Şimdi Ara

LG G Pro LITE D682TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
22.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ilgimi çeken bir model olduğu için konusunu açma gereği duydum. Abartılı ekran çözünürlüklerini karşılamaya çalışan abartılı işlemciler düşünülmemiş, stabil ve rüştünü ispatlamış (bence) MTK6577 işlemci ile gelen bir model. Henüz kullanıcı yorumları gelmedi ama 3140 Mah pili, MTK işlemciler ile bitiremezsiniz diye iddia ediyorum. Gün içerisinde telefona abansanız, takla attırsanız, oyunları kapamasanız dahi bu pil ile her türlü akşama kadar rahat çıkarırsınız. Telefonunuzun işlemcisi ile hava atan biri değilseniz bu telefon ile tüm işinizi rahatlıkla görürsünüz.

5.5" ekrana qHD 540x960 çözünürlük ile hiçde pikselleri sayamazsınız baştan söyleyeyim. İpad mini 'nin 163PPI piksel yoğunluğu varken G Pro Lite 'ın 200PPI piksel yoğunluğu var. "Pikselleri sayarız" diye iddianızdan vazgeçmiyorsanız elinize almadan bu konuda ahkam kesmeyin rica ediyorum.

Cihaz Hindistan, Tayvan, Malezya, Türkiye gibi gece kondu nam-ı diğer 3.dünya ülkeler için çıkarılmış olduğu görülüyor. D680, D685, D686 ve D682TR gibi değişik model numaraları ile çıkmış. Sanıyorum ülkemizdeki modelde çift sim desteği yok. Diğer modeller çift sim destekli.

Gece kondu semti olarak görülen ülkemizde yaşayan bizlere "ne kaktırsak yediririz" mantığı ile Hindistan'da 750-800TL, Rusya'da 800TL ve global olarak 300$ civarlarında gezinen cihazı ülkemizde 1.150 TL satış rakamı ile piyasaya çıkardılar (kaktırdılar).

İşin özü başka ülkelerden alınırsa Imei sıkıntısı muhtemelen rahatlıkla halledilebilen bu ucuz cihaz ile, eğer kronik bir sorunu yok ise, her türlü işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Çin malı telefonlar alıp risk alınacağına bence bu phablet cihazı yurt dışından alabilirsiniz.

Artıları
    + Büyük IPS ekran 16milyon renk
    + Taşınabilir stylus kalem
    + Stabil ve az enerji harcayan, imei sıkıntısı aşılabilir MTK işlemci
    + 3140 Mah pil
    + Artırılabilir hafıza

Eksileri
    - Donanımına göre çok yüksek fiyatı. 700-800 TL ye Türkiye'ye giriş yapsaydı, çin telefonları yerine tercih edilebilirdi.
    - 5.5" cihaza düşük çözünürlük. 200PPI (Mikroskop ile bakılmadığından gözardı edilebilir)
    - 1gb Ram. (2 olsaydı çok iyi olurdu ama yine iş görecektir)
    - Eskiyen Android 4.1.2 işletim sistemi (Güncelleme beklemeyin. Gelirse sürpriz olsun)

(kullanıcı yorumları ile güncellenecektir)

LG G Pro LITE D682TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 12 Şubat 2014; 16:09:47 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Search and Rescue -- 5 Şubat 2014; 13:21:59 >
  • 2 haftadır kullanmaktayım.

şu adreste de ufak bir incelemesini yazdım.
    ilgilenenler girip bakabilir.

http://www.itusozluk.com/li.php?id=12072694
  • NaCReS N kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Teknosa'da elime alıp inceledim. Ekran renkleri ve canlılığı çok başarılıydı ve gözüme batan herhangi sıkıntı yoktu ekranda.

Fakat pogram yükleyip test edemim. Senden ricam antutu kurduktan sonra teli kapatıp açtıktan sonra antutu skorunu paylaşabilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Hayırlısı olsun. Teknosa'da elime alıp inceledim. Ekran renkleri ve canlılığı çok başarılıydı ve gözüme batan herhangi sıkıntı yoktu ekranda.

Fakat pogram yükleyip test edemim. Senden ricam antutu kurduktan sonra teli kapatıp açtıktan sonra antutu skorunu paylaşabilirmisin.

valla hocam antutu benchmark uygulamasını ben yüklemedim.
    ancaki youtube da bir çok video var. 8000-9000 arası bir puan çıkıyor yanılmıyorsam.
    lg g pro lite dual yazıp arayabilirsin youtube da.
  • 500TL eder.
  • 1200 liradan girdi bu telefon suan 1000 tl civarı sanırım. Cok pahalı nedendir bilinmez ya stok az yada lg cok yuksekten ucuyor. 700 den satılsa acayip tutardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUAWEİ P60 PRO 12-512
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1000 Tl
    200 Daha veririm mega alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanıyorum çok ta memnunum tavsiye edrim

• 6 haftadır bende kullanıyorum Bluetooth haricinde sıkıntı yok. Araç bluetooth'na ilk baglantı yapılıyor daha sonra arabadan inip tekrar çalıştırdıgımda baglanmıyor.Bluetooth' ukapatım tekrar denemek istedigimde, bluetooth açılmıyor Telefonu kapatım açmam gerekiyor, servise 5 kez sorunu ilettim verdikleri cevap tatmin etmedi ve netice yok.Buna benzer sorunu olan arkadaşlar olursa fikir alışverişi ile belki sorun çözülebilir , benim düşümcem yazılımsal.Çünkü aynı araçta daha önce HTC telefonda hiç sorun yaşamadım.Android 2. eski sürüm olmasına ragmen.İlgi gösterecek arkadaşlara teşekkürler.
  • 5 gun once bimexten 942 tl ye aldim..tavsiye edecegiim tek seyi 3140 mah lik bataryasi..ekran 540x960 piksel 5.5 inc lik bi ekrana bu cozunurluk harbi komedi en azindan 1280x720 olabilirdi..yazimsal olarak zaten berbat 4.1.2 kullanio lg firmwarede en son 10e guneyafrika vardi onu kurdum 4.1,2 oda...ne root islemi var sitelerde(vroot apk yle root ettim)ne recovery yuklenebilio neden custom rom destegi var.pismanim alacaklar almasin..ekran hicte canli degil 5.5 inclik ekrana 540x960 pixsel nasil canli oluo anlayamadim..cm 11 cikarsa bu tel icin bisiler olabilir..yoksa cacik bi tel 940 lira etmez..xdada konusu bolumu bile yok telin.4.1.2 iyi gitmio tele

• 4 aydır kullanıyorum şarj bakımından mükemmel bitmek bilmiyor ayriyetten işlemcisi de yüksek hızda çalışmadığından (orta derece performanslı) şarj hiç bitmiyor foto çekimleri bakımından da başarılı olduğunu söyleyebilirim internette gezinirken donma kasma vs yaşamadım ama fiyat bakımından ve düşük işlemcisinden dolayı daha iyi seçimlere bakmanızı tavsiye ederim
  • lg g pro lite dahili hafızadan hafıza kartına belgeler(fotoğraf,oyun vb.) taşınabiliyor mu ?

• Konuyu hortlatmak gibi olacak ama yazmak istedim.. esime aldik bu teli ve her anlamiyla cok guzel bi tel.. ekran çözünürlüğü yetersiz, islemci, ram yetersiz diyenler telu kullanmayanlar her zamabki gibi.. milletimiz kagit üzerinden konusup cop demeye bayiliyo.. kliksadan dokuzyuze aldik.. herkese kesiblikle tavsiye ederim.. buyuk ekranli ucuz yollu kaliteli bi tel.. kamerasi da yeterli seviyede bi foto makinesi gibi cekmesede gayet iyi.. islemci ve ram gayet sistemle stabil calisiyo kasma donma yaşatmıyor.. tv kumanda ozelligi cok guzel calisiyo.. note 3e felan o kadar para vermeye bu tel varken degmez.. parasini hakediyor sorulariniz varsa sorabilirsiniz..

• y.e.c. kullanıcısına yanıt
    Bende eşime almak istiyorum dostum. Ne kadar zamandır kullanıyor eşin? Oyun felan oynamaz eşim ama sosyal medya internet ve film için kullanacak. Telefonda radyo GPS var mı? Birde hd bir film attığınız oynatıyor mu? Orijinal player oynatmaya bilir. Ama mx player gibi programlar la dener misin? Cevabını en kısa zamanda bekliyorum. Teşekkür ederim..

• 5.5 inclik telde 55 inclik piksel bekliyenler her halde 3 boyutlu flim seyrediyorsunuzda karalenmi yapiyor

• Merhaba arkadaşlar bende de bu telefondan var, ancak ufak bir problem yaşıyorum ?
    Telefonla çektiğim videoları Facebook Massanger üzerinden paylaşmıyorum, telefon videolarımı massanger üzerinde görmüyor.. Birde buradan video çekmek istediğimde çekemiyorum. Ama aynı işlemleri daha basit telefonlarda yapabiliyorum ?

Sizce sorun ne olabilir ???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksileri
    - Donanımına göre çok yüksek fiyatı. 700-800 TL ye Türkiye'ye giriş yapsaydı, çin telefonları yerine tercih edilebilirdi.
    - 5.5" cihaza düşük çözünürlük. 200PPI (Mikroskop ile bakılmadığından gözardı edilebilir)
    - 1gb Ram. (2 olsaydı çok iyi olurdu ama yine iş görecektir)
    - Eskiyen Android 4.1.2 işletim sistemi (Güncelleme beklemeyin. Gelirse sürpriz olsun)

... Beklenen süpriz oldu ve bu gece telefonu elime aldığımda yeni bir bildirim gördüm, Os sürümü güncelleniyor şuan gelişmeleri belirteceğim.

• 4 4 2 dir o

• Evet beklenen guncelleme dun itibari ile geldi ve surum 4.4.2 kit kat oldu...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.