Şimdi Ara

LG E500-SP22T (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 adetten 1 tane geri döndü demiştin onun geri dönüş sebebi ne öğrenebilirmiyiz
  • Ben teknosadan 1299$+kdv ye aldım. Axess 12 taksit
  • Bende E500 almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar ekran kartı hakkında olumsuz şeyler yazmışlar. Ben 8400'ü iyidir diye biliyorum ama oyunlardaki performansı hakkına biraz daha detaylı bilgi veren olursa tam süper olur.
  • İlk amaç oyunsa alma derim ancak sıkıldıkça onboard ekran kartlarından daha iyi performansla oyun oynamak isterim diyorsan al
  • hic bi yerde cewap alamıyorum artık kafayı yicem 256 ati radeon hd 2300 ile 128 8400m arasında

cok fark var mı?

hangısı daha ıyı?
  • gerçekten diğer laptoplara göre bayağı iyi görünüyo özellikler birde işin ilginç yanii bunda numlock kısmıda varr + 800 mhz fsb li anakart
  • quote:

Orjinalden alıntı: bgrays

hic bi yerde cewap alamıyorum artık kafayı yicem 256 ati radeon hd 2300 ile 128 8400m arasında

cok fark var mı?

hangısı daha ıyı?

hocam al artık bi notebook ya bayadır araştırıyosun bunun sonu yok

iki ekran kartının 3dmark 2006 sonuçlarını vereyim

8400m g > 1116

hd 2300 > 896

notebookcheck ten aldım puanları

ayrıca 8400 directx 10 desteği var hd 2300 de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmnd -- 2 Ekim 2007; 22:34:58 >
  • Bu E 500 lere 3D Mark06 kurup test eden var mı?Kaç puan aldı?Vista kaç puan veriyor bu ntebook a?Bunları paylaşırsanız sevinirim!
  • birazda fotoğraflarını ayrıntılı olarak koyarsanız çok iyi olur arkadaşlar..
  • E500'ün SP22T serisinde başka serisi var mı? yani bütün E500'ler SP22T mi? internete baktımdan bundan başka bi E500 bulamadım.
  • Başka serilerine internette rastlamıştım. Bellek 1 Gb vs.
  • LG E500-SP22T'yi ilk açtığınızda yani işlemci vs. soğukken fan minimum seviyede zor duyulacak şekilde çalışıyor mu? Yoksa bir süre sonra mı devreye giriyor?
    Bendekinde minimum seviyede çalışıyor, sıcaklık arttığında devir artıyor, sıcaklık düştüğünde fan deviri düşüyor, ama ilk açtığımda BIOS'a bile girdiğimde o minimum devirde çalışma olayı hep oluyor. Yani fan hiç durmuyor. Vista ve XP beraber kurulu. Fan Control, mobilemeter, notebook hardware controller ve benzeri programlarla fanı kontrol edemiyorum.
    LG E500'ün fanına kulağınızı yaklaştırarak kontrol edebilir misiniz? Ortamda başka gürültüler de varsa fanın düşük devirde çalışırken duyulması zor olacaktır.
    İlginizi ve yanıtlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

cellmantd koyduğun resimde ok tuşları biraz küçük geldi acaba gerçekten küçük mü ? biraaz daha ayrıntılı fotoğraflar beni ve almaya kararlı arkadaşları çok sevindiricektir uygun olduğunda koyarsan çok iyi olur. ekran kalitesi hakkında herkes iyi şeyler söylemiş bu çok önemli bir nokta benim için. işlemci, hdd, ram fazlasıyla iyi ekran kartı gerektiren oyunlarla zaten işim yok. şarjı 4saate yakın gider sanırım ve ısınma problemi de pek yok. buraya kadar yanıldığım bir nokta var mı ? kamerası nasıl çalışıyor kendi yazılımı var mı fotoğraf çekebilmemiz için ? eğer yazılımı varsa standart fotolar mı çekiyor yoksa efektlerde ekliyebiliyor mu? 2gb ram ve güçlü bir işlemciyle sanırım vista pek sorun çıkartamıyordur diye düşünüyorum.

dediğim gibi ok tuşları biraz küçük..hatta türkçe karakterleri de küçültmüşler.üğişç ler diğerlerine göre küçük..ancak ilk başta zor geliyordu ama şu anda baya alıştım bir sorun oluşturmuyor..
    şarjı eğer düşük ayarlarda kullanırsan 4 saat gidebilir belki.. ama parlak ekranlı yüksek performanslı filan kullanırsan 2 saat anca gidiyor..
    kamerası normalde beklediğimden iyi gösteriyor ancak benim kamerada sonradan sorun çıktı zamanım olunca teknik servise götüreceğim..diğer arkadaşlarda bu problem yok benim şansım sanırım bu..fotoğraf çekmek için ayrıca bir program var ama çok fazla incelemedim..efekt var mı yok mu bilmiyorum..vistada sorun çıkartmıyor ama ben vistayı pek sevmediğim için xp yükledm..ama vistada bi sorun olduğundna değil..keyfimden sadece :)

bikaç fotoğraf ekliyorum şimdi..
     LG E500-SP22T

LG E500-SP22T

LG E500-SP22T

• teşekkür ederim
  • sağlık bakanlığının kampanyasındaki toshıba dan haberiniz varmı şun aki dolar kuru ile 1600 küsüre geliyor a200-1ah modeli
  • Arkadaşlar e500'ün şu Wireless olayı kafama takıldı çekim gücü nasıl acaba diğer iyi çeken laptoplara oranla.
  • valla bende önceden acer 5601 vardı...intel abg pro wireless vardı..onunla hemen hemen aynı çekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

quote:

Orjinalden alıntı: bgrays

hic bi yerde cewap alamıyorum artık kafayı yicem 256 ati radeon hd 2300 ile 128 8400m arasında

cok fark var mı?

hangısı daha ıyı?

hocam al artık bi notebook ya bayadır araştırıyosun bunun sonu yok

iki ekran kartının 3dmark 2006 sonuçlarını vereyim

8400m g > 1116

hd 2300 > 896

notebookcheck ten aldım puanları

ayrıca 8400 directx 10 desteği var hd 2300 de yok

dostum cok saolzahmet ettin sorma kafayı sıyırcam artık yakında artık almam şart yarın yada öbürsü gün alıcam

soka girdim hd 2300 cok daha iyi bi kart zannediyodum demekki hd 2600 ile daglar kdr fark var

sana zahmet olmazsa bi kart daha var ona da bakıcam adresin linkini verir misin?

• bu fiyata bu alınır ya hakikaten araştırdım baktım ama bu konuda nedense aktiflik yok alanlar cellman hariç biraz daha yorum yapsalar bizim için cok iyi olurdu ..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.