Şimdi Ara

lg g2 aldım fakat kamera hayal kırıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gun once lg g2 406k modeli kitkat 4.4.2 surumlu telefon aldım telefonda herşey iyi tabi kamera dışında
    1-odaklama yapamıyor cihaz 13 mp kamera var fakat kamerayi açıp bisey cekiyim diyorum camur gibi çekiyor 13 megapiksel olacagina 5 mp net ceken bi kamerasi olsaymis diyorum valla ama bazende normal çekiyor ona sözüm yok ama tam şu anı yakalayım derseniz kameranın keyfine kalmış ha bu arada ois in bi faydasınıda göremedim fotograf çekerken elinizi hiç kıpırdatmamanız gerekiyor resmi gölgelendirerek çekiyor videoda aynı bulanıklıkları engelliyemiyor ois çok başarısız.

2.sorun arada bir nadir oluyor ama kamerayı açınca dalgalanma oluyor çözemedim?

3 video performansıda aynı odaklama sıkıntısıyla devamli karşı karşıyasınız

Bu sorunları güncelleme cözermi yada uygulama vs programlarla düzeltilebilirmi? önerileriniz varsa paylasırsanız memlun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxllsc -- 10 Ağustos 2014; 21:32:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla abartmayın sadece video odagi arızalı kamera kalitesi tatminkar

• Biz olayı root ile çözüyoruz xdabbeb kamera uygulaması hem odaklamada hemde netlikte çok daha başarılı yeni v5 versiyonu çıktı ek olarak 4k video çekimde yapabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Biz olayı root ile çözüyoruz xdabbeb kamera uygulaması hem odaklamada hemde netlikte çok daha başarılı yeni v5 versiyonu çıktı ek olarak 4k video çekimde yapabiliyorsun.

Hocam lg turkiye garantili cihazim riske atmak istemiyorum garanti sakata geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xxllsc

quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Biz olayı root ile çözüyoruz xdabbeb kamera uygulaması hem odaklamada hemde netlikte çok daha başarılı yeni v5 versiyonu çıktı ek olarak 4k video çekimde yapabiliyorsun.

Hocam lg turkiye garantili cihazim riske atmak istemiyorum garanti sakata geliyor

Hepimizin cihazı garantili fark etmez garantiye göndereceğin zaman official romu lg flash tool ile tekrar yüklersin tekrar garanti içersine girer
  • Gece geç odaklama haricinde herkes memnun kameradan. Cihazda bir sorun olabilir.

http://connect.dpreview.com/sample-galleries/8284309575/lg-g2-sample-gallery

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 yı camur gıbı buluyorsanız ıade edıp,şöyle bırsey bakın bence..

http://www.hepsiburada.com/liste/slr-fotograf-makineleri/department.aspx?categoryId=1100301
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gece çekimi dışında mükemmel foto çekiyor cihaz gece de çok kötü değil ortalama daha iyi olması gerekir ama gece çekimi çok iyi değil kabul etmek lazım muhtemelen yazılımsal bir durum lg bir sonraki güncelleme de düzeltir gibi geliyor ama abartılacak durumda yok

• bunları ois li bir kamerayla çekilmiş desen kimse inanmaz ama g2 de sonuç ortada
     lg g2 aldım fakat kamera hayal kırıklığı lg g2 aldım fakat kamera hayal kırıklığı lg g2 aldım fakat kamera hayal kırıklığı

• dostum benimde tel aynı b... daha önceki telefonum htc one geçeleri pembe kamera sorunun vardı ama lg nin kamerasına 10 basar
  • xxllsc kullanıcısına yanıt
    Cihazda bir sikinti var gibi.

• sen bi lg ile çekilen fotoğraflar konusuna uğra istersen sonra kendi kameranla karşılaştır. eğer sen beceremiyor gibi bir drum yoksa kemeran sorunludur.
  • xxllsc kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki resim oldukça yetersiz bir ampul ile aydınlatılan odada gece vakti çekilmiştir. Ayrıca kamera camı da oldukça pis, kaç aydır temizlemedim. Fotoğraf çok da kötü değil gibi. Sizin telefonda bir problem olabilir. Ayrıca o dalgalanma dediğiniz şey normal, hepsinde mevcut. Fotoğrafa etki eden bir husus değil, sanırım ışıkla alakalı.

lg g2 aldım fakat kamera hayal kırıklığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 11 Ağustos 2014; 7:11:32 >

• Bende yaklasik 1 yildir g2 kullaniyorum.hep kamerasindan sikayet edenlere sasiriyordum taki tatile ciakana kadar.allahim odaklanma nedir bilmiyor telefon.iphoneculara hep resil etti beni.su kamerayi duzeltmedi gitti lg.bence buyuk ayip.

• kamerada sorun yok bazen güzel fotolar yakalıyor ama 4 tane fotograf çektin bunlar iyi diyosun pc ye atıyorum 2 tanesi çürük çıkıyor resimdeki detayları yaklaştırınca bozuk çamur gibi ama diğer 2 resimde netlik normal-iyi seviyede
  • hem odaklanma hemde netlikte bir değişiklik yok. kamera sürücülerinin tamamının değişmesi gerekiyor
  • V5 sürümünde driver güncellendi
  • hiçbir artısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

hiçbir artısı yok

Denediniz mi?
  • evet denedim. kamera programi olarak snap camera en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.