Şimdi Ara

LG G2 4.4 güncelleme tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 sonuna kadar gelmesini bekliyorduk büyük bi hayal kırıklığı oldu...

Android 4.4 KitKat sürümü duyurulduğundan beri mobil kullanıcılar merakla kendi cihazlarına gelecek güncellemeyi bekliyor. Bazı firmaların bu güncellemeyi kullanıcılarına ne zaman vereceği biliniyor ama bazılarının ne zaman sunacağı belirginsizliğini koruyor.

LG G2 için Android 4.4 KitKat güncellemesinin geleceği zaten biliniyor ancak şimdiye kadar bir tarih verilmemişti. Daha önce yayınlanan haberlerde LG G2 için Android 4.4 güncellemesinin bu ayın sonunda veya önümüzdeki ayın başında geleceği söylenmişti. Akıllı telefon sahipleri üzülecek ancak, LG Electronics’in attığı tweete göre bu güncelleme o kadar da yakın değil.

https://store.donanimhaber.com/75/c9/cb/75c9cb05c605b77f2bbd532ad4363fac.jpg
     LG G2 4.4 güncelleme tarihi
    Koreli şirket, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, LG G2 için Android 4.4 KitKat güncelleştirmesinin 2014’ün ilk çeyreğinde ilk olarak sadece Almanya için yayınlanacağını duyurdu. Muhtemelen Ocak ve Mart ayları arasında yapılacak olan güncellemenin aynı dönemde diğer Avrupa ülkelerini de verilmesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebyed -- 1 Aralık 2013; 3:55:41 >

• Bende bugün yarın çıksa diye bekliyordum
  • ilk çeyrek dediyese 3. ceyrekte gelir belkide daha geç
    ha nerden biliyorum
    2 yıldır lg sol ve lg l7 kullanmaktayım
  • Aman versinde sorun değil aslında 2-3 ay sapması, 4.3 vermiyorsa tarih geç sayılmaz aslında nexus lar hariç diğer cihazlardan daha erken alıcak galiba 4.4 ü acaba 5i verirmi lg verirse cihaz 10 numara o zaman derim.
  • Güney korede dagitilmaya başlandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte iphone-apple farkı burada ortaya çıkıyor.
    Öyle böyle yok güncelleme çıkar bütün dünya aynı anda yararlanır.
    9.köyden seslendim.
    Gelsin (-) ler

• quote:

Orijinalden alıntı: N0thingLose

Güney korede dagitilmaya başlandı

Güney korenin güncellemesini almamız mumkun olmuyormu?bunun yolu yordamı yok mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar söylemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum bu kadar ah vah çekecek ne var bu kitkat da. bir kaç ay geç alsak ne olur sanki. yapmayın lütfen bir güncelleme furyasıdır gidiyor. ikinci telefonum htc incredible s çooook uzun zamandır güncelleme vermiyor htc bu telefona. ben 1,5 yıl önce zaten rom yükleme işlerine geçtim bu tele kurtuldum güncelleme beklemekten. eğer o kadar çok istiyorsanız güncellemeyi rom yükleyin.
  • Biz daha 4.3'ü alamadık :) bırak kit kat'ı.
  • Burger King de Bkool KitKat gordum. Aldim. Yerken aklima geliyor.

• o deilde galaxy nexusum olmasına rağmen 4.3 e geçemedim
  • kore de dağıtılmaya başlanan 4.4 ü root edemezmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebyed

kore de dağıtılmaya başlanan 4.4 ü root edemezmiyiz ?

Bende aynını düşünüyorum..illa custom firmware mi yapmamız gerekiyor acaba?
  • 4.4 le gelen yeni özellikler neler ki tamam belki verimliliği artıracak ama bu kadar da aceleci olmanın gereği yok bence çünkü 4.2.2 dede benim gözle görebildiğim eksik yok neredeyse
  • Lg l9'a güncelleme gelecek mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan telefonuma uyarı geldi güncelleme var diye ve yapıyor, şuan %16'da bakalım sürümü kaç yapacak. Sizde durum nedir arkadaşlar? Bu arada benim cihaz paralel ithalat
  • Ne güncelledi bu telefon yahu hala sürüm 4.2.2
  • Nexus 4 kullanıcısıyım. Wi-fi bulsamda yüklesem
  • Kitkatin yana yana beklenecek hicbir artisi yok. Klavyesi guzel, bi suru 3rd party klavye var, kamera ara yuzu guzel, o da keza bi suru alternatifi var.. google now daha basarili direk sesle aktiv oluyor ama Turkce kullaniosaniz yok oyle bisey.. motorolanin ekran kapaliyken "ok google now" ozelligi lg de yok ama port edilebilir. Ama o da cok pil yer..

Kitkat kurdum ve lgye ozel progranlarin tumu gittigi icin (henuz official surum cikmadigi icin hicbiri uyumlu degil) ve kayda deger yenilik olmadigindan stock roma dondum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.