Şimdi Ara

LG G FLEX D958 KDZ YÖNTEMİ İLE STOCK ROM KURMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1--- Buradan uygun romu indireceğiz. ( D95820a kit kat 95810c jb )

2--- Buradan programı indiriyoruz. Yükleme yapacağımız program.

3--- Buradan usb driver indiriyoruz ve kuruyoruz.

4--- Lg_kdz_fw-update_offlinefix\kdz_fw_upd_en klasörünün içindeki b2cappsetup dosyasını kurun.

5--- C:\programdata\lgmobıleax içindekileri silin.

6- "lgmobıleax fix" klasörünün içindekileri c:\programdata\lgmobıleax içine yapıştırın.

7- C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne gidin ve hosts dosyasını kopyalayıp masaüstüne yapıştırın. Masaüstündekini notepad ile açıp içinde en alta "127.0.0.1 csmg.lgmobile.com" yazın (tırnaklar olmadan). Kaydettikten sonra masaüstündekini kopyalayıp aynı yere etc ye yapıştırın ve değiştirin. ( masaüstünde notepad ile açtıktan sonra notepad türünde kaydetmeyin. En alta yazın çıkın kaydet diye sorar kaydet deyin )

8--- Automatic offline procedure dosyasını çalıştırın ve çıkan butün uyarıları onaylayın.

9--- Onayları verdikten sonra test tool programı otomatik olarak açılacaktır.

10--- Telefonunuzun geliştirici ayarlarını açın usb hata ayıklayıklayıcıyı aktif edin ve telefonu kapatın. ( Geliştirici yoksa telefon hakkında yazılım bilgileri yapım numarasına 7 kere üst üste tıklayın )

11--- Telefonunuzun ses açma tuşuna basılı tutarak usb kablosunu takın. Download moduna geçecektir.

12---Test tool programında 3gqct ve diag seçili duruma getirin.

13--- Ekranın sağ altında windows enabler programı açılmış durumdadır. Ona bir defa tıklayın ve üzerinde on yazılı duruma getirin. ( Ben bunu yaptığımı hatırlamıyorum. Enabler otomatik açılıyor olabilir siz yine de yapın )

14--- Kdz dosyanızı seçin ve normal web upgrade test butonuna tıklayın.

15--- Açılan ekranda republic of korea seçili durumdadır altında dil bülümünde birşey yazmamaktadır. Ok deyip işleme başlayın. ( Disconnect uyarısı verirse sürekli Retry tuşuna basın devam edin. Yükleme başlayacaktır. )

16--- Yükleme bittikten sonra telefon kendiliğinden açılacaktır.

Muhtemelen telefonunuz sürekli kendini yeniden başlatacaktır. Hard format atacağız son olarak. Güç tuşuna uzun basıp enerjiyi kesin telefon tamamen kapansın. 2 dakika falan bekleyin kapalı durumda. Sonra güç + ses kısma basılı tutun LG logosunu görür görmez 2 tuşu da bırakın ve hemen ses kısma + ses açma tuşuna basılı tutun. Hard format menüsü gelecek 2 kere yes diyoruz işlem başlayacaktır. 1-2 dk sonra telefonunuz açılacaktır.

Not : Tüm linkler ve bilgiler çeşitli sitelerden alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtyg -- 12 Ekim 2014; 1:14:46 >

• Güzel bilgi umarım ihtiyacı olanların işine yarar.
  • hocam cıhazım d959 g flex fakat bı turlu sebeke hatları ustunden verı baglantısı saglayamıyorum acaba bu romu yuksem degısırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistlin55

hocam cıhazım d959 g flex fakat bı turlu sebeke hatları ustunden verı baglantısı saglayamıyorum acaba bu romu yuksem degısırmı

Bu operatörlerin band genişliği ile alakalı bir durum. Sizinki 900 bandında çalışıyor. Türkiye 850. Üzgünüm... Rom veya başka birşey ile düzeltemezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki edge felanda mı kullanamıyorum hıc bı sekılde verı baglantısı kuramazmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistlin55

peki edge felanda mı kullanamıyorum hıc bı sekılde verı baglantısı kuramazmıyım

Tam bilmiyorum onu. Avea yı arayıp EDGE ile girmek için ayarları isteyin. Ama muhtemelen olmaz. Sadece GSM olarak kullanabilirsiniz

• Japonya için yapılmış olan au LGL23 g flexe türkiye romu kurabilirmiyiz bu yöntemle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwaldez -- 26 Aralık 2014; 15:26:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam eline sağlık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dwaldez

Japonya için yapılmış olan au LGL23 g flexe türkiye romu kurabilirmiyiz bu yöntemle

Kurabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Eğer uyumlu ise modelinizle.

• quote:

Orijinalden alıntı: BKrmn

Hocam eline sağlık :)

Teşekkürler.
    Flex'imi sattım Z Ultra kullanıyorum :) Flex iyiydi ama destek sıkıntısı vardı.

• Aynen öyle destek olsa güzel olucaktı :)

• Bende dun aksam denedim yukleyemedim ayricabenim sorunum da ondeki geri tusu calismiyor mesaj yazarken veya e postami birsey yazarken geri tusu calismiyor bana yardimci olacak kisi varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: halom

Bende dun aksam denedim yukleyemedim ayricabenim sorunum da ondeki geri tusu calismiyor mesaj yazarken veya e postami birsey yazarken geri tusu calismiyor bana yardimci olacak kisi varmi

G flex kullanıcılar klübü ne yaz cevap veren olur hocam

• dwaldez D kullanıcısına yanıt
    Merhaba.forumda gecen ay lg g flex japonya dan gelmis olan au sebekesune ait cihaza rom atilir mi yazmissiniz.benim elimde de o telefondan var.pasaport kaydi yaptirdim fakat sebeke gelmiyor.2hafta oldu kayit ettireli siz nasil cozdunuz sorunu acaba? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim

• lg glex imeı kolnattım yaptirdim fakat sebeke gelmiyor nasil cozdunuz sorunu acaba? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar..
    Yukarıdaki dediginiz şekilde rom attım.. Herşey bitip telefon açıldıktan sonra Önüme şunlar çıktı

Şifreyi çözmek için PIN / Şifre gir
    Kalan deneme sayısı 30/30

yardımcı olurmusunuz lütfen..*
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafecicocuk

Hocam merhabalar..
    Yukarıdaki dediginiz şekilde rom attım.. Herşey bitip telefon açıldıktan sonra Önüme şunlar çıktı

Şifreyi çözmek için PIN / Şifre gir
    Kalan deneme sayısı 30/30

yardımcı olurmusunuz lütfen..*

Bir fikrim yok. Daha ønceden sifre mi koyuldu cihaza. Ben yardimci olmak icin paylastim bilgileri. Uzman degilim bu konularda.

• Nasil olacak peki.. telefonu ucurmusmu bulunuyoruz. Bir şekilde yardımcı olamayacakmisiniz?

• Herşey sorunsuz bir şekilde ilerledi.. ama gel gelelim böyle bir sorunla karşılaştım..

• quote:

Orijinalden alıntı: cafecicocuk

Herşey sorunsuz bir şekilde ilerledi.. ama gel gelelim böyle bir sorunla karşılaştım..

Dediginiz sey olagan degil. Hicbir yerde bu sorun yok. Sizin telefonda baska bir sey olabilir. Telefona daha onceden sifre koyulmus muhtemelen oyle görünüyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.