Şimdi Ara

LG F1496ADP3 NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çeyizim için LG F1496ADP3 8 kg yıkama 4 kg kurutma olan çamaşır makinesi almayı düşünüyorum ama nasıl olduğu konusunda yardımcı olur musunuz? Forumda kurutmalı çamaşır makinalarıyla ilgili inanın birçok konu okudum ancak net bir fikir sahibi olamadım :(

Forumda konuyla ilgili fikir sahibi olan cidden çok kişi olduğunu düşünüyorum beni aydınlatırsanız çok çok çok mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superisii -- 27 Kasım 2013; 13:56:32 >

• LG alma arkadaşım yedek parça, teknik servis bulamazsın benim gibi mağdur olursun. Vidası eksik gelse 2 ay Kore'den asker yolu bekler gibi parça beklersin.
  • 2 aydır kullanıyorum, çok sessiz çalışması ve fiyatının uygun olması sebebi ile memnunum. Tavsiye ederim.
  • alacak olanlar için şu anda kipada 1099 TL ye düşmüş durumda . kaç günlük bir indirim bilmiyorum ama piyasada en ucuz 1300 olan bir makina ve tek kelime ile harika . tek kusuru (tüm kurutmalı makinalar için geçerli) yüksek elektrik tüketimi (aylık 8-15 TL arası kullanım miktarına göre fark edebilir ki bence çokta büyük bir meblağ değil , sonuçta çamaşır asma işçiliği zahmeti kalkıyor ortadan )

almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim . ayrıca kayışsız motor ile sessiz çalışır . teknolojik olarak çok çok iyi bir cihaz . servis durumu hakkında fikir sahibi değilim , LG arkasında ne kadar durur , ne kalitede servis verir fikrim yok ama arkadaşım 1 seneyi geçti sorunsuz kullanıyor . ilk çıktığında beraber gitmiştik almaya 1699 TL verdi , bence 1099 TL bu makina için çok çok iyi fiyat , kaçırmayın derim .

edit : 10 YIL MOTOR GARANTİSİ VAR(mış) cihazda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 4 Aralık 2014; 21:54:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.