Şimdi Ara

LG entegre DVD yazıcılı ağ deopolama sistemini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Elektronik dünyasının hemen her segmentinde zirveye aday ürünler hazırlayan Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, son dönemin popüler akımlarından birisi olan ağ depolama sistemleri için de kolları sıvamış durumda. Bilgisayarlar arasındaki içerik alış veriişini oldukça basite indirgeyen ve son kullanıcılardan kurumsal ihtiyaçlara kadar çok sayıda modelin yer aldığı pazarda LG, liderliğe oynamanın planlarını yapıyor.


    Firma satılmakta olan pek çok ağ depolama sürücüsünden (NAS) farklı olarak entegre DVD sürücüsüne sahip yeni modelini duyurdu. N2R1 kod adını taşıyan çift sürücülü yeni NAS sistemi, 1TB ve 2TB olmak üzere iki farklı kapasite seçeneği ile anons edilirken, kullanıcıların entegre DVD sürücüsü sayesinde sistemdeki tüm içeriğin optik sürücüye taşınabilmesine de olanak tanıyabiliyor.


    WiFi ve USB desteği sunan ayrıca iTunes ile uyumlu olan entegre sürücülü ağ depolama sistemi, Windows, Linux ve Mac altında uyum sorunu olmaksızın kullanılabiliyor.


    Kompakt yapıya ve şık bir tasarıma sahip olan LG N2R1'nin 1TB'lık versiyonu 299$, 2TB'lık versiyonu ise 399$ seviyesinden yurt dışında kullanıma sunuluyor.








  • çok yetenekli bir veri depolama çözümü üretmişler. Fiyatıda makul duruyor.
  • diyelim 2tb dolu.

    2000/4.5= 444 DVD gerekli.

    pek pratik olmasa gerek.

    BlueRay artık iyice gerekli oldu.

    2000/ 25= 80
  • Blueray değil o Bluray. Katılıyorum sana ama maliyet fazla olacağı için fazla kişi tercih etmeyecektir..
  • bluray in DVD gibi yayılması için en az 1-1.5 yıl daha gerekiyo
  • bir hevesle bluray yazıcı aldım ama daha boş bluray alıp yazmayı deneyemedim.40gblık bir filmi pcye kopyalamak istedim çok uzun zaman geçiyo.Şuanlık en ucuz ve n hızlı depolama yöntemi HDD gibi görünüyo.
  • niye herkes kaydettiği bütün bilgileri dvd yemi aktarıyor mesela bunu bi super marketin yada bir kuyumcunun kamera görüntüsünü kaydetmek için kulnılırsa arada cıkacak bi olay olursa görütnüyü alma kiçin kullanılır demek istediğim hdd dolduktan sonra kimse pek fazla yedeklemez dvd ye arada lazım olanları atarsın o kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benben2009

    niye herkes kaydettiği bütün bilgileri dvd yemi aktarıyor mesela bunu bi super marketin yada bir kuyumcunun kamera görüntüsünü kaydetmek için kulnılırsa arada cıkacak bi olay olursa görütnüyü alma kiçin kullanılır demek istediğim hdd dolduktan sonra kimse pek fazla yedeklemez dvd ye arada lazım olanları atarsın o kadar

    evet dvd eskide kaldı. kimse dvd ye bir şey yazıp arşivlemiyor. hdd en basit ve ucuz çözümlerden biri. bluray in yaygınlaşmasına daha çok var. ama böyle bir alete dvd sürücüsü bağlamak çok büyük kolaylıklar sağlamaz. fiyatı mağkul ve mini bir şey. küçük ofis ortamında iş görür
  • Bu arada bu aygıtın sistem özellikleri nedir. işlemci, ram.. v.b.
  • NAS olarak kullanılmak için Artık atom işlemciler revaçta ve Dark serisi mini PC ler bunlar için çok uygun ve ucuz yollu bence. Hemde içine istediğiniz programıda çalıştırabilirsiniz. USB den WiFi de yaparsınız isterseniz. 2 SATA sı olsada PCI kartla SATA sı arttırılabilir 2GB de ram taktınmı Gigabit etherneti sayesinde coşturursun.. Torrent emule Yedekleme Depolama FTP HTTP server download sistemi ne istersen yani.. İsteresen oyun serveri yap :D ve istersen Bluray de takabilirsin.. Atom işlemciler sayesinded Elektrik tüketimleride Minimumda :D (Bu LG türü için kıyaslıyorum Tabi Milyaralar değerindeki NAS lar la değil yanlış anlaşılmasın)..
    İstersen FullHD dışında media centere olarakta kullanabilirsin Hepsi bir arada.. (Mantıken öyle, kullanmadım ama neden olmasın.. Kullanan vamı bu sistemi?? )
    http://www.hepsiburada.com/dark-mini-c2-intel-atom-n330-kup-barebone-sistem-dk-bb-minic2-gg-/productDetails.aspx?categoryid=111001&productid=bd53074




  • Verinin belirli bir kısmı için iyi olabilir. Örnek vereyim; Bir CD satan bir yer olsun, veya bir ofisteki müşetirinize verilerinizin bir kısmını yazdırmak istediğinizde pratik olabilir bir nebze...
  • cahilliğimi maruz görün. mehmet_alp arkadaşın dediği linkteki mini-pc'ler neyle kumanda ediliyor? kablosuz klavye takmıp salonun ortasına klavye koymak hoş olmaz herhalde.
    media center kurularak mı kullanılıyor?
    eğer öyleyse bir kumanda ne kadar iş görebilecek tam anlamadım.
  • bu arada, adamlar bluray'li olanını da ihmal etmemişler.
    http://www.lge.com/products/model/detail/n4b1.jhtml
  • Bluray yaptılarsa fiyatıda cazip olursa alınabilir heralde. Geleceği yönelik yatırım işte.
  • Adamlar her şeyi yapmayı iyi düşünüyorlarda pazarlama olayı o kadar iyi olmuyor nedense. Fiyat ve vergiden olsa gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.