Şimdi Ara

★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★ (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.715
Cevap
28
Favori
113.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayır.
  • Cihaz teknosa faturali ama adima degil garantide sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Cihaz teknosa faturali ama adima degil garantide sorun olurmu

Hayır.

Servise kendi bilginle yolla.

Şahsı tanıyorsan onun ki de olur akraba/ yakın arkadaş vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolun simdilik bi derdim yok ama burayi okuduktan sonra ergec olacak gibi henuz 6 aylik cihaz son 6 ayda versem belki v20 verirler.ekran sararmasi vb mevcut ama rahatsiz etmiyor su an.
  • Format attım ama yine kapanmaya başladı :( hepsiburadadan almıştım lg tr garantiliydi. Edirnedeki lg servisine direk verebilir miyim? Arıza çıkarsa kaç tamirden sonra değişim çıkıyor? Bir de son sorum g4 mü verirler acaba yerine? Onun da üretimi bitti galiba.

Şu kapanma sorunu çıkmasa aygıtımdan çok memnunum kışın öyle çok ısınmıyor da.
  • Batarya siskinligi
    Yuzde 50 ye gelince direk kapanma
    Ekran sariligi
    Sarj kablosu temassizligi
    Yukarda Yazdigim sorunlarla beraber lg merkez servise gonderdim.bataryami ve sarj kablomu yenisiyle degistirmisler. Arkadas servis kagidina not dusmus ekrani isterse ucretli degisebiliriz diye. Lg ye bak gucu bana yetiyor:D herkes ekran sararmasindan telefon degistiriyor bana artistlik yapiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu lg servisine verdim arkadaşlar. Ancak değişim kararı çıkarsa gelmesi 1.5 ayı bulabilir haberin olsun dedi. Bi seferde değişim çıkması normal mi? Ve yine aynı şekilde 1.5 ay sürmesi normal mi yasal süre olarak?

Telefondan memnunum keşke arıza giderilse.
  • Flex ikileri ekran sorunundan gönderirseniz kesin değişim yapılıyor. Gelmesi ortalama 1 ay sürüyor, servise baskı yapın ekmesinler sizi, alacağınız cihaz duruma göre g4 ya da g5 olur sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcys

Flex ikileri ekran sorunundan gönderirseniz kesin değişim yapılıyor. Gelmesi ortalama 1 ay sürüyor, servise baskı yapın ekmesinler sizi, alacağınız cihaz duruma göre g4 ya da g5 olur sanıyorum

ben telefonumdan çok memnunum aslında ya. değişim olsun istemem g5 bile olsa eğer tamir olacaksa flex2'im. Hem çabucak şarj oluyor hem de kapalı olunca hemen açılıyor şarjı bitik olsa bile takınca. imei numaramı not almayı unuttum alsaydım lg sitesinden takip ederdim durumunu.
  • Arkadaşlar telefonun ekranında saniyelik karincalanmalar oluyor ve komple karincalanip düzeliyor. Servise göndereceğim lollipopa dönmem gerekiyor. Konunun başındaki marshmallowdan lollipop a dönüşü yapan oldu mu acaba?
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Lg up ile yapabiliyorsun. Bende ayni sekilde lolipopa dusup gonderdim

Sen satmadin mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Sen satmadin mı hocam

Hocam bir akrabanın arkadaşına satmistim. Telefonda sorun çıkınca servis de sorun yaşamasını istemedim. Ben lollipop yükleyeceğim. Kendisi servise gönderir.
    Konunun başındaki anlatımla ben lolipopa dönmüştüm
  • Canım cihazın içine etti lg.efsane olabilecek bir cihazı kestane yaptı.

Bakalım lg g5 deneyeceğim birde.yarın elimde olur
  • Lg nin elinde g4ler tükenene kadar garantiye vermeyin bence, ben de nisanda garantiye verip g4 almıştım, simdi ne zaman bootloop olur diye bekliyorum
  • servis degisimden g4 onerirse kabul etmeyin g5 yada v20 talep edin yasal olarak hic bir ozelliginin dusuk olmamasi gerekir ee piyasadada daha ust chazlar var g4 ust seviyesi degil bu cihazin ilk verecegkniz tepkide direk islemci olsun ve gpu olsun g5 de diretin hatta g5 inde ekran kucuk bundan ben v20 isterim diyin faturada adinizaysa vermezse verin thh ye en kotu para iadesi gelir faturaniz yuksek bi meblag ise kesinlikle yapin bunu:)
  • Telefonu bugün servise verdim sürekli kendini resetliyodu dün kapandıktan sonra açılmadı sürekli lg logosunda kalıyodu güncelleme ekranı geliyodu arada yine açılmıyodu büyük ihtimalle bataryadan kaynaklı bi sorun olduğunu düşünüyorum.

Asıl merak ettiğim konu değişim çıkar mı?

• Arkadaslar herkese merhaba. Flex 2 telefonumun ekranında sararmalar meydana geldi. Garantiye gondermem gerek. Daha önceden güncelleme henüz bize gelmediği için almanya romu yuklemistim marshmallow 6.0.1.

Şimdi 5.1.1 kendi türkiye romuna dönmem lazım fakat lg firmware sitesinden romu indiremiyorum boş sayfa çıkıyor hiçbir şekilde inmiyor. İnternette aramadigim yer kalmadı hiçbir yerde yok 5.1.1 türkiye romu. Daha önce indirmiş olan arkadaşlar varsa rica etsem lütfen paylasabilirmi buradan? Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.