alan oldu mu bişeyleri. alıcam diyen kayboluyo. dönen yok.
bu lg ye xp kurabiliyo muyuz. bilgisi olan var mı?
Makineyi dün aldım. Muazzam güzel.
merak edilenler cevaplandırılır.
biz çektik siz çekmeyin :]
kolay gele.
quex nikli arkadaş öncelikle güle güle kullan hayırlı olsun. foto ve test ekleyebilirmisin? bide kafama takılan ses kalitesi, ekran kalitesi,pil ömrü, kasa görünümü ve kalitesi bide klavye nasil kullanim açısından 103 tuş olması bir avantajmı yoksa dezavantaj mı? oyunlarda nasıl ben en çok NFS carbon oynarım eger otra ayarlarda rahatlıkla oynanıyorsa başkada bişey istemem.bide nerden ne kadara aldın yazarsan gerçekten çok sevirim.
selam hsnsln.
foto makina yok . ama sonra ayarlayabilirim sanirim. ses kalitesi 5.1 destekli girişler on taraftan. kullanım rahat. ekran kalitesi zaten sony den sonra 2. geliyo. bence gayet tatmin edici. pil ömrü 4 saat ve pil kasaya tam uyumlu. yani asusun ve birkaç başka markadaki gibi pil kasadan ayrı bir parça gibi durmuyo. gayet şık.
kasa görünümü zaten önemli bir tercih sebebiydi benim için. gayet yalın ve şık. ısınma sorunu yaşamadım şuana kadar. ve çok sessiz. sağlam bi kasa.
oyun oynamiyorum. o konuda yardım edemicem. ama lg nin bi eski modelinde carbonu oynayanlar var. bunda çok rahat oynarsın diyebilirim. ama kesin bişey diyemem.
1189+kdv vatandan aldım. gayet sorunsuzdu. birde monitor aldım samsung 22" ölü pixel den tırsıyodum ama ondada sorun çıkmadı. zaten 1 ay ölü pixel garantisi var monitordede. vatanı tavsiye edebilirim. 8 taksitle bu fiyata alabilirsin.
kolaygelsin.
Eyvallah kardeş en kısa zamanda alırım herhalde gerçekten çok yardimci oldun. teşekkürler tekrar hayırlı olsun.
arkadaşlar lg nin distribütörü güvenlir bir firma mı?teknik servisi nasıl? acer 5920 filan almaıy düşnüüyordum ama bunu görünce bu fiyata vazgeçer gibi oldum ondan..bir de en ucuz nerden alınabilir bu notebook?
bir de casper cpr2200 var..onu da merak ediyorum aslında..ama casper diye pek güvenemiorum açıkçası..
teknik destek önemli. Lg nin bendeki garanti belgesi Boğaziçi bilgisayar. Teknik destek ordan. ama teknik destek gerekecek bişey çıkacağını sanmıyorum lg de.
gerçekten sağlam makina.
casper, datron filan bunlara girme derim.
1189 dolar + kdv vaten. daha ucuzunu da bulursan haber et. :]
boğaziçiyse eğer iyi olduğundna eminim..asusun teknik servisi de boğaziçi çok hızlı çalışıyorlar.. ama vatanda baktım da fiyat dediğin gibi değil..kampanya filan mı vardı acaba sen aldığında?? http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29464
12 taksit ile yüzde 8, 8 taksite yüzde 15 indirim yapıyorlar.
card finans varsa güzel bir imkan.
ya bu 8 taksit oalyı niye sitesinde yazmıyor?sadece 12 taksit yüzde 8 yazıyor..mağazada mı var sadece bu kampanya
bugün bu makineyi 6 taksit %25 indirimle 1050 dolar+kdv ye aldım.
nerden aldın kardeş.
hayırlı olsun.
arkadaşlar bende lg nin bu modelini almayı düşünüyorum özelikle alan arkadaşlar detaylı bi inceleme yaparlarsa ben ve benim gibi bu makineyi almayı düşünenlere büyük faydası olur.Buarada 1050dolar + kdv çok iyi bi fiyat nerden aldınız acaba ?
ben bu modelden vazgeçtim acer 5920 alacam
@quex-zua_ Sanırım vatandan almış bugun vatan bilgisayarın 25,yılı nedeniyle card finans sahiplerine 6 taksit %25 indirim diğer kartlara 12 taksit %10 indirim var... Ankara vatanda ellerinde hala lg vardı bu arada
bir tane de ben aldım 1050 $ + KDV
topkapı vatana gittim içeri almıyorlardı hareket edecek yer yok içerde diye..millet dışarda bekliyordu..lg nin bu modeli yoktu topkapı da elmadağa gidecem birazdan orda varsa alıyorum..yoksa da hayırlısı napalım :)
3-4 saat beklemenin ardından elmadağ şubesinden en son kalan lg yi aldım..1050 + kdv şimdilik güzel gözüküyor ama bu vistayı hiç sevemedm ben..çok şekil yapıyor.. :)
quote:
Orjinalden alıntı: quex
DrynhwyL ne oldu durum. aldın mı laptop u.
haber eyle.
kusura bakma biraz gecikti. çarşamba günü aldım laptopu. ve hala hayran kalmaktayım. ilk başta kalite olarak lg yine tecrübesini konuşturmuş. gayet sağlam bir kasası var. zira klavyesi de öyle. numpadi sıkıştırmak için bazı tuşları ufak yapmışlar ama buna alışmak çok kolay, bir iki günde parmaklarınız her tuşa rahat rahat ulaşıyor ekran kalitesi de çok güzel. gayet parlak bir ekranı var, inspiron 6000'den sonra hd gibi geldi işlemcisine ram'ine ve harddiskine fazla bir yorum yapmak gereksiz bence. bir laptop için tadından yenmez parçalar kullanmış lg e500 serisinde. ısınma olarak bu laptop gerçekten şaşırttı beni. ince bir laptop olması yüzünden ısınacağını düşündüm. ama oynadığım oyunlarda (star wars kotor2, test drive unlimited, flatout2 vs.) ısısı gayet makul seviyelerde, dizimde olmasına rağmen beni hiç rahatsız etmedi ve oyunlarda performansı da 8400 ekran kartına rağmen gayet başarılı. ama yine de bir 8800 gts performansı beklememek lazım gri-siyah-beyaz renklerinin yanında mavi ledler de laptopa ayrı bir hava katıyor. gören herkes bir kez daha baktı şu an logitech v320 fare ile kullaniyorm ve gayet memnunum
gelelim eksilerine: kullanımı çok fazla etkileyecek birşey bulamadım, ama hoparlorunun konumu yüzünden ekranı kapatıp müzik dinlediginizde ses biraz boguluyor, ve fotograf makinemdeki sd kartı hala okutamadım eski püskü bir mmc kartı sorunsuz okutabilmeme rağmen bunlar dışında hiçbir sorunla karşılaşmadım
açıkçası insanlar lg'nin laptoplarına biraz mesafeli yaklaşıyorlar ama bu ürün gerçekten almaya değer gerek kalite gerek performans gerek görünüş olarak.. gecenin bu saatinde aklima bu kadar geldi, ama merak ettiğiniz birşeyler olursa seve seve cevaplarim