Şimdi Ara

LG G FLEX D958 KDZ YÖNTEMİ İLE STOCK ROM KURMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam rahatsız ediyorum ama telefonu iyice bozdum :(

dalgınlığıma gelerek yanlışlıkla bu sefer Lg g2 d802 Romu attım flex'e :(

Şu anda telefondan yalnızca açılış sesi geliyor ve led lambası tepki veriyor , ekrana hiç bir görüntü gelmiyor ve işin kötü tarafı download moda da alamıyorum.. Bilgisayara bağlayıncada herhangi bir tepki yok...

Bir önerin olabilirmi ?
  • Sprint LS995 olarak geçen abd operatör telefonuna Türkiye romu kurabilir miyim? Ve IMEI silinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Sprint LS995 olarak geçen abd operatör telefonuna Türkiye romu kurabilir miyim? Ve IMEI silinir mi?

Kuramazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Sprint LS995 olarak geçen abd operatör telefonuna Türkiye romu kurabilir miyim? Ve IMEI silinir mi?

Kuramazsınız.

Bu telefonda fazla karakterli smsler teker teker mesaj olarak gidiyor hocam yani 200 karakterli mesaj iki parça olarak ayrı ayrı gidiyor diğer telefonlara ama benim telefonumda tek parça görünüyor. Sms iletildi uyarısı da yok. Ben bunları rom'a bağlayıp Türkiye romu kurmak istemiştim acaba bunların bir çözümü var mıdır?

• Stok costum rom yokmu

• Hayırlı formlar arkadaşlar

Elinde iyi ya da kötü stabil yada değil custom rom olan varmı acaaiba acil lazım
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım buldun mu cusrom rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokkkhannnn

Arkadaşım buldun mu cusrom rom

Yok bulamadım yaklaşık 4 ay öncede 900e satıp s7 aldım ama flex in yerini kesinlikle doldurmadı karizması duruşu yeter flex in. flex gibi bir telefon birdaha gelmez

• Telefon TWRP modda kaldı download moda da geçmiyor ne yaparsam yapayım download moda geçemedim ne yapmam gerekiyor yardımcı olacak kimse yok mu forum da

• Sayenizde 1 yıldır soft brick olmuş şekilde yatan g flexi kurtardım hocam çok sağolun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.