Şimdi Ara

LG G Pro LITE D682TR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
22.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 4.4.2 ama ters köşe yaptı diye düşünüyorum hiç beklemediğim bir anda geldi. Gece 4 te indirdim sanırım yoğunluktan daha öbce inditemedim sunucu hatası aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawruaslan

Evet 4.4.2 ama ters köşe yaptı diye düşünüyorum hiç beklemediğim bir anda geldi. Gece 4 te indirdim sanırım yoğunluktan daha öbce inditemedim sunucu hatası aldım.

Ben aksam 19 gibi sorunsuz bir sekilde guncelledim.. Herhangi bir hata vs almadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam kullanıyor bu telefonu bugün 4.4.2 geldi hiç beklemezdim helal olsun lg ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bran the Builder -- 4 Eylül 2014; 21:56:37 >
  • arkadaşlar telefonun ilk aldığımdaki android sürümüne geri alınabilir mi? bunu yapmak garanti dışı mı bırakır telefonu? nasıl yapılabileceğini nereden bulabilirim
  • Lg lerde sayaç falan yok, Flash tool ile eski sürüm romu kurmanız yeterli, ama elinizde orjinal kdz olmalı, başka ülkeninkini kurarsanız kendi ülkenizin kuruluncaya dek garanti dışı kalır...
    Lg-phonefirmware den bakın kdz lere...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Lg lerde sayaç falan yok, Flash tool ile eski sürüm romu kurmanız yeterli, ama elinizde orjinal kdz olmalı, başka ülkeninkini kurarsanız kendi ülkenizin kuruluncaya dek garanti dışı kalır...
    Lg-phonefirmware den bakın kdz lere...

oraya baktım ama türkiye için yok galiba. nereden bulabiliriz orjinal kdz?
  • Valla bende baktım göremedim keşke önceden kendiniz imei ile indirseydiniz eski sürümü, şimdi yenisi iner, belki başka forumlarda vardır linki biraz araştırın derim...

• quote:

Valla bende baktım göremedim keşke önceden kendiniz imei ile indirseydiniz eski sürümü, şimdi yenisi iner, belki başka forumlarda vardır linki biraz araştırın derim...

hocam eski versiyonlu bir telefon bulsam onunla indirebilir miyim? imei ile nereden indirebilirim onu söylesen yeterli.
  • Hocam ona da güncelleme çıktı gözüküyor ise olmaz
    http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=?????

Soru işaretlerini silip kendi imeinizi yazınca telefon bilgileri çıkacaktır, oradaki kdz li linkten indirebilirsiniz orjinal firmware i...

Olmadı şu apk yı deneyin çalışması lazım
    http://www.solidfiles.com/d/f45e4b9d84/LG_Phone_From.apk

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Valla bende baktım göremedim keşke önceden kendiniz imei ile indirseydiniz eski sürümü, şimdi yenisi iner, belki başka forumlarda vardır linki biraz araştırın derim...

hocam eski versiyonlu bir telefon bulsam onunla indirebilir miyim? imei ile nereden indirebilirim onu söylesen yeterli.

Buyur dostum telefonuna göre eski os versiyonunuda bu siteden indirebilirsin. sonuna imei numaranı yazman gerekiyor.
    http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/os_upgrade_check.jsp?esn=

@Led Zeppelin
    Dostum bu lg nin orjinal linkidir bir kontrol et sende g2 konusunda da isteyen falan varsa paylaşırsın. Mesela bendeki g2 nin jellybean versiyonunun firmware linki falan da gözüküyor. Başka kişilerin açtığı sitelerde ne olur ne olmaz adam reklam falan koymuş gerek yok lg nin orjinal siteden indirin işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eufloria -- 11 Ekim 2014; 11:51:05 >

• Mükemmelsin hocam eski versiyonlarda var ama benim telefonun en eski hali 10b idi :) demek ki her versiyonda(jelly/kk) sadece üst versiyonu tutuyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: agibat

quote:

quote:

Buyur dostum telefonuna göre eski os versiyonunuda bu siteden indirebilirsin. sonuna imei numaranı yazman gerekiyor.

@Led Zeppelin
    Dostum bu lg nin orjinal linkidir bir kontrol et sende g2 konusunda da isteyen falan varsa paylaşırsın. Mesela bendeki g2 nin jellybean versiyonunun firmware linki falan da gözüküyor. Başka kişilerin açtığı sitelerde ne olur ne olmaz adam reklam falan koymuş gerek yok lg nin orjinal siteden indirin işte.

allah razı olsun hocam v10c var eski versiyon bu herhalde.

peki son olarak nasıl atacğım bunu telefona anlatır mısın?

lg flash tool diye bir şey indirdim bir sitede atarken program crash oluyor. başka bir araç yok mu bundan başka?

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Led Zeppelin

lg flash tool diye bir şey indirdim bir sitede atarken program crash oluyor. başka bir araç yok mu bundan başka?

Dostum o telefon mtk işlemcili o nedenle yükleme şekli farklı olabilir ben de tam bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Led Zeppelin

Dostum o telefon mtk işlemcili o nedenle yükleme şekli farklı olabilir ben de tam bilmiyorum.

hocam şimdi biraz uğraştım halletim eski versiyona döndüm çok çok sağolun valla baya iyi oldu şimdi telefon.

@Led Zeppelin hocam sana da çok çok teşekkür ederim.

• lg flash tool ile denedim 4.1.2 e düşmeyi ama yarıda connection failed hatası verdi boot da kaldı cihaz şuan açılmıyor. ne yapmam gerek?
  • edit: tamamdır halloldu arkadaşlar driverları eksik kurmuşum
  • CÜmleten Selamun Aleyküm Problemim LG g Pro lite kullanıyorum

bugün güncelleme gördüm güncelleyeyim dedim 4.4.2 kitkat kurdu çok dandik telf devamlı kasıyor nete bile girmez hale geldi rica etsem yardıme dermisin sabahdan beri araştırıyorum yok yapamadım eski sürüme geçemiyorum eski sürüm 4.1.2 jell bam dı karnel 3.4.0 dı eski haline nasıl dönderirim açık bi şekilde yardım edermisinz servisemi yollayım takıntılıyım çok jell banda cihaz fişekti
  • ben daha dün aldım cihazı 607 mb güncelleme gözüküyo ama telefon 2.5 mb indirip bağlantıyı kesiyor.. iki gündür uğraşıyorum bi türlü yapamadım .. yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuwcuw11 -- 16 Ekim 2014; 1:33:13 >
  • Evet arkadaşlar bende lg g pro lite telefonu aldım. Ama biraz hala içimde şüphe var. Başka bir telefon mu alsaydım. Neyse Benim sıkıntım telefonun çift tıkladığında kapanması ama açılmaması. Başka bir sıkıntımda yok herhalde, benim gibi sıkıntısı olan varmı varsa nasıl çözdüller. bir zahmet buraya yazsınlar.
  • android L gelir mi ki?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.