Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (1056. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.147
Cevap
479
Favori
3.856.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
92 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: obahadir

siz hiç nexus kullandınız mı?sağolsun apple güncelleme ile ilgili paradoks oluşturdu. her güncellemesi başka sorun doğuruyor bu yüzden insanlar güncelleme yapacakken bir daha düşünüyor. ama google'da durum farklı. ben galaxy nexus kullandım ve 4.4'e kadar her sürümü ilk hafta da aldım. her sürüm de yeni bir telefon kadar mutlu oluyordum çünkü sürekli bir gelişme oluyordu telefonda. ha diyeceksiniz google başka lg başka. haklısınız benimde şuan telefonla ilgili tek sıkıntım güncelleme alıp almayacağı.alsa da ne kadar stabil olacağı. ama lg ve google ortaklığına güveniyorum. bana göre sizi telefonunuza bağlayacak yegane şey güncelleme alması. eğer 4.4 alırsa bu telefon gözümde yılın telefonudur.

Nexus kullandım ama o apayrı bir şey. Stabilite sorunu yok saf android çünkü. Onu güncellerseniz yeni bir özellik kattım diye düşünürsünüz.

Ama diğer telefonlarda bu geçerli değil. Güncelleme sorun yaratıyor daha çok. Çok kez tecrübe ettim bunu.

Büyük güncellemeler hariç (mesela s2 ye gelen jelly bean güncellemesi) çok takmamak gerekiyor.

Telefonun stabil olması herşeyden önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: gaming54

Makro video denemem

video güzel olmus :) dedikleri gibi korku filmi gibi macro acısından basarılı
  • Arkadaslar birisi bana yardimci olsun 1 haftalik g2 kasiyor inanamiyorum neden olabilir bu acaba 8.5gb likbos yrrimde var ama uygulamalara bastigimda 2 sn bkliyorum sonra yukleniyor genelde ilk acilistan sonra oluyor guc tasarufunun acik olmasiyla alakali olabilrimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ben önce beyaz 32 lik almıştım eşime sonra da kendime siyah 32 lik aldım. fakat ekranlarında farklılık olduğunu fark ettim. ekran parlaklıkları aynı olmasına rağmen siyah olan sarımtırak ekrana sahip, çıplak göz çok bariz fark ediliyor. aynı durumu fark eden veya karşılaşan arkadaşlar oldu mu acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr_trace -- 23 Kasım 2013; 16:26:15 >
    Hocam çok teşekkürler ilgilendiğin için. Peki LG ile mi muhatap olmalıyım aldığım site ile mi? Cihaz Brightstar Vodafone garantili. Aynen dediğiniz gibi para iadesi ya da yeni ürün istemeyi düşünüyorum. Bir haftalık cihazda bu şekilde bir sorun ve bu sekilde yolculukta canımın yanması hiç hoş değil.

Orijinalden alıntı: szr_trace

merhaba,

ben önce beyaz 32 lik almıştım eşime sonra da kendime siyah 32 lik aldım. fakat ekranlarında farklılık olduğunu fark ettim. ekran parlaklıkları aynı olmasına rağmen siyah olan sarımtırak ekrana sahip, çıplak göz çok bariz fark ediliyor. aynı durumu fark eden veya karşılaşan arkadaşlar oldu mu acaba..

Bu sarılık hıcte normal bısı degıl dırek olarak degısıme yollayın bu fotoları da ıcıne koyun telefonunuzun not olarakta ekleyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 22 Kasım 2013; 20:30:53 >
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • birdy2 B kullanıcısına yanıt
    Direk olarak lg ile görüşün hocam onlar sizi yönlendirir gerekli yerlere

Orijinalden alıntı: Xanderian

quote:

Orijinalden alıntı: maverickoe

Morelim bozuldu

http://www.teknolojioku.com/foto-galeri/android-44-kitkat-hangi-telefonlara-geliyor-5694.html?p=1

bozma moralini sadece zamanı belli değil o yüzden yazmamışlardır :D

2014 öncesinde LG G2 ye kitkat gelecek arkadaşlar merak etmeyin, yurt dışı sitelerin hepsinde yazıyor.

bekliyorum hocam

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: maverickoe

Morelim bozuldu

http://www.teknolojioku.com/foto-galeri/android-44-kitkat-hangi-telefonlara-geliyor-5694.html?p=1

Aynı sitenin başka bir sayfasınmdada 4.3 ü almadan direk 4.4 gelecek denmiş.Gelmeme ihtimali binde bir bile değil.

İnş Gürol abi

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

hard reset denediniz mi peki hocam
    ses kısma+power tuşuna basıp açarak

Arkadaşım bu şekilde reset atmak ile telefonu ayarlar kısmından fabrika ayarlarına yüklemek arasında ne fark var acaba. İkiside aynı değilmi?

• İmzamın gözüne battığı arkadaş kimse sadece ona yazıyorum. Benimle başedemeyince kaçak dövüşmeye başladın ama gördüğün gibi aynen duruyor. Kurallara uygun olduğunu anlamaktan bile acizsin. Bilgin olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2
    MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB

Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5
    Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G
    Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service)
  • Merhaba sevgili G2 kullanıcıları, sizlere bir sorum var :)

Şimdi bu çift dokunma ile ekranı açma olayı Lumia 920'de de var ancak ben bunu kullanamıyorum. Çünkü telefon cebimde yürürken telefon kendi kendine açılıyor, sonra menü içinde geziyor falan :) Dokunma hassasiyeti falan işe yaramadı yani adamlar bunu tam becerememişler bence. Peki G2'de de böyle bir sıkıntı var mı? Hiç cebinizdeyken ekran kiliti açılma olayı oldu mu?

Orijinalden alıntı: whitewalker

Merhaba sevgili G2 kullanıcıları, sizlere bir sorum var :)

Şimdi bu çift dokunma ile ekranı açma olayı Lumia 920'de de var ancak ben bunu kullanamıyorum. Çünkü telefon cebimde yürürken telefon kendi kendine açılıyor, sonra menü içinde geziyor falan :) Dokunma hassasiyeti falan işe yaramadı yani adamlar bunu tam becerememişler bence. Peki G2'de de böyle bir sıkıntı var mı? Hiç cebinizdeyken ekran kiliti açılma olayı oldu mu?

bende hıc olmadı olanı da duymadım acıkcası :)
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Telefon açılmıyor ise veya arkadaş gibi ayarlar menusune giremiyorsan bu yol kalıyor

Sonuçta aynı ama değilmi merak ettiğim bu. Çünkü telefona format aatmak istiyorum ve karar veremedim. Ayarlardan fabrika ayarlarınamı çevireyim yoksa yazdığınız şekilde hard factory reset mi yapayım.
    l920 kullananlar zaten bu özelliği kapatıyorlar şarj ve sizinki gibi nedenlerden dolayı...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.