Şimdi Ara

LG F14A7FDS vs Bosch 24763

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çamaşır makinesi almak istiyorum. Forumlara baktığımda genelde LG F14A7FDS ve Bosch 24763 tavsiye etmişler. Birde AEG 88489 gördüm bikaç sitede ama pek bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar hangi makinenin daha iyi olduğunu sebebiyle söyleyebilirlerse çok memnun olucam. Fiyatları yaklaşık 1700 lira cıvarında. Başka bu ayarda yada daha iyi makine varsa onu da söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem3535 -- 1 Mayıs 2014; 22:11:02 >

• Merhabalar. Bu sınıfta sıralama yaparsak:

AEG L87494EFL> Electrolux EWF1497HDW> Bosch WAS24763TR> Siemens WM12S763TR> LG F14A7FDS derim.

Detayları hakkında soracağınız bir şey varsa yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Merhabalar. Bu sınıfta sıralama yaparsak:

AEG L87494EFL> Electrolux EWF1497HDW> Bosch WAS24763TR> Siemens WM12S763TR> LG F14A7FDS derim.

Lg niye en sonda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştaki 3 makine donanım, mekanik aksam kalitesi ve performans yönünden bana göre LG'den daha başarılı. LG de iyi makine ancak bu üç makineden sonra.
  • quote:

Baştaki 3 makine donanım, mekanik aksam kalitesi ve performans yönünden bana göre LG'den daha başarılı. LG de iyi makine ancak bu üç makineden sonra.

Peki 1281 TD icin görüşleriniz nasıl ?

• LG'nin güzel modellerinden. 1300TL civarına alabiliyorsanız düşünülebilir.

Program yönünden zengin. Ancak yükleme ağzı ve iç kapasitesi küçük. Bir de buhar özelliği yok. Bu yüzden benim gözümde ederi 1200-1300TL arası.
  • quote:

LG'nin güzel modellerinden. 1300TL civarına alabiliyorsanız düşünülebilir.

Program yönünden zengin. Ancak yükleme ağzı ve iç kapasitesi küçük. Bir de buhar özelliği yok. Bu yüzden benim gözümde ederi 1200-1300TL arası.

Tambur hacmi kac lt acaba biliyor musunuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agrega01

Arkadaşlar çamaşır makinesi almak istiyorum. Forumlara baktığımda genelde LG F14A7FDS ve Bosch 24763 tavsiye etmişler. Birde AEG 88489 gördüm bikaç sitede ama pek bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar hangi makinenin daha iyi olduğunu sebebiyle söyleyebilirlerse çok memnun olucam. Fiyatları yaklaşık 1700 lira cıvarında. Başka bu ayarda yada daha iyi makine varsa onu da söylerseniz sevinirim.

Ben bosch grubunu tamburu çamaşıra zarar veriyor diye yorumlardan ötürü elemiştim.Candoğan Bey güzel sıralamış ve şansınıza hemen cevap gelmiş.Ben 87494,1497 ve lg arasında kalmıştım.Böyle bir sıralama alsaydım şimdi lg almamış olurdum.Tavsiyem lg yi unutun,ve birdahada hatırlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

quote:

Brüt 59 litre ama LG net hacim vermiyor maalesef. Nette 55-56 civarıdır tahminim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

quote:

Brüt 59 litre ama LG net hacim vermiyor maalesef. Nette 55-56 civarıdır tahminim.

59 litrede sıkıştırırak çift kişilik yorgan yıkanır ama değil mi ?

• quote:

Aqualtis AQ8D 292 U (TK) modelini satışı yapan kişi çok övdü. Yani spot bayi tanıdık, adam kendim de kullanıyorum dedi. Yeni evleneceğimiz için model de hoşuma gitti. Aslında kayınvalide Arçelik ten almış ama son anda caydırdım parayı geri aldık. Bu bahsettiğim spotçu hem Ariston hem LG bayisi. Benim aklımda LG vardı ama kendisi bana farketmez sen ne dersen onu satarım ben ama bu makineyi ben de kullanıyorum %4-5 şikayet var, beğenmezsen iade alırım dedi. Ariston İtalya üretimidir, diğerleri genelde Çin de üretiliyor dedi.

Mesela evde annem Electrolux kullanıyor, 4-5 senelik makine ama 2 kez servise gitti ve makine çok sesli. Bosch lar nasıldır. 1000-TL civarında hangi modelleri önerirsiniz.

• quote:

AEG nin 88489 modelini neden tavsiye etmediniz? ilk üç markayı neye göre sıraladığınızı kısaca açıklayabilir mısiniz? Benim makinelerle ilgili pek bir fikrim yok size güvenip alıcam. Eğer siz alacak olsanız hangi makineyi alırdınız? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. (Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum-bilgiye saygı:)
  • quote:

http://static-135-131-92-77.sadecehosting.net/m_67849136/mpage_7/tm.htm

22 Ocak 2014; 14:33:54
    87494 modelinde su jeti, kazan tartarak deterjan önerisi yok. Sıkmadaki performansı B. Yıkamada 51, sıkmada yanılmıyorsam 75dB.

88489 modelinde saydıklarım var. Buna ilaveten sıkma performansı A. Yıkamada 49, sıkmada 73dB.

Bütçeyi artırabiliyorsanız L98699FL alın derim. Yıkamada 47, 1600 devir sıkmada 73 dB. %43 nem bırakıyor, sıkma performansı mükemmel. Sık kullanılan 2 programı kaydedebiliyor ve buhar miktarını seçebiliyorsunuz.

Ucuz yollu istiyorsanız 87494 yerine Ewf1286lew, ewf1486gdw, L75280FL ya da L76285FL alınabilir. Hangisini ucuza bulursanız onu alın bu son saydıklarımda.

Bu yazınızda model önerinizde böyle yazmıştınız o yüzden kafam karıştı. Son kararınız nedir? Hangi makineyi almalıyım?

• 87494 modelinde özelliklerde su jetinin olduğu yazmıyordu ama teşhirde incelediğimde olduğunu gördüm. O yazıyı yazdığım zaman olduğunu bilmiyordum. Fiyatı da 88489a kıyasla daha uygun olduğundan düşünülebilir. 88489'un muadili değil tabi ki, onunla aynı ayarda makine istiyorsanız L98699FLE2 modeline çıkmak gerekiyor. 1400 devir olması önemli değilse 1286LEW modelini de alabilirsiniz. Onda da su jeti var ve 1200 devirli.

• quote:

87494 modelinde özelliklerde su jetinin olduğu yazmıyordu ama teşhirde incelediğimde olduğunu gördüm. O yazıyı yazdığım zaman olduğunu bilmiyordum. Fiyatı da 88489a kıyasla daha uygun olduğundan düşünülebilir. 88489'un muadili değil tabi ki, onunla aynı ayarda makine istiyorsanız L98699FLE2 modeline çıkmak gerekiyor. 1400 devir olması önemli değilse 1286LEW modelini de alabilirsiniz. Onda da su jeti var ve 1200 devirli.

88489 modelini buldum bir dükkanda. ama 87494 modelinin 9 kg olması ve daha yeni teknolojiye sahip olması daha iyi değil mi? Fiyatları şu an aynı ikiside 1800 lira civarında. 88498 modelinde çift kişilik battaniye yıkayabilir miyim acaba? 1 kg ne kadar etkiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem3535 -- 5 Mayıs 2014; 18:34:32 >
  • Bişeyi çok istemiceksin, firma kargo yaparken 88489 u kamyona sürttürmüş ve ellerindeki son makinede artık gitti:(
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen de alman makinaları pazarlama müdürü çıktın karşımıza yani.Seni takip ediyorum herkese aynı markaları sıralıyorsun.Saydığın markalar üç aşağı beş yukarı hepsi aynı kalite ürünler.Sıemens,bosh,electrolux,aeg,prıofilo gibi markalar sana babadan saplantı misali aklına işlemiş.Kaçıncı devirde yaşıyorsun bilmiyorum ama,markacılık yapmana hiç luzum yok.Bidiğin o Alman markaları yer yer fasoncu konumuna düştüler.Uzakdoğu ya fason ürünler bile yaptırırlar.Sen hiç gördünmü ki, japon ve koreli beyaz eşya üreticilerinin gelip almanlara fason sipriş verdiğini ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.