıyormuş arkadaşlar.

• saint1 kullanıcısına yanıt
    Peki. Teşekkür ederim
  • Bu kötü oldu bak tamda g2 alma arifesindeyken
  • quote:

Orijinalden alıntı: CsMaNiA

quote:

Orijinalden alıntı: Brkgk

Arkadaşlar telefona gelen bildirimleri simgenin üzerinde gözükmesini nasıl sağlarım?

Bunu saglamaniz icin NOVA LAUNCHER kurup Missed it. Eklentisini kurmaniz gerekli missed it ile istediginiz uygulamayi notificationa acabilirsiniz

Teşekkürler hocam.

• arkadaşlar telefonum geldi D80210F-AME-XX versiyonu yazıyor ve 20a güncellemesi gelmiş bu güncellemede ne ne var sizce güncellemeli miyim ?
  • overdozz kullanıcısına yanıt
    Alakasiz alakasiz mesaj yazmis olmak icin mesaj yazmayin radyoya takmis gibi gorunen bi mesajim varsa buyrun gosterin ? Yanlis bilgi verdiniz duzelttim. Fikrinize eyvallah ama beyan etmedigim bi fikri varmis gibi gostermeyin, G2 kullanirim istersem de cobanlik yaparim kime ne

• 
Sayfa: önceki 33003301330233033304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.