Şimdi Ara

lg G flex mı z ultra mı ıphone 5s gold mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar maddi açıdan sıkıntı yok hangi cihazı onerırsınız. Fiyatlarına bakmadan değerlendirme yaparsanız sevinirim

Not: Xperia z ultrada tercihlere eklendı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 5 Mart 2014; 13:22:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boyut sorun yaşatmayacaksa hiç düşünme g flex al ama dahili hafızaya dikkat et g flexe de ip 5s e de hafıza kartı takılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laerrof

boyut sorun yaşatmayacaksa hiç düşünme g flex al ama dahili hafızaya dikkat et g flexe de ip 5s e de hafıza kartı takılamıyor.

Lg g flex zaten 32 gb standart sanırım. Iphone dada en az 32 gb almak lazımdı oda 2450 tl civarında zaten büyük ekran istiyorum z2 yıde beğendim fakat cihazın daha tr ye gelmeyecek olması beklemek istememe en büyük etkenler arasında baksanıza z compact bile tr ye gelmedi daha

• Maddi sıkıntı yoksa i5s al satarsan diğer cihazların sifirini alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Maddi sıkıntı yoksa i5s al satarsan diğer cihazların sifirini alabilirsin

Maddi sıkıntı yok fakat g flex çok ilgimi çekiyor.. zaten alırsam zararedecegımı biliyorum fakat 2500 tl verdikten sonra asla satmam heralde

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Maceraya gerek yok.

• tamam ios stabildir androide göre lakin bana 4 inçlik bir ekrana 2000 lira üzeri bir para vermek fazla mantıklı gelmiyor tercih sizin tabi ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lg kullanan ve seven birisi olarak açıkcası g flexin o parayı hakedicek bir tarafının olmadığını düşünüyorum. Giderim ona 2500 tl verene kadar 32 gb g2 alırım 1450 liraya.
    Yalnız ikisi arasından bir tercih yapılacaksa iphone 5s i alp geçin. 2. el fiyatları bile hiç düşmeyen bir marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran37

Lg kullanan ve seven birisi olarak açıkcası g flexin o parayı hakedicek bir tarafının olmadığını düşünüyorum. Giderim ona 2500 tl verene kadar 32 gb g2 alırım 1450 liraya.
    Yalnız ikisi arasından bir tercih yapılacaksa iphone 5s i alp geçin. 2. el fiyatları bile hiç düşmeyen bir marka.

Maddi açıdan sıkıntı yok sadece bu cihazı alırsam pişman olurmuyum bundan bahsediyorum.

• LG G Flex alırsan uygulamaları yükleyebileceğin hafıza boyutu sadece 2GB ama muhtemelen root ile çözülür. Eğer android cihaz kullanmak istiyorsan benim tavsiyem Nexus 5. Söylediklerinin ikisi arasından ise 5s i öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmmre

LG G Flex alırsan uygulamaları yükleyebileceğin hafıza boyutu sadece 2GB ama muhtemelen root ile çözülür. Eğer android cihaz kullanmak istiyorsan benim tavsiyem Nexus 5. Söylediklerinin ikisi arasından ise 5s i öneririm.

Nasıl 2 gb cihazın hafızası 32 gb değil mi g2 de bu böyleydi bundada böyle 2gb mi nerden cıkardınız

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

LG G Flex alırsan uygulamaları yükleyebileceğin hafıza boyutu sadece 2GB ama muhtemelen root ile çözülür. Eğer android cihaz kullanmak istiyorsan benim tavsiyem Nexus 5. Söylediklerinin ikisi arasından ise 5s i öneririm.

Nasıl 2 gb cihazın hafızası 32 gb değil mi g2 de bu böyleydi bundada böyle 2gb mi nerden cıkardınız

Burda görmüştüm:http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-LG-G-Flex

Sayfanın aşşağısında "Uygulamalarınız için bol hafıza 2 GB" yazıyor. Yine de cihazı kullanan birisinden bilgi alıp emin olun.

• quote:

quote:

quote:

Burda görmüştüm:http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-LG-G-Flex

Sayfanın aşşağısında "Uygulamalarınız için bol hafıza 2 GB" yazıyor. Yine de cihazı kullanan birisinden bilgi alıp emin olun.

Dostum bılgılendırmen için teşekkürler fakat yanlış anladın sanırım. 2gb olan cihazın ram ı yani uygulamaların hızlı çalışması için gereken kısım.

32 gb in hepsine uygulama kurabılırsınız dediğiniz olay farklı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G flex alirsaniz kanimca pisman olursunuz gidin note 3 alin cok daha iyi bi cihazdir.

• Ikiside parasini hak etmeyen cihazlar olsada bana gore,illa bunlardan birini alacagim diyorsan G flex bence.

• Seçenekler arasına z ultrada ekliyorum sizce z ultramı 5s mi lg flex mi

• G Flex farklı bir seneyim olucaktır
  • quote:

Maddi açıdan sıkıntı yok sadece bu cihazı alırsam pişman olurmuyum bundan bahsediyorum.

Maalesef akıl parayla alınmıyor.
    Bizde de 3000 TL verecek bütçe var ama ben enayimiyim o parayı vereyim?
    G Flex 2600 TL o fiyata 2 tane G2 alınıyor.Hadi adamın parası vardır gider İphone alır anlarım.Ama o paraya bahsettiğin telefonları alanlara gülerim.Bu benim düşüncem saygı duy ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Mart 2014; 15:59:27 >
  • Maddi sıkıntın yokmuş nasılda bence iphone 5s al pişman olursan(hiç sanmıyorum) satarsın istediğini alırsın pek fazla zararda etmessin apple fazla zarar ettirmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.