Şimdi Ara

LG E500-SP22T (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizim kamerayı teknik servis paklar ama hiç de vermek istemiyorum lazım oluyor bilgisayar..lazım olmasa verecem de..
  • evet bi kamera içinde vakit kaybetmenin manası yok o kadar beklemenin. en az 1 hafta bekletirler başka arıza çıkarmasını mı beklesek ne yapsak şaka bi yana ben arıza falan istemiyom varsın kamerada çalışmasın...
  • Arkadaşlar wireless problemine çare bulan olmadımı hala?
  • wireless şimdiye kadar bende hiç sorun çıkarmadı. Atheros chipset var bende de.
    Ama dün sabah aniden bilgisayarın lcd monitörü açılmamaya başladı. Harici monitörde herşey normal. Bugün garantiye göndericem bakalım ne çıkacak.
  • Bir müddet sonra wireless kopuyor ve aygıt yöneticisinden bakıp donanım değişikliklerini tara dediğimde atheros listeden kayboluyor sonra bilgisayara reset atıp veya beklme konumuna alıp tekrar açtığımda herşey normale dönüyor yazılım sorunu muhtemelen ama henüz bir çözüm bulamadım
  • http://www.atheros.cz/ daha öncede verilmişti ama bende hatırlatayım. bu adresten güncel driveri indir. yeniden tanıtmayı dene arkadasım. belki sorununa çözüm olabilir...
  • wireless ve kamera problemi çin vistayla alakalı bişey diycem ama bende vista kullanıyorum valla hala en ufak bir problem çıkmadı (tahtaya vurun )

bilgisayarı mavi'den almıştım. teşekkürler mavi
  • Merhaba
    Salı günü bende E500-UAP22T aldım.
    Alet gerçekten harika. Oyunlarda hiçbir problem yaşamıyorum. XP kurlumunu da sitedeki driverlardan sorunsuz olarak halleetim.
    Sistem özellikleri aşağıdaki gibi ve eke Call Of Duty 4 ten aldığım ekran görüntüsünü koyuyorum. Oyunu full detay sorunsuz oynuyorum. Başta ısınma olayından korkmuştum ama 2 saat oynadıktan sonra kasayı ellediğimde ısı eski Toshiba laptopumun normal haldeki ısısı kadardı. Bence canavar bir alet.

Santarosa Core 2 Duo T7500
    2.2 GHz
    800 MHz
    4MB
    2048MB
    DDR2
    160 Gb
    256 Mb
    NVIDIA
    GF 8600M GS
    15.4 " FINE BRIGHT
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Premium Tr
    2.7 KG
    3 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUT

LG E500-SP22T

• riethian bende de aynı model var ama 4 usb var farklı mı acaba
  • Bende LG E 500 SP22 T var birincisi webcam herşeyde normal çalışıyor ama msn de baş aşağı gösteriyor msn de bunun için bir ayar yok sence ne yapmam gerekiyor.Güncel birşey yüklemek için link filan var mı??

İkinci sorum LG nin bu modelinde fan hızı ayarı yapabiliyor muyuz??Yapıyorsak hangi tuşla kontrol ediyoruz?

Son olarak da bilgisayarı açtığında sağ yan tarafta en aşağıda köşede yanında çıt çıtlı bir düğme olan büyük kapak var ya o kayboldu bende çıkmış kayboldu gitti yenisini bulabilir miyim??Orası öyle açık kalırsa ne olur?
  • bir diz üstü hakkında bu kadar sorunsuz bir forum çeriği gözlerim yaşardı :))))
    rüyamı bu yoksa gerçekten herkez lg için mi çalışıyor burda :)

şaka bir yana bu hafta alıcam galiba bir E500 nerden ve nasıl almam benim için en iyisi olur arkadaşlar izmirdeyim ona göre bir yol gösterirseniz sevinirim

ayrıca servis olarak nasıl boğaziçi bilgisayar bilgisi olan varmı
  • sp22t zaten piyasada yok diye biliyorum ama uzak dur diyebilirim :)
  • LG yi tercih etmememe hic bir sebep kalmadi sanirim..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 28 Şubat 2008; 14:57:40 >
  • Ya Yokmu Şu HDD sEsİNe Bir çözüm uyuz olmaya başladımmm cırt cız cırt cızzz nereye kadar yhaa
  • 2007 yılının Aralık ayında aldığım makine hakkında yazdığım yazı yukarıda görülüyor. Katılanlar, katılmayanlar olabilir. Geçen süre zarfında bu cihaz ile yaşananlar hakkında kısa bir açıklama.

Bugün, laptop'un kapağını açmaya yarayan kaydırma butonu elimde kaldı. Daha doğrusu aniden yerinden fırlayıverdi. Neticede gördüm ki o tuşu orada tutan iki tane küçük ve son derece dayanıksız tırnak var ve bunlardan biri kırılmış. Şu anda o parçayı bilgisayarın üzerine bantlamak suretiyle tutturdum ve binbir işin arasında bir biçimde teknik servise götürüp, olayın neticesini öğrenmeye çalışacağım.

Fanlardan ses gelmeye başladı. Üstelik bu cihaz bugüne kadar birkaç defa taşındı. Genelde bir masanın üstünde durup, gayet sağlıklı (hatta bir taşınabilir bilgisayar için fazlaca sağlıklı) bir ortamda kullanılan makinenin geleceği pek parlak görünmüyor.

Isınma had safhada.

Bu bilgisayarı gayet beğenerek almış olmama rağmen, kullanılan malzemenin kalitesizliğine artık eminim. Touchpad'ın üstünde zamanla parmakla dokunmaktan dolayı yıpranma var ve bu gözle görülebiliyor artık. Cihazın kapağının çatlayarak, kırıldığı konusunda pek çok forum mesajı var.

Sonuç...
    Bu forumlarda herkes aldığı cihazı elde etmiş olmanın verdiği hevesle, makineleri objektif olmadan övüyor. Ben de bu mesajları okuduktan sonra, bu kişilerin sözüne güvenip cihazı satın almış biriyim. Bu cihaz, kesinlikle ama kesinlikle bir taşınabilir bilgisayarın sağlaması gereken sağlamlığa sahip değil. Özellikle kasası ve kullanılan parçalar son derece kalitesiz, dayanıksız ve hiçbir şekilde uzun süre sorunsuz kullanım vaad edebilecek bir cihaz değil.

LG Laptop almayı planlayanlar, burada anlattıklarımı göz önünde bulundurursa, iyi olur.

• +1
    Malesef herkesde bu yonde bir zaaf var.
    Beğeniler göreceli olmasına rağmen
    Bir üyenin bir ürünü tavsiye etmesi için kendi aldığı ürünün diğer markalardaki emsalini de kullanmış ve denemiş olması lazım
    Bugun forumun her tavsiye bölümünde herkes kendi kullandığını tavsiye ediyor. % 1 istisna olabilir.

Ben de diyorum ki diğer merkaları kullandın mı ki de hemen kendi ürününü tavsiye ediyorsun

AĞUS 2008 de LG E500 den kuzene de aldık.
    3 ay geçmeden fanında uçak motoru gibi ses çıkardı. Servise gitti geldi.

Ben de KAS 2007 de aldım
    Ben neden aldım : LG lerin kampanya zamanı şirkette 3 tane alındı
    Numeric bölümü olması benim için etkendir.
    Şu anda ciddi bir sıkıntı yaşamadım. İçindeki diskleri ben de 3 - 4 kere söküp değiştirdim
    Ramini kendim arttırdım
    Bir de Q ve - tuşları çıkacak gibi oluyordu yerine ben oturtum

Bunlar aynı kasalar sadece içindeki parçaların özellikleri farklı.
    Şu anda LG notebook ben de almam
    Diğerlerini denerim. Samsung ve Asus olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: draconian66

Bu forumlarda herkes aldığı cihazı elde etmiş olmanın verdiği hevesle, makineleri objektif olmadan övüyor.
    Ben de bu mesajları okuduktan sonra, bu kişilerin sözüne güvenip cihazı satın almış biriyim.
    Bu cihaz, kesinlikle ama kesinlikle bir taşınabilir bilgisayarın sağlaması gereken sağlamlığa sahip değil.
    Özellikle kasası ve kullanılan parçalar son derece kalitesiz, dayanıksız ve hiçbir şekilde uzun süre sorunsuz kullanım vaad edebilecek bir cihaz değil.

LG Laptop almayı planlayanlar, burada anlattıklarımı göz önünde bulundurursa, iyi olur.

• lg r310 u gördükten sonra e500 ün çok kalitesiz olduğunu anladım ama iş işten geçmiş oldu..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.