Şimdi Ara

LG E500-U.AP22T XP DRİVER'LARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende LG nin E500 UP22T si var,3 hafta önce aldım ve vista yüklü geldi,bilgisayarın kendisinden memnunum ama vista yavaş kalıyor,çoğu proğramı çalıştırmıyor yada orjinalini istiyor,işin aslı memnun kalmadım vistadan.Şimdi xp prof yüklemek istiyorum fakat driverlerinı bulamadım.lg nin kendi sitesindede aradım fakat model girdiğimde 'no data found!' yazıyor,ben daha önce hiç driver indirmedim,belkide bendende kaynaklanabilir bulamamak,eğer bilen bi arkadaşım varsa yardımcı olsun lütfen,şimdden teşekkürlerimi sunarım

• http://tr.lgservice.com/index_b2c.jsp

yukaridaki sitede var... sitede disket isaretine tikliyorsun (device driver)

sonra assagidaki gibi secimleri yap

LG E500-U.AP22T XP DRİVER'LARI

ve search e tikla hepsi bu.....
  • Yaşar bey çok teşekkür ederim,işin ilginç yanı ben burayı bulmuştum ama sitede bişi var,her girişinde aynı şeyler çıkmıyo,yani;series kısmını doldurcam ya tamamen gidiyo yok oluo,yada geldiğinde sadece all seçeneği görünüyodu,siz orayı gösterince çok kere kapatıp açtım birinde tutturdum ve driverlera ulaştım,gerçekten çok teşekkür ederim yardımcı olup ilgilendiğiniz için,ben şimdi bunların hepsini yüklicem heralde format atınca,bi ayrım yapılmıcak sanırım?
  • Merhaba arkadaşlar..

benim uap22t'nin kamerası sorun vermeye başladı. bazen kamerayı açmak istiyorum çalışmıyordu. reset atıp tekrar denediğimde çalışıyordu.. ama şimdi reset atmak ta işe yaramıyor. driver'nın bulup yeniden yükleyeyim dedim, malesef sitede yok.. bunun için ne önerirsiniz?

Not : Vista kullanıcısıyım

Oğuzhan Bey,

direverları ararlen XP yi seçmenize rağmen vistaya ait şeyler de çıkıyor.. dosya adında XP yazanları yüklemeniz kafidir..

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanak -- 14 Mart 2008; 0:05:16 >
  • yardımınız için teşekkür ederim turan bey,ve sizin konunuza geliyim;gördüğünüz gibi aynı modeli kullanıyoruz ve benimde web camımda aynı sorun var,ama bazen ben unutuyorum çevrimdışıyken açılmıyo,belki bu kadar basit bi sorundur sizinkisi,ama daha soralarıda canının istediği gibi çalışmaya başladı,bazen açılıo,bazen açılmıyo,ama ben bunun nedenini vistadan sanıyorum,size tavsiyem xp yükleyin,göriceksiniz herşey güzel olucak ve yukarıdaki bana tavsiye edilen linktede bütün driverlar mevcut,korkunuz olmasın. vistamı? aman aman amaann oldum ben kolay gelsin,saygılar
  • arkadaşlar ben yukarıda belirtilen siteye girdim diskete tıkladım model falan seçtim ama xp driver bulmuyo hiç veri yk diyo ne yapacam şimdi
  • kardeş aynı dediğin sorun bende bi kaç kez tekrarladı,ama bi kaç sefer deniceksin orayı,sitede bi sorun var,girip çıkarak tekrar denersen oluo, kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tmm deneyim bakalım olacak mı ? Allah razı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.