Şimdi Ara

LG G2 ~ 4G destekliyor mu? (4G aktif hale getirmek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün 1.150 liraya intel iletişim ithalatçı firma garantili LG G2 aldım.

Kutunun üzerinde LTE yani 4G desteklediği yazıyor. Ancak ayarlar menüsünde 2G var 3G var. 4G yok.

Daha önce Sony Xperia SP kullandım. 4G destekliyordu. Ayarlar menüsünde 4G seçeneği vardı.

G2'de neden yok?

S4 verdim takasta. Ucuza gitti S4. Ona üzüldüm.

G2'nin batarya performansını çok övüyorlardi. Alma nedenlerimden biri budur.

Bazı telefoncular ikinci el telefonları tekrar paketleyip satıyorlar. Acaba bu telefon da öyle midir? Üzerinde hologram yoktu kutunun üzerindeki jelatinin.

Kısaca böyle arkadaşlar. Değerli yorumlarinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler

ä

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane heathrow -- 3 Ocak 2015; 18:20:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmei numarasından sorgulatın. Seri nosunu öğrenin. Bahsettiğiniz durum çok zor bir ihtimal.

4G LTE var ancak ülkemizde henüz 4g şebekesi olmadığı için menüye eklenmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 27 Aralık 2014; 20:06:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Usta imei numarasını biliyorum. Zor olan nedir? Tekrar paketlemek mi? Kadıköy'de bir telefoncuya geçen sene discovery sormuştum. Elinde bir tane ikinci el olduğunu söylemişti. Ben almazsam paketleyip sıfır diye satacağını söylemişti. Yapıyorlar bunu.

Imei numarasını napacam?

• Hocam takıldığın şeye bak ben 4gye geçsek bile 3g kullanacağımı düşünüyorum çünkü zaten bastıktan sonra 2 saniye geçmiyor ki sayfa yükleniyor. 4gye geçsek bile bu 500 mblik paketlerle bi speedtestte paketi bitiririz

Konuya gelirsek bazı romlarda 4g seçeneği var ama gerçekliğini türkiye 4gye geçince anlarız
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Hocam 4G şarj konusunda oldukça başarılı imiş. Dediğinizde haklısınız. Kotalar artmalı. Şu haliyle bile yetersiz. AKK 96 kpbs ile olacak işler değil

• Harbiden gezinti de sorun mu var acaba?

• Imei numarasından garantisinin ne kadar kaldığını öğrenip sıfırlanıp sıfırlanmadığını öğrenebilirsiniz.

Doğrusunu söylemek gerekirse telefonculara ben de pek güvenmiyorum. Bir de paralel alacaksanız delta servis garantisi dışında almayın. Bizdeuygun.com sitesinden garantili delta alın kafanız rahat olsun. Forumda bayağı arkadaş hem g2 hem g3 almıştır oradan. Bende ordan aldım telefonu 5 aydır kullanıyorum her hangi bir sorun yaşamadım gayet ilgililer kendinileri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve LTE Servis Yok
    9 yıl önce açıldı
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Ramazan.

Peki bu cihazda microsoft exchange ayarları nasıl yapılıyor?

Sabahtan beri kurulum yapamadım. Uğraştım Durdum. Kendi eposta uygulaması çalışmadı. Android marketten farkli mail uygulamalari denedim yine olmadı.

• Kendi hotmail adresimi kurdum sorunsuz çalışıyor.

• S4ten kurtulup g2 ye terfie etmişsin ne guzel,4g gelene kadar buralara

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Usta hotmail hesabı değil. Exchange hesabı. Yani şirket mail hesabı.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 4G varmı yokmu g2 de.
  • ayhanjan kullanıcısına yanıt
    var var
  • MENÜDEN 4G AKTİF HALE GETİRMEK…

*#*#4636#*#* koduyla mühendislik menüsünden 4G'yi açabilirsiniz.

Telefon bilgileri kısmına giriniz.

LTE/GSM/WCMDA seçiniz.

Menüde yer almasa bile bu şekilde ayarlanabiliyor, 4G aktif hale getirilebiliyor.

• Bence gereksiz bir takas yapmışsınız.G2 daha iyi ama s4ün de kamerası daha iyi.Sadece kamerası size s4ü aratabilir.S4ün hafıza arttırılıyorsa bir de hafızası.
  • Ülkemizde henüz 4G yok ki aktif hale getirmenin ne gereği var anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Ülkemizde henüz 4G yok ki aktif hale getirmenin ne gereği var anlamadım.

Gelecek icin hazırlık yapıyoruz. Bu sene icinde 4G gelecek muhtemelen. Google'da arama yapanlar bu konuya tıklayacaklar. Şu anda aktif hale getirmiyoruz yani

• Keşke herkes senin kadar düşünceli olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Bence gereksiz bir takas yapmışsınız.G2 daha iyi ama s4ün de kamerası daha iyi.Sadece kamerası size s4ü aratabilir.S4ün hafıza arttırılıyorsa bir de hafızası.

Bir anda karar verdim. Kamera fazla kullanmıyorum zaten. G2 32 GB hafızası var bana yeter. Şarj konusunda daha başarılı olduğu düşüncesiyle takas ettim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.