Şimdi Ara

Lg g2 10C sarjın uzun gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 10b den 10c ye guncelledim ama sarjım daha kısa gidiyor?

Örnek saat öğlen 12'de 100% olan sarj aksam 10da (yani 10 saat sonra) 70% oluyor.
    3g acık, konusma az 5 dk, ama sıklıkla interneti kullanıyor buna whatsapp dahil

Sarjın daha uzun gitmesi icin ne yapmam lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dalga mi geciyorsun 10 saat sonra yuzde 30 gitmis bir de
    bi ekran süresi ss si alabilir miyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 25 Ocak 2014; 23:36:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden alcam onu?
  • daha nolsun benim telefonda dediğin şeyleri yapmam akşam şarjın bitmesini sağlıyor
  • Ust taraf quick memo tikla save simgesine tikla galeri quickmemo klasorunden buraya resmi upload et

Pil ekrani tikla orada suresi yazar

• dostum 10c sıkıntılı 1 rom
    bende yapmıştım bu hatayı sonra 10f e yükselttim.
    şarj makinesini unutuyorum
    ya 10b e geri ineceksin yada 10d-e-f die yükselteceksin.(herhangi biri)
  • Bu ss'ler mi?
    10C iyi değil aslında benim G2 daha çokk gidiyordu, 10C ile süresi azaldı o bakımdan sormuştum soruyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mart ayinda kitkat guncellemesi gelecek.guncelleme gelince 10c romu otomatik olarak degisecekmi yada guncellenecekmi yoksa kit kat gelmesine ragmen 10c yi kullanmaya devammi edicez.şusebepten sordum.eger mart ayinda kit kat geldiginde 10c den zaten kurtulacaksak marta kadar udare edicem.yoksa 10c romunu degistirmek istiyorum.

• Mart ayinda kitkat guncellemesi gelecek.guncelleme gelince 10c romu otomatik olarak degisecekmi yada guncellenecekmi yoksa kit kat gelmesine ragmen 10c yi kullanmaya devammi edicez.şusebepten sordum.eger mart ayinda kit kat geldiginde 10c den zaten kurtulacaksak marta kadar udare edicem.yoksa 10c romunu degistirmek istiyorum.

• volkhan78 V kullanıcısına yanıt
    Şarj süresi konusunda en iyisi 10b keşke değiştirmeseydin. Şimdi 10f ye geçmeni öneririm 10c bataryayı daha çok kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Şarj süresi konusunda en iyisi 10b keşke değiştirmeseydin. Şimdi 10f ye geçmeni öneririm 10c bataryayı daha çok kullanıyor.

Konuyla alakası yok ama bişi soracağım;

Peki bişi soracağım, telefonu sabah 8'de açtın diyelim, 800 mb kullanılan 1 GB boş yazıyor görev yöneticisinde. Akşam olduğunda tüm uygulamalar kapalı 1,1 GB kullanılan 750 MB boş yazıyor ne oluyorda bu böyle oluyor? Diğer bir soruda bu cihaz 2 GB değil mi, bu değerlere göre 200 MB yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

dostum 10c sıkıntılı 1 rom
    bende yapmıştım bu hatayı sonra 10f e yükselttim.
    şarj makinesini unutuyorum
    ya 10b e geri ineceksin yada 10d-e-f die yükselteceksin.(herhangi biri)

O ne yav? Lise sınıfları gibi

Cihaza bir diyeceğim yok; kral cihaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratovsky

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Konuyla alakası yok ama bişi soracağım;

Peki bişi soracağım, telefonu sabah 8'de açtın diyelim, 800 mb kullanılan 1 GB boş yazıyor görev yöneticisinde. Akşam olduğunda tüm uygulamalar kapalı 1,1 GB kullanılan 750 MB boş yazıyor ne oluyorda bu böyle oluyor? Diğer bir soruda bu cihaz 2 GB değil mi, bu değerlere göre 200 MB yok?

Altta çalışan servislerden kaynaklanıyor sanırım. Bunu bende tam olarak anlayamadım. Tüm androidlerde böyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.