Bildirim
LG G2 4G ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Var :) 4G gelince o seçenek çıkar heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Türkiye Rom'unda o özellik kapalı. İngiltere romu yükle şebeke seçiminde LTE ibaresini göreceksin. -
3845#*802# yapinca hide menuden aktif edilir lte,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Şavaşlar için paraları var ama fakirleri doyuramıyorlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: Maestro58
Hiç sanmıyorum öyle birşey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dilimizde tüy bitti arkadaş.
LG'nin bütün G Serileri 4G DESTEKLİYOR.
Türkiyesi Amerikası İngilteresi yok bunun._____________________________ -
Var ve şuan kullanıyorum,istanbuldan aldığım lg g2 de. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: coopp
quote:
G2 nin bütün varyantlarında LTE 4G bağlantısı mevcut. 4G şebekesi ülkemizde genel olarak kullanılmaya başlandığında biz de 4G ile bağlanırız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
quote:
Orijinalden alıntı: coopp
quote:
G2 nin bütün varyantlarında LTE 4G bağlantısı mevcut. 4G şebekesi ülkemizde genel olarak kullanılmaya başlandığında biz de 4G ile bağlanırız.
4G falan biraz zor gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________

-
LG G2 kullanicisiyim ve Umman da calisiyorum. 3 aydir 4G kullaniyorum, 35Mbps leri gordum :) _____________________________ 
PSN ID: FurcHT67 -
cidden son yılların f/p kralı telefon g2 _____________________________ -
Yani 4g hat takıldığında o seçenek çıkar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Simdi kart takmakla olmaz. Gizli menüden aktif etmek lazım. Yukarıda yazılmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir." Goethe -
3g seçiliyken otomatik olarak 4gyi de kullanmamız lazım. Kullanılmıyorsa 4646lı bi menü açıyorduk hatırlamıyorum şimdi. 3845#*802# den de lte only rat settingsten lteyi açabiliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 18 Mart 2015; 18:22:03 >_____________________________ Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX -
quote:
Orijinalden alıntı: FurcHT
LG G2 kullanicisiyim ve Umman da calisiyorum. 3 aydir 4G kullaniyorum, 35Mbps leri gordum :)
Hocam Madem 4g ile görüşüyorsun 4g de görüntülü görüşme varmı acaba onu merak ediyorum. Arama ekranında görüntülü arama tuşu varmı anlatırmısın._____________________________ Insanların en Hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır. -
Arkadaslar ben hic birseyi aktif etmedim. Gsm operatoru 4g hizmeti sunmaya baslayinca kendiliginden 4g oldu. Heryerde 4g cekmiyor merkezi yerlerde 4g oluyor. Goruntulu arama konusunda simdi baktim ama bisey goremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
PSN ID: FurcHT67 -
Benim cihazımda 4g var ama turkiye kosullarında bırak 4g kullanmayı 3g bile zor kullanabiliyorken 4g olması bi anlam ifade etmiyor ne yazık ki _____________________________ | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
| COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble | -
quote:
Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47
quote:
LG G2 kullanicisiyim ve Umman da calisiyorum. 3 aydir 4G kullaniyorum, 35Mbps leri gordum :)
Hocam Madem 4g ile görüşüyorsun 4g de görüntülü görüşme varmı acaba onu merak ediyorum. Arama ekranında görüntülü arama tuşu varmı anlatırmısın.
LG g2 de 3g ile görüşme desteği var mı ki 4g ile olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
quote:
Orijinalden alıntı: trakyAli-1986
quote:
quote:
Hocam Madem 4g ile görüşüyorsun 4g de görüntülü görüşme varmı acaba onu merak ediyorum. Arama ekranında görüntülü arama tuşu varmı anlatırmısın.
Başka bir konuda bir arkadaş avrupada lg g2 de şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapılabildiğini belirtmişti ve 4g ninde türkiyede aktifleşmesiyle türkiyedede görüntülü konuşma yapılabileceğini belirtmişti o yüzden sordum. ama denemeden anlamayacaz anlaşılan._____________________________ Insanların en Hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: trakyAli-1986
quote:
quote:
Başka bir konuda bir arkadaş avrupada lg g2 de şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapılabildiğini belirtmişti ve 4g ninde türkiyede aktifleşmesiyle türkiyedede görüntülü konuşma yapılabileceğini belirtmişti o yüzden sordum. ama denemeden anlamayacaz anlaşılan.
patentlerden dolayı samsung harici görüntülü görüşme operatör tabanlı yapılamıyor. Ben en son p970 optimus black ile nokia 5800 arasında yapmıştım sonra çıkan lg ve samsung harici cihazlarda bu özelliğe rastlamadım._____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı
Benzer içerikler
- internetsiz radyo dinle
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- mi kumanda arçelik klima
- lg velvet fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler