Bildirim
LG G2 32 GB mı G3 16 GB mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam bi kere ram konusunda neden sıkıntı yapıyorsunuz karşılaştırdığınız telefonda 2 gb rami olan bi telefon elite lite dan işlemci farkı var bide kullanıcı deneyimi farkı vardır (vardır diyorum tahminim çünkü kullanmadım) . Android işletim sistemi rami fazlası ile kullandığı için 2 sene sonra yetmeyebilir cihaz size. tahmini olarakta 4 ay sonra düşebilir 1500 TL ye . -
Eliteden üstün yönleri ekran kalitesi, pil, yazılım güncellemeleri vs. SD Kart girişi de yok. Elite mi g2 mi derseniz tabiki de g2.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen çok yanlış gelmişsin hocam :D soruyu yanlış anlamışsın sen -
Naaptın hocam 1600 e var şuan 4 ayda 100 tl mi iner bu -
hocam ilk çıktığında inmiyor pek fazla ben bide paralel ithalatı kastetmemiştim. Uzak durmakta fayda var. Gerçi benim yolum garantiye hiç düşmedi ama paralel ithalat garantisi biraz başınınzı ağırtırabilir -
lg g3 kesinlikle 32 alınmalı 200 tl ye hem 1gb ram hem en hizlisindan dahili hafıza var sd kart android te herzaman karisiklik demek. lg g3 harika telefon fakat xiaomi mi4 alma imkanınız olsaydı fiyat performans ne demek ozaman anlardiniz. ben g2 kullanıyorum harika bir telefon fakat mi3 getirttim satayım diye simdi g2 satilik. google playden konusunda en iyi app yi bulacaz diye gozlerimiz kör oluyor bu marka antivirus programı bile içinde geliyor nerdeyse oyundan baska birşey indirmeye gerek yok. mi3 64 gb 34 000 antutu puanı aldı ki manyak bir skor g2 paketten cikinca yapsam 32000 i geçemez bu dolu bu skoru yaptı apple kalite android özgürlüğü: )))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam acıkası mi4 alternatifler arasındaysa alınabilir hatta 1. sıraya konulabilir ama ben antutu vs gibi skorlara bakıpta telefon almayı pek mantıklı bulmuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: yusufziyakaracadag
lg g3 kesinlikle 32 alınmalı 200 tl ye hem 1gb ram hem en hizlisindan dahili hafıza var sd kart android te herzaman karisiklik demek. lg g3 harika telefon fakat xiaomi mi4 alma imkanınız olsaydı fiyat performans ne demek ozaman anlardiniz. ben g2 kullanıyorum harika bir telefon fakat mi3 getirttim satayım diye simdi g2 satilik. google playden konusunda en iyi app yi bulacaz diye gozlerimiz kör oluyor bu marka antivirus programı bile içinde geliyor nerdeyse oyundan baska birşey indirmeye gerek yok. mi3 64 gb 34 000 antutu puanı aldı ki manyak bir skor g2 paketten cikinca yapsam 32000 i geçemez bu dolu bu skoru yaptı apple kalite android özgürlüğü: )))
Hocam 32 GB lıgını alacak kadar param yok, en fazla taş çatlasın 1500 mi4 ne zaman gelecek peki türkiyeye
-
Ağır oyunlar oynayacaksan g2 almanı öneririm, oyunlar 2kya uyarlandığında g3 zorlanacak.
Yok ağır oyun oynamam, hoparlör vb. gibi detaylar daha önemli dersen g3 alacaksın mecbur. -
G2iyi bende alicaktim ama , malzeme kalitesi beni tatmin etmiyor bi turlu , telefon sanki uzun sureli kullanim icin uygun degil gorunumu veriyor , o yuzden g prodan memnunum
Eger imkanin varsa g3 alirim , ama g2 iyidir yani -
valla su an çinli olsan alamaz sin 37 saniyede 200 bin satmış. mi3 istersen bulabilirim oda çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: yusufziyakaracadag
valla su an çinli olsan alamaz sin 37 saniyede 200 bin satmış. mi3 istersen bulabilirim oda çok iyi
mi4 tr ye gelicekmi ? -
32 lik 3 gb ramli G3 almayacaksan hiç düşünmeden 32 gb G2 al baya iş görür.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ben kısmet olursa hertürlü cinden alırım. bu vergiler ile 1700 den asagi satmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: BekirTemel
32 lik 3 gb ramli G3 almayacaksan hiç düşünmeden 32 gb G2 al baya iş görür.
Hocam benim için 32 gb olması sorun değil 2 gb ram olması sorun, 16 gb lıgı 1500 tl ye düştüğü zaman ancak alabilirim 32 liği söylemiyorum bile -
Bu durumda 16 gb G3 daha doğru bir seçim olabilir hocam ,her ne kadar 2k ekranın gereksiz yere donanımı zorladığını düşünsem de.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Önümüzdeki 2 yıl içinde 2 GB Ram olması seni etkilemez . Çünkü oyunlar daha G3 e uyarlanmadı . Zaten 2 GB Ram de oyunlar uyarlanınca yine yeter. Oyun dışında sıkıntı yaratmaz. Bende 16 GB Gold G3 Var . Önümüzdeki 3-4 sene idare eder beni -
edit: yanlış yere mesaj attım pardon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 31 Ocak 2015; 20:32:56 > -
G3 al bence şuan n11 de var fiyatlar çok uygun hatta 32 lik de alabilirsin. 1355 mi neydi en son ( 32 lik )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- mi kumanda vestel klima
- iphone arka kamera ters çekiyor
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- lg g9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X